Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Rhapsody3132

Ssn protein tozu alınır mı?

Önerilen İletiler

6arrows    91
SERKO, 5 dakika önce yazdı:

pre workout unu kullandım 2,5 ölçek aldım yağmasa gürler dedim o da yok 

hocam pre workout çok değişkenlik gösteren bir durum ya. hayatımda bir kez arkadaşımdan bir ölçek bigjoy pre + kafein kapsül alıp kullandım hiçbir hissiyat olmadı onun dışında hiç kullanmadım ihtiyacım olcağını da  düşünmedim hiç.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    835
6arrows, 40 dakika önce yazdı:

hocam pre workout çok değişkenlik gösteren bir durum ya. hayatımda bir kez arkadaşımdan bir ölçek bigjoy pre + kafein kapsül alıp kullandım hiçbir hissiyat olmadı onun dışında hiç kullanmadım ihtiyacım olcağını da  düşünmedim hiç

inan bana kullandığım hiçbir ilaç ve suplement yerli değil ama hardline ve big joy fena değil güzel ürünleri 

sadece creatine refleks ki ingiliz markası birde nutrade whey aldım baya uygun fiyata onu sabah yulafa karıştırıyorum idman sonrası whey dymatize kullanıyorum

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    100
SERKO, 30 dakika önce yazdı:

pre workout unu kullandım 2,5 ölçek aldım yağmasa gürler dedim o da yok 

Hocam küçük ölçekli pre serisinde 2 ölcek 1 servis.

Yeni büyük ölçeklidede gramaj sıkıntısı var.

Eskiden 30 servisti 25 e düşürdüler üstüne ölçekte bozuldu 25 servisten az çıkıyor içine protein tozu ölçeği gibi ölçek koymuşlar

Eskiden f/p favorim olan ssnden bu sebeplerden öturu birdaha alisveris yapmam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    835
Tarık34, 21 dakika önce yazdı:

Hocam küçük ölçekli pre serisinde 2 ölcek 1 servis.

Yeni büyük ölçeklidede gramaj sıkıntısı var.

Eskiden 30 servisti 25 e düşürdüler üstüne ölçekte bozuldu 25 servisten az çıkıyor içine protein tozu ölçeği gibi ölçek koymuşlar

Eskiden f/p favorim olan ssnden bu sebeplerden öturu birdaha alisveris yapmam.

hayır en son çıkardıkları o güçlü formül dedikleri pre den kullandım heavy duty pre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    100
SERKO, 7 dakika önce yazdı:

hayır en son çıkardıkları o güçlü formül dedikleri pre den kullandım heavy duty pre 

Hocam ben klasik olan sandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    835
Tarık34, Bir saat önce yazdı:

Hocam ben klasik olan sandım.

bizdekiler boş edition 

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: jasyak
      Selamlar uzun süredir bigjoy whey kullanıyorum çoğu kişi yerli kullanma diyor nutrend ve scitec öneren de var açıkçası kafam karıştı hangisini tercih etmeliyim bu arada para verme yemeğe ver paranı diyebilirsiniz ancak pirinç kremasıyla vs güzel oluyor almışken kalitelisini tercih edeyim dedim weider optimum kadar harici ne önerirsiniz?
    • Yazan: Kapukaya
      Doslar ssn nutrition whey protein alacağım da içeriği pakette yazanla aynı mı yoksa dümen içeriği mi var bı bilginiz varmı nasıl bir marka
    • Yazan: sonmez
      Arkadaşlar bu markadan (ifbb pro f.e ve d.c.p nin markası) lansman indirimden whey zero snickers aromalı protein tozu aldım dün bana ulaştı.Protein adına bir besin değeri olmadığına eminim çünkü 30 gr toza 200 ml su ekledim bildiğin şekerli su oldu ne kıvam var ne bir şey yapış yapış 6 senedir kullanmadığım marka kalmadı bu form maltodekstrin formu.Anlayacağınız antrenmandan sonra kola içerim bunu içmem almayı düşünenler için tecrübemi aktardım 
    • Yazan: Anlkzk

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, kaçak gıda malzemesi satışının önlenmesine yönelik çalışma kapsamında, piyasaya yüklü miktarda protein tozu sürüleceği ihbarı aldı. Harekete geçen ekipler, Mahmutlar Mahallesi'nde bir sahil büfesine operasyon düzenledi. Operasyonda toplam 1 ton 225 kilo 800 gram gümrük kaçağı protein tozu ele geçirildi.
      Olayla ilgili gözaltına alınan M.A.T., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
      Bu konu hakkında görüşleriniz neler?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.