Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trenbolonavcısı

Enerji ve libido sorunum var! kan testi sonuçlarım ektedir.

Önerilen İletiler

merhaba değerli arkadaşlarım ve hocalarım bu kan testine göre neler yapmam lazım

kür içinde verimsizlik yaşadığım için klomen(1 tablet) ve ovitrelle 3/1 doz uyguladım haftalık 500 mg testosteron günlük 50mg proviron gidiyorum şuan sadece 

yaşadığım problemler libidom ve enerjim sıfır

IMG_6682.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.852

Klomen kullanman gereksiz olmuş.Onu bırakmalısın...Ovitrelle tek doz veya ikiye bölerek kullanman daha etkili olur.

Test sonucunda östrojen seviyendeki artış dışında herşey normal...O artış da klomen ve ovitrelle kaynaklı olabilir.Dolayısıyla bu değerin yanıltıcı olma ihtimali yüksek...

Fakat yine de bu seviye östrojeni düşürmek sana libido anlamında fayda sağlayacaktır...3 günde bir arimidex kullanabilirsin...

• Beğen 1
  • +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

elinize sağlık hocam 3 günde 1 armidex icicem bu arada fsh 0.00 olması herhangi bir problem yaratmaz dimi cünkü e2 yi düşürdüğümde yine libido problemleri yaşıyorum ant.performansımda düşük bide formum bu şekilde neyi eksik yapıyorum acaba

IMG_6686.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Klomen kullanilmamali. Haftada 1 kez enj 4 hafta boyu merional 75iu kullanip gözlemleyebilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
steroidnediryahu, 1 saat önce yazdı:

Klomen kullanilmamali. Haftada 1 kez enj 4 hafta boyu merional 75iu kullanip gözlemleyebilirsin.

eline sağlık hocam deneyip test edeceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.852

Şuan kürdeysen lh ve fsh sıfır veya sıfırlı değerlerde olmalı, bunda ters bir şey yok...Bakman gereken değer total testosteron...E2 çok düşerse de libidoyu olumsuz etkiler fazla olursa da...O tatlı sorunsuz değeri, dozlamayla yakalayabilirsin...

Formun gayet iyi...

Provironu da bırakabilirsin, belki sana yaramıyