-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Testosteron'u insülin iğnesi ile enjekte edebilir miyim?
Oluşturan:
Draqul Org, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
arkadaşlar 250mg testo vücutta ne gibi yan etkiler yaratır? Kalp üzerindeki baskısı ne kadar olur?
cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: ceman
Merhabalar herkese hayırlı forumlar,
Bir hoca ile çalışmaya başlayacağım önerdiği kürü sizinle de paylaşmak istiyorum marka olarak magnus kullanacağım. 3 aylık bir kür planlaması yaptık, uzun zamandır spor yapıyorum ama son 8 aydır bıraktım bu nedenle yağlandım yaşım 24 , fiziğim göründüğü gibidir.
Kullanacağım ilaçlar:
3 kutu testosterone propionate 3 kutu masteron 2 kutu winstrol tablet Sizce eklemem gereken veya değiştirmemi düşündüğünüz ilaçlar hangileri teşekkür ederim şimdiden
-
Yazan: emnakin1
İlk kürde Testosterone e. + Boldenone (kan testleri vb. izin verirse en az 24 hafta) dozları ne olmalı?
-
Yazan: emnakin1
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kür içeriği:
400 mg boldenone 400 mg testosterone enanthate Kürümün 6. haftası bitti. 12 hafta düşünüyordum ama. Boldenone'da 20 haftadan önce bitirmeyin diyenler çok fazla. 24 haftaya kadar uzatabilirsin diyenler vs. Bu hafta kan verdim. Karaciğer, böbrek değerlerim falan iyi çok şükür.
Sorularım:
Bu cycle'ı 20-24 haftaya kadar uzatabilir miyim? Uzatmalı mıyım? Uzatırsam bu dozlarda devam mı etmeliyim 20-24 haftaya kadar? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: lordboethiah
Herkese selamlar, saygılar
3 senelik bir spor geçmişim var, geçen kış amatörce de olsa bir only testo e. (iran malı) bir küre girişmiştim. Kürüm 15 haftalıktı fakat ben net 3 haftaya yakın bir süresini griple geçirdim. Kürümün 9. haftasında yakalandığım gripten dolayı başlangıç halime geri dönüş gibi oldum. Bu sene gireceğim kürümde kayıplar olmasını istemediğimden kışa bırakmak istemiyorum.
İdman stilim blood and guts, öğünlerimi de disiplinli yiyorum. ,
Güncel formum ektedir.
26 yaş 86kg 175boy 20 haftalık bir only testo kürü düşünüyorum. Basit bir kürle devam etmek istiyorum yine, danabol ekleyip eklememek konusunda kararsızım, alınan kütlenin idrarla geri atılmasından dolayı. Yorumlarınız ve önerileriniz benim için çok çok önemli.
Herkese sağlıklı günler
-