Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

SERKO

Bitkisel kür - pro v2 (yeni versiyon)

Önerilen İletiler

emirucar    3
mamo, 28 dakika önce yazdı:

Hocam kıvamı benimkide aynı şekilde. Tüketmeyi denediniz mi? Aşırı kötü tadı var buna bir taktik bulmak lazım böyle gitmez.

Hocam siz hangi kavanoza yaptınız? ben litrelik konserve kavanozuna denedim ceviz tozu 100g ve pulbiber 10g imkanı yok girmedi. ağzına kadar dolu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mamo    1
emirucar, Bir saat önce yazdı:

Hocam siz hangi kavanoza yaptınız? ben litrelik konserve kavanozuna denedim ceviz tozu 100g ve pulbiber 10g imkanı yok girmedi. ağzına kadar dolu

Hocam 1 kiloluk kavanoz var mı diyip aldım ama adam 1 kilodan biraz fazla gelir dedi ucu ucuna koydum canım çıktı yapana kadar aklı olan 2 kiloluk 5 kiloluk falan bir şeyde yapsın bunu karıştırması eziyet hep dökülüyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    3
mamo, 10 dakika önce yazdı:

Hocam 1 kiloluk kavanoz var mı diyip aldım ama adam 1 kilodan biraz fazla gelir dedi ucu ucuna koydum canım çıktı yapana kadar aklı olan 2 kiloluk 5 kiloluk falan bir şeyde yapsın bunu karıştırması eziyet hep dökülüyor 

Bende de hep masaya döküldü tekrar peçeteyle içine sildim masadan. Karışması imkansız olunca karıştırma makinesiyle yaptım o iyi oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Forrestt    5

Bende biraz önce aktardan aldım karışımı. Kıvamı denilen gibi çok yoğun ters çevirsen dökülmüyor. Tadı mide bulandırıcı değil ama baya acı. Yanlız yapan kişi bundan bir yemek kaşığı her gün yersen üçüncü gün mahallede koşmaya başlarsın alır başını gidersin dedi 😁 bir tatlı kaşığı yada çay kaşığı yesek daha iyi olur mu? Baştaki tarife göre soruyorum 

Ayrıca bugün aldığım tahlil sonuçları ile bir ay bu ürünü kullanıp yeni tahlil sonuçlarını buraya atacağım. Bakalım neler olacak. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48
mamo, 1 saat önce yazdı:

1 kiloluk kavanozda karışmaz şöyle benim kavanoz 1.4 kg toplamda

20241130_203833.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
sp371, 13 saat önce yazdı:

1 kiloluk kavanozda karışmaz şöyle benim kavanoz 1.4 kg toplamda

Hocam 1 yemek kaşığını nasıl tüketiyorsun? Tüketmek için bir taktiğin var mı? Ben inanılmaz zorlanıyorum çay kaşığıyla bile yemeye çalışırken midem ağzıma geliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
emirucar, 18 saat önce yazdı:

@SERKO Hocam benim siparişler sonunda geldi bugün macunu hazırladım, yalnız büyük kavanoz olmasına rağmen pulbiber ve ceviz tozu için yer kalmadı içinde ağzına kadar doldu. Kıvamı da kavanozu ters çevirsem dahi neredeyse dökülmeyecek kadar katı. Böyle mi olması lazım?

çok katı olmuyor aslında birşeyi yanlış mı yaptık acaba ? ceviz sen ekstra yersin pul biber olmayabilir oke

mamo, Bir saat önce yazdı:

Hocam 1 yemek kaşığını nasıl tüketiyorsun? Tüketmek için bir taktiğin var mı? Ben inanılmaz zorlanıyorum çay kaşığıyla bile yemeye çalışırken midem ağzıma geliyor.

tatlı kaşığı ağzına atıyosun üstüne meyva suyu ile yut arkasına bol su iç ne yazık ki bu karışımda tat aramak çok zor 

