Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Semih26

Bel fıtığı ve steroid kullanımı + hdl değeri hk.

Önerilen İletiler

Semih26    1

Merhabalar, 

Yaklaşık 1.5 ay önce back extension hareketi yaparken belimi sakatlamıştım, siyatik sinirlerde sıkışma var muhtemelen.. Devam ederim diye düşündüm antremana ve steroide başladım. 4 hafta kür yaptım, 500 bolde, deca ve testo şeklinde ama baktım ki kalpte çarpıntılar arttı, kan testi verdiğimde hdl düşmüş.

Ve total testosteronda 230 civarıydı sarms kullanımı nedeniyle, 4 haftalık steroidde 600 lere yükselmiş, yaş 30. Doğal olarak 1 hafta gibi bir süre bel ağrısı nedeniyle spora da devam edemeyeceğim, iş yerinin verdiği yorgunluk + bel tetikliyor.

Bu süreçte hdl düşüşü yüzünden steroidde kullanamam muhtemelen. Sizin çözüm önerileriniz nedir ? 500 deca boldeyi devre dışı bırakıp sadece testo olarak devam etmeli miyim sizce ? Omega3 vs ve q10’da alıyordum bu arada, zeytinyağı vs etki etmedi hdl için. 

Şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.731

Omega 3 miktarını artır dostum :) lipid değerlerini bozabiliyor bu ilaçlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Peki 500 girmeye devam edeyim mi hocamm, teşekkür ediyorum yorumunuz için

Peki 500 girmeye devam edeyim mi hocamm ve carb kesmenin iyi olacağını söylüyorlar, omega 3 arttırırız tabi son gaz, nac600 de öyle 1 tablet + milk thistle va sabit var, teşekkür ediyorum yorumunuz için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Semih26, 1 dakika önce yazdı:

Peki 500 girmeye devam edeyim mi hocamm ve carb kesmenin iyi olacağını söylüyorlar, omega 3 arttırırız tabi son gaz, nac600 de öyle 1 tablet + milk thistle va sabit var, teşekkür ediyorum yorumunuz için

Rica ederim seni tanımıyorum o yüzden kullandığın dozlara bişe diyemiyorum.

Kendini tanıt kaç yıldır spor yapıyorsun beslenme antrenman nasıl? formunu gönder. Kullandığın ilaçların dozunu söyle. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

9 aydır yapıyorum yaklaşık, ama önceden tecrübem var, belki 10 seneye dayanıyor, yaptık bıraktık. beslenme önceden çok düzendeydi işte 500-600 gr tavuk göğsü, yağsız carblar alıyordum, omega 3, yeşillik, zeytinyağı falan vardı, bu aralar çalıştığımıza iş hayatına döndük biraz beslenmede ordaki yemeklere göre değişti mecbur ne çıkarsa yiyoruz, dikkat etmek pek olmuyor eskisi gibi, siyatik sinirde girince ara vermek zorunda kalıyorum felaket ağrı yapıyor, düzenlenecek onlar tabii ki. 500 testo, 500 bolde, 500 deca, şuan açılmış mıdır bilmiyorum ama kalbi biraz zorluyor. Sigarayı da hdl değerini görünce bırakmaya karar verdim.

soruya gelecek olursak şuan 1 hafta ara verdim, uzun esterli ilaçları vurmaya devam etmeli miyiz bu süreçte.. Hikaye bu şekilde. Vücutta 81-82 kg şuan. Ve Hdl için omega arttırımı yaparsak değerleri yükseltmeyi başarır mıyız ? Teşekkür ediyorum tekrardan

IMG_4442.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Boldenonun açılması min 8 hafta sürüyor. Deca da kendini hissettirmesi lazım. Deca rahatsızlığına da iyi gelecektir tabi ilaçların dolu ise...

Uzun estere devam et. Baktın düzelme olmuyor sadece testo kullanırsın 4 hafta sonra dozu düşürürsün yavaş yavaş.

Kaliteli Omega 3 ile dozu artır hdl düzelir. Ceviz ve kararında zeytinyağı da düzeltmene yardım eder. Beslenmeye de özen gösterirsen kolesterol değerlerin düzelir. Sigarayı bırakma kararın çok güzel devam et 😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Valla inşallah iyi gelir, deca açılsa ağrım kesilirdi muhtemelen ama fena vuruyor bele ağrı ;)  Yorumunuz iyi oldu, normalde bugün vardı enjeksiyonda yarından itibaren tekrar girişeyim. Açıldıktan sonra peki hdl ye çok baskı olur mu acaba ya da prostat bezlerine bağlanması vs, kalbe baskı yapması gibi durumlar artar mı acaba ? Umarım ilaçlar doludur, güvendiğim birinden aldım ama şans birazda, belli zaten giriştiğimiz riskler ama neyse :)) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Semih26, 2 dakika önce yazdı:

