Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

canbabazirve

Kür öncesi test sonuçlarımda aspartat referans dışı çıktı ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Merhabalar,

Kür detaylarım:

• test cyp
  • boldenone

kürüne gireceğim. Küre girmeden kan testi vereyim dedim ama aspartat fazla çıktı!

Kür içinde bir probleme yol açabilir mi?

Ekran görüntüsü 2024-11-16 222849.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

5am5unlu    24

Kür geçmişin var mı?

Naturel değerlerse bazı akut olaylar bu değerleri yükseltebilir 4-5 gün sonra bir daha test ver sebzeyi yeşilliği suyu arttır öyle bi yorum yapalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
canbabazirve, 8 dakika önce yazdı:

hayır herhangi bir kür geçmişim yok ilk defa gireceğim hatta yarın sabah başlamayı düşünüyordum.

Bence bekle tahlil vermeden önce alışkın olmadığın bir şey yiyip içtin mi veya alkol sigara tüketimin var mı sürekli kullandığın bir ilaç vesaire ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu, 3 dakika önce yazdı:

Bence bekle tahlil vermeden önce alışkın olmadığın bir şey yiyip içtin mi veya alkol sigara tüketimin var mı sürekli kullandığın bir ilaç vesaire ?

Alkol sigara kullanımım yok , kullandığım ilaçta yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
canbabazirve, 3 dakika önce yazdı:

Alkol sigara kullanımım yok , kullandığım ilaçta yok

Altta yatan sebepler çok muamma ve fazla

beslenme düzenin kilon genetik yatkınlığın… doktor kontrolünde altta yatan sebep araştırılmalı burdaki başka arkadaşlar da sana yardımcı olacaktır

kaç yaşındasın kilon boyun yağ oranın kaç ?

çalıştığın iş yeri mesela ağır sanayi ise buradaki toksik gazlar bile yükseltmiş olabilir dediğim gibi kapsamlı bir araştırmaya ihtiyaç var

tarihinde 5am5unlu tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

4 senelik vücut geliştirme geçmişim var 7 aydır haftanın 6 günü antrenman yapıyorum beslenemem cok stabil gunluk 120gr karb 350-400gr et , tavuk yemeye calısıyorum sabahları ekmek vs. yok 23 yaşındayım boy 173- kilo 90.

ama ekstra takviye çok alıyorum günlük 5gr. creatin - antrenmanda eaa , ant sonrası protein, gün içinde 40gr protein antrenman öncesi 4 kapsül arjinin  

tarihinde canbabazirve tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
canbabazirve, 6 dakika önce yazdı:

4 senelik vücut geliştirme geçmişim var 7 aydır haftanın 6 günü antrenman yapıyorum beslenemem cok stabil gunluk 120gr karb 350-400gr et , tavuk yemeye calısıyorum sabahları ekmek vs. yok 23 yaşındayım boy 173- kilo 90.

ama ekstra takviye çok alıyorum günlük 5gr. creatin - antrenmanda eaa , ant sonrası protein, gün içinde 40gr protein antrenman öncesi 4 kapsül arjinin  

Takviye olarak bunlardan bahsediyorsan suçlunun bunlar olduğunu pek düşünmüyorum ama aşırı b kompleks multivit demir zinc magnezyum gibi takviyeler karaciğer değerlerini bozabiliyor 

supplemenlerin markasını öğrenmek isterim ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu, Şimdi yazdı:

Takviye olarak bunlardan bahsediyorsan suçlunun bunlar olduğunu pek düşünmüyorum ama aşırı b kompleks multivit demir zinc magnezyum gibi takviyeler karaciğer değerlerini bozabiliyor 

supplemenlerin markasını öğrenmek isterim ?

(arjinin supplementler.) (eaa - protein - glutamine hiq)

evet sabahları haftada 2-3 defa magnezyum , mutli vs içiyorum doktor kuıllandıgın takviler yükseltebilir normal dedi ama yine de güvenemedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    24
canbabazirve, 1 dakika önce yazdı:

(arjinin supplementler.) (eaa - protein - glutamine hiq)

evet sabahları haftada 2-3 defa magnezyum , mutli vs içiyorum doktor kuıllandıgın takviler yükseltebilir normal dedi ama yine de güvenemedim 

Kesin olarak suçluyu bulduk diyemeyiz fakat multi vit magnezyumu kullandığın vitamin mineralleri kes arjinin eaa çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum fakat karaciğerinin dayanım kapasitesi biraz düşük gibi kürdeyken dikkatli olman gerek hele ki bolde gibi bi ilaçla vitamin mineralleri kes suyu sebzeyi arttır 1 hafta sonra bir kez daha tahlil ver ona göre hareket ederiz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu, 3 dakika önce yazdı:

Kesin olarak suçluyu bulduk diyemeyiz fakat multi vit magnezyumu kullandığın vitamin mineralleri kes arjinin eaa çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum fakat karaciğerinin dayanım kapasitesi biraz düşük gibi kürdeyken dikkatli olman gerek hele ki bolde gibi bi ilaçla vitamin mineralleri kes suyu sebzeyi arttır 1 hafta sonra bir kez daha tahlil ver ona göre hareket ederiz

Teşekkür ederim 1 hafta sonra sonuçları atacağım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.