Forrestt, 13 saat önce yazdı:

Bende biraz önce aktardan aldım karışımı. Kıvamı denilen gibi çok yoğun ters çevirsen dökülmüyor. Tadı mide bulandırıcı değil ama baya acı. Yanlız yapan kişi bundan bir yemek kaşığı her gün yersen üçüncü gün mahallede koşmaya başlarsın alır başını gidersin dedi 😁 bir tatlı kaşığı yada çay kaşığı yesek daha iyi olur mu? Baştaki tarife göre soruyorum 

Ayrıca bugün aldığım tahlil sonuçları ile bir ay bu ürünü kullanıp yeni tahlil sonuçlarını buraya atacağım. Bakalım neler olacak. 

tatlı kaşığı olur evet

Forrestt, 18 saat önce yazdı:

Arkadaşlar tarifi aktara hazırlatıyorum. 4500tl fiyat verdi. Normal mi? 

max 1500 2000 tutar şuan 4500 çok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    3
SERKO, Bir saat önce yazdı:

çok katı olmuyor aslında birşeyi yanlış mı yaptık acaba ? ceviz sen ekstra yersin pul biber olmayabilir okey

Tam dediğin gibi 640 gram öz koydum, kıvamı tam hafif ıslak toprak gibi oldu, tadı kokusu çok acı çiğnemesi zor ama kötü değil tadı yenmeyecek kadar değil. Günde 1 yemek kaşığı dayanılır daha fazla değil

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
emirucar, 1 dakika önce yazdı:

Tam dediğin gibi 640 gram öz koydum, kıvamı tam hafif ıslak toprak gibi oldu, tadı kokusu çok acı çiğnemesi zor ama kötü değil tadı yenmeyecek kadar değil. Günde 1 yemek kaşığı dayanılır daha fazla değil

Sonuca odaklanmak lazım sonuçta bunlar tadsız tuzsuz bitkiler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirucar    3
SERKO, Şimdi yazdı:

Sonuca odaklanmak lazım sonuçta bunlar tadsız tuzsuz bitkiler

Bunun etkilerini ne zamana almaya başlarım sence hocam? Birde benim çoban çökerten otu kimyonumtrak kokuyordu, burada çok kötü koktuğu söylenmiş. Acaba sıkıntı var mıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
emirucar, Bir saat önce yazdı:

Bunun etkilerini ne zamana almaya başlarım sence hocam? Birde benim çoban çökerten otu kimyonumtrak kokuyordu, burada çok kötü koktuğu söylenmiş. Acaba sıkıntı var mıdır

Bilemiyorum görmeden birşey diyemem ama kötü kokar evet

3-4 haftaya etkilerini görmeye başlıcaksın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48
mamo, 3 saat önce yazdı:

Aynen serko hocanın dediği gibi 1 tatlı kaşığını ağzıma atıyorum üstüne 2 bardak su içiyorum veya shakerda aromalı bi supplement hazırlayıp içebilirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamo    1
sp371, 8 dakika önce yazdı:

Aynen serko hocanın dediği gibi 1 tatlı kaşığını ağzıma atıyorum üstüne 2 bardak su içiyorum veya shakerda aromalı bi supplement hazırlayıp içebilirsin 

Hocam öyle bir şey ki gırtlaktan geçmiyor... Çay kaşığının yarısı olacak şekilde 4 parça halinde yutuyorum 2 çay kaşığı umarım yeterli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48

@SERKO Hocam merhaba kavanoz bitmek üzere, 1 ay bitkisel kür klomen tamoksifen ve başta ovitrelle kullandım testo değerini ve diğer tahlilleri paylaşıyorum. Doğal halimde testo 200ü geçmezdi zaten hipofiz tümörü olduğunu öğrendim oyüzden çok yükselmiyor sanırım,  testo 2.5 kat artmış diyebiliriz. Diğer arkadaşlara da referans olsun 9 ay testo kullandım pct yaptım bitkisel kür kullanın tavsiye ederim 