Valla inşallah iyi gelir, deca açılsa ağrım kesilirdi muhtemelen ama fena vuruyor bele ağrı ;)  Yorumunuz iyi oldu, normalde bugün vardı enjeksiyonda yarından itibaren tekrar girişeyim. Açıldıktan sonra peki hdl ye çok baskı olur mu acaba ya da prostat bezlerine bağlanması vs, kalbe baskı yapması gibi durumlar artar mı acaba ? Umarım ilaçlar doludur, güvendiğim birinden aldım ama şans birazda, belli zaten giriştiğimiz riskler ama neyse :)) 

4 haftada bir kan tahlili yaptırıp değerlerini takip etmen lazım duruma göre hareket edersin. Herkesin bünyesi farklı sıkıntı olursa yazarsın yardımcı oluruz. Direk kalbe etkisi yok bu ilaçların :) 

İlaçların markası nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

İlaçların markası R.V pharma, dün tahlil verdim işte sonuçları görünce şaşırdım, 230 du total testosteron sarms nedeniyle, şimdi 600 küsürlere çıkmış, çalıştığı belli bişeylerin. Kalbe direkt etkisi yoksa süper aldığım iyi haber bu, bu arada haftada 2 tane ecoprin (aspirin küçüğü) içsek falan kan sulandırıcı zararı olur mu, gh baskılar aspirin gibi şeyler yazılmışta onu da merak ettim aslında 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
Semih26, 2 dakika önce yazdı:

İlaçların markası R.V pharma, dün tahlil verdim işte sonuçları görünce şaşırdım, 230 du total testosteron sarms nedeniyle, şimdi 600 küsürlere çıkmış, çalıştığı belli bişeylerin. Kalbe direkt etkisi yoksa süper aldığım iyi haber bu, bu arada haftada 2 tane ecoprin (aspirin küçüğü) içsek falan kan sulandırıcı zararı olur mu, gh baskılar aspirin gibi şeyler yazılmışta onu da merak ettim aslında 

500 mg testo ile <1500 çıkması lazım :)  ecopirinin zararı olmaz. Gh baskıladığını ilk defa duyuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Ama bu 4 haftalık süreçte oldu, 600 küsür gördüm testte, çok ilginç bir durumda bakalım iyice çıksın, fsh, lh ta çıkacak ona göre etki var mı yok mu bakarız tabi. Ecoprin küçük ama aspirin gh basıyor diye yazılmıştı bir yerde, oha dedim yani şaşırdım hocam bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    4
gönderildi (düzenlendi)
Semih26, 16 saat önce yazdı:

Merhabalar, 

Yaklaşık 1.5 ay önce back extension hareketi yaparken belimi sakatlamıştım, siyatik sinirlerde sıkışma var muhtemelen.. Devam ederim diye düşündüm antremana ve steroide başladım. 4 hafta kür yaptım, 500 bolde, deca ve testo şeklinde ama baktım ki kalpte çarpıntılar arttı, kan testi verdiğimde hdl düşmüş.

Ve total testosteronda 230 civarıydı sarms kullanımı nedeniyle, 4 haftalık steroidde 600 lere yükselmiş, yaş 30. Doğal olarak 1 hafta gibi bir süre bel ağrısı nedeniyle spora da devam edemeyeceğim, iş yerinin verdiği yorgunluk + bel tetikliyor.

Bu süreçte hdl düşüşü yüzünden steroidde kullanamam muhtemelen. Sizin çözüm önerileriniz nedir ? 500 deca boldeyi devre dışı bırakıp sadece testo olarak devam etmeli miyim sizce ? Omega3 vs ve q10’da alıyordum bu arada, zeytinyağı vs etki etmedi hdl için. 

Şimdiden teşekkürler. :)

Hocam ilk kür zamanlarımda çok düşük yağ alıyordum. Aldığım az dozda anabokige rağmen çarpıntı oluyordu sonra kan verdim ne göreyim hdl 27. Balık yağı almaya başladım günlük 10gr ve ayrıca aldığım Total yağ miktarını kilom X1 Gr yaptım ve tamamını mümkün olduğunca cevizden (omega değeri için) ve zeytinyağından almaya çalıştım. Birdahada bu kürde bu sorunu yaşamadım. Açıkçası anapolon kullanmıştım yüksek dozda(200mg) oda bende HDL düşürmüştü bayağı. Test bolde 500mg yeterli bence. Decayi çıkarsan iyi olur . Üstüne yağ tüketimini artır 2 hafta sonra hdlye tekrar bak. Birde sorum omegadan ne kadar alıyorsunuz ve günlük kaç gr toplam yaginiz 

tarihinde ahmets tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih26    1

Decayı kullanmam lazım aslında, teröpatik etkisinden faydalansam iyi olabilir, deca dick e düşmezsek iyi :) Yağ tüketimi zeytinyağı, balık yağı, hatta chia tohumu da ekleyeceğim. Balık yağını arttırırım, öyle takılırım madem. Toplam yağ miktarı 16-18 civarıdır tahmini. Ama hdl yüksek çıkınca bunu dengelemeye temiz carb almaya özen gösterecem mecbur, omega ise 2 tane alıyordum 2.4 gram, 2 gram civarı hep ama arttıracam bu süreçte 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.