Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sasplk

Kürümün 4. haftasındayım bazı sorularım var bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Sasplk    2

Merhaba hepinize iyi forumlar dilerim...

Kürümün 4.haftasındayım:

• 500mg sustanon
  • 200mg primabolon

Kullanıyorum pazartesi cuma şeklinde sizce primabolonu arttırmalı mıyım?

Ekstra olarak:

• omega 3
  • multi vitamin
  • çinko
  • magnezyum

Sorularım:

1. Kullanıyorum başka vitamin eklemeli miyim? 
  2. 3 günde 1 tamoksifen almamı öneriyor musunuz?

Şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    4

Rimobolanı 300 çıkart bence 200 de pek etki alacağını düşünmüyorum

Tamoksifen kullanma

Milk thistle, Saw palmetto gibi supplementler kullanabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 2 saat önce yazdı:

alakasız bi yorum yapacagm ama rimo aşırı pahalandı, 400 rimo vursan haftalık 1k yapıyor :(

Haftalık 20bin tl alan birine koyacağını düşünmüyorum 😂

Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

Rimobolanı 300 çıkart bence 200 de pek etki alacağını düşünmüyorum

Tamoksifen kullanma

Milk thistle, Saw palmetto gibi supplementler kullanabilirsin

Değerli yorumun için teşekkür ederim ozaman pazartesiti günü deniyeceğim  ozaman şöyle olucak demi pazartesi rimo+testo çarşamba rimo. Cuma rimo+testo aynı enjektöre alırsam 150 150 paylaştırmam gerekicek ilaç açık kalıcak saklama koşulları biraz sıkıntı yaratır bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 3 dakika önce yazdı:

Haftalık 20bin tl alan birine koyacağını düşünmüyorum 😂

Allah arttırsın hocam 400e çıkar yanına da genotropin ekle naçizane tavsiyem 😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 1 dakika önce yazdı:

Allah arttırsın hocam 400e çıkar yanına da genotropin ekle naçizane tavsiyem 😂

Genotropin daha önce kullanmadım ne işe yarar bi bilgi alsbilirmyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rimo uzun ester bölmene gerek yok hocam alacağın tüm mgyi tek seferse vurabilirsin boşuna fazladan enjeksiyon yapmana gerek yok, sustanon için aynısını söyleyemeyeceğim tabi çok esterli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 4 dakika önce yazdı:

rimo uzun ester bölmene gerek yok hocam alacağın tüm mgyi tek seferse vurabilirsin boşuna fazladan enjeksiyon yapmana gerek yok, sustanon için aynısını söyleyemeyeceğim tabi çok esterli

Anladım hocam ozaman 400mg yi tek seferde atabilirim haftada 2kezde testo atarım

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 1 dakika önce yazdı:

Genotropin daha önce kullanmadım ne işe yarar bi bilgi alsbilirmyim

genotropin yani gh en az 5-6 ay kadar kullanırsan pozitif kalıcı etkiler sağlar vücut geliştirme işinde bence altın rol peptid ve ghdır protein sentezini artırır, bu da kasların daha hızlı büyümesine ve güçlenmesine yardımcı olur IGF-1 üretimini teşvik ederek kas ve doku yenilenmesini destekler lipolizi (yağların enerjiye dönüştürülmesi) artırır, vücuttaki yağ oranını düşürür deli gibi yağ yakar doku onarımı ve uenilenmesi bağ dokuların ve kıkırdakların iyileşmesini hızlandırır kemik yoğunluğunu arttırır kemiklerdeki kalsiyum birikimini artırarak daha güçlü ve dayanıklı kemik yapısı sağlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 2 dakika önce yazdı:

genotropin yani gh en az 5-6 ay kadar kullanırsan pozitif kalıcı etkiler sağlar vücut geliştirme işinde bence altın rol peptid ve ghdır protein sentezini artırır, bu da kasların daha hızlı büyümesine ve güçlenmesine yardımcı olur IGF-1 üretimini teşvik ederek kas ve doku yenilenmesini destekler lipolizi (yağların enerjiye dönüştürülmesi) artırır, vücuttaki yağ oranını düşürür deli gibi yağ yakar doku onarımı ve uenilenmesi bağ dokuların ve kıkırdakların iyileşmesini hızlandırır kemik yoğunluğunu arttırır kemiklerdeki kalsiyum birikimini artırarak daha güçlü ve dayanıklı kemik yapısı sağlar