Screenshot_20250109_150011_Drive.thumb.jpg.111740e054eef3ed458e09255ac97b0f.jpg

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
sp371, 52 dakika önce yazdı:

@SERKO Hocam merhaba kavanoz bitmek üzere, 1 ay bitkisel kür klomen tamoksifen ve başta ovitrelle kullandım testo değerini ve diğer tahlilleri paylaşıyorum. Doğal halimde testo 200ü geçmezdi zaten hipofiz tümörü olduğunu öğrendim oyüzden çok yükselmiyor sanırım,  testo 2.5 kat artmış diyebiliriz. Diğer arkadaşlara da referans olsun 9 ay testo kullandım pct yaptım bitkisel kür kullanın tavsiye ederim 

Muhteşem geri dönüş diye buna diyorum ben gayet güzel ama lh fazla artmiş bu sperm üretimini azaltabilir fakat zamanla düşecektir libido ve ereksiyon durumları nasıl ?

@dgrmnc

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48
SERKO, 44 dakika önce yazdı:

Muhteşem geri dönüş diye buna diyorum ben gayet güzel ama lh fazla artmiş bu sperm üretimini azaltabilir fakat zamanla düşecektir libido ve ereksiyon durumları nasıl ?

@dgrmnc

Hocam libido orta seviye ne iyi ne kötü lh çok yüksek evet klomeni bırakınca düşer sanırım. Ben testosteronun daha fazla yükselmesini istiyordum bitkisel küre devam edicem birdaha tahlil yaparsam paylaşırım yine. Buda 1 ay önceki hali 1.6 testodan 5.13e yükselmiş

Screenshot_20241203_172320_Drive.thumb.jpg.84fec663818cfee388b3f39df9d0aecb.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950

Bence şuan gayet iyi yüksek testo faydalı birşey değil ki.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48
SERKO, Bir saat önce yazdı:

Bence şuan gayet iyi yüksek testo faydalı birşey değil ki.

Tamamdır hocam yeni kavanozu kendim hazırlıcam da propolis damla şeklinde de var katıda var hangisi olmalı şundan alayım mı

Screenshot_20250110_105931_Trendyol.thumb.jpg.64472a937a0a30790a63c35338845db7.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
sp371, 38 dakika önce yazdı:

Tamamdır hocam yeni kavanozu kendim hazırlıcam da propolis damla şeklinde de var katıda var hangisi olmalı şundan alayım mı

Screenshot_20250110_105931_Trendyol.thumb.jpg.64472a937a0a30790a63c35338845db7.jpg

damla şeklinde olan daha uygun ama diğeride olur ben ikisinide denedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nuri3560    2
Nuri3560, 10 dakika önce yazdı:

SAW PALMETTO TOZU 50 GR

TOZ HALİNE GELECEK GİNSENG 50 GR

LİNK VARSA ATAR MISIN 

Birde arı sütü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpina35    48
SERKO, 9 saat önce yazdı:

damla şeklinde olan daha uygun ama diğeride olur ben ikisinide denedim

Bunlardan hangisini tercih edersiniz Hocam, damla biraz daha pahalıya geliyor, katı olanda sonraki kürlerde kullanma imkanı var 

Screenshot_20250110_234849_Trendyol.thumb.jpg.ea702f2bf30c62e08df414b7370b747b.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
sp371, 10 saat önce yazdı:

Bunlardan hangisini tercih edersiniz Hocam, damla biraz daha pahalıya geliyor, katı olanda sonraki kürlerde kullanma imkanı var 

alt sağdaki iyidir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    250

Serko abim ilk defa kullanacaklar için 1'den mi başlayalım yoksa bundan mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    950
EmreGundi, Bir saat önce yazdı:

Serko abim ilk defa kullanacaklar için 1'den mi başlayalım yoksa bundan mı? 

kesinlikle bitkisel kür 1 kıymetli dostum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.