O olayı düşündüm kürümün bitiminde 2 hafta vücudumu dinlendirip trenle birlikte yapıcam o olayı öyle bir mix deniyiceğim vücudumun maxsimumunu görmek istiyorum kullandığım suplamentler hep üst düzey ayrıyetten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, Şimdi yazdı:

O olayı düşündüm kürümün bitiminde 2 hafta vücudumu dinlendirip trenle birlikte yapıcam o olayı öyle bir mix deniyiceğim vücudumun maxsimumunu görmek istiyorum kullandığım suplamentler hep üst düzey ayrıyetten

bütçe sıkıntı değilse ki bence değil 2 veya 4 unit genotropine şimdiden başlaman daha sağlıklı olur hocam çünkü steroidler gibi hızlı etki etmiyor yavaş ama kalıcı etkileri var, bu arada sustanonu bence enant ile değiştir çok esterli sürekli enjeksiyon yapman lazım dalgalanma vs uğraşmaya değmez ayrıca sustanon çok apse yapıyor, rimo zaten uzun ester 400 rimo 500 enant haftada bir enjeksiyon 3 ml bir bölgeye diğer 3 ml diğer bölgeye şeklinde rahat etmiş olmuş olursun kafan da rahat olur. sustanon devam edeceksen eğer 1 ml ampülde 176 mg testosteron var onu dikkate al 250 mg vurmuyorsun yani 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 17 dakika önce yazdı:

bütçe sıkıntı değilse ki bence değil 2 veya 4 unit genotropine şimdiden başlaman daha sağlıklı olur hocam çünkü steroidler gibi hızlı etki etmiyor yavaş ama kalıcı etkileri var, bu arada sustanonu bence enant ile değiştir çok esterli sürekli enjeksiyon yapman lazım dalgalanma vs uğraşmaya değmez ayrıca sustanon çok apse yapıyor, rimo zaten uzun ester 400 rimo 500 enant haftada bir enjeksiyon 3 ml bir bölgeye diğer 3 ml diğer bölgeye şeklinde rahat etmiş olmuş olursun kafan da rahat olur. sustanon devam edeceksen eğer 1 ml ampülde 176 mg testosteron var onu dikkate al 250 mg vurmuyorsun yani 

Anladım hocam çok teşekkür ederim dikkate alıcağım dediklerini ❤️

trendifferent, 17 dakika önce yazdı:

Gh da önerdiğin bir marka varmı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 5 dakika önce yazdı:

Gh da önerdiğin bir marka varmı 

Eczaneden şaşma bence gh da ben hep Genotropin kullandım başka marka denemedim fiyatı çok tuzlu olduğu için kullanmıyorum artık ama Genotropin iyidir, Humatrope de olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 1 dakika önce yazdı:

Eczaneden şaşma bence gh da ben hep Genotropin kullandım başka marka denemedim fiyatı çok tuzlu olduğu için kullanmıyorum artık ama Genotropin iyidir, Humatrope de olabilir

Bende eczacıma söyledim şuan elimde yok dedi istersen getiririz ama dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 2 dakika önce yazdı:

Bende eczacıma söyledim şuan elimde yok dedi istersen getiririz ama dedi

geno şu sıralar bulmak biraz sıkıntı farklı bir ürün daha çıkardı çünkü ghın uzun esterlisini yapmış adamlar😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 3 dakika önce yazdı:

geno şu sıralar bulmak biraz sıkıntı farklı bir ürün daha çıkardı çünkü ghın uzun esterlisini yapmış adamlar😂

O nasıl oluyor hergün vurmaya gerek kalmıyormu

tarihinde Sasplk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, Şimdi yazdı:

O nasıl oluyor gergin vurmaya gerek kalmıyormu

evet haftada bir kere vuruyorsun günlük alacagın üniteye göre hafta boyunca aktif kalıyor kanında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, Şimdi yazdı:

evet haftada bir kere vuruyorsun günlük alacagın üniteye göre hafta boyunca aktif kalıyor kanında

Süper bişeymiş bulabilirsem alırım her gün vücudu delmek delilik olarak geliyor bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk, 7 dakika önce yazdı:

Süper bişeymiş bulabilirsem alırım her gün vücudu delmek delilik olarak geliyor bana

ben buldum da almadım genodan daha ucuza denk geliyor ngenla adı deneyimlersen haber et hocam merak ediyorum etkilerini😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sasplk    2
trendifferent, 9 saat önce yazdı:

ben buldum da almadım genodan daha ucuza denk geliyor ngenla adı deneyimlersen haber et hocam merak ediyorum etkilerini😁

İş başa düştü ozaman araştırıp alıcağım ..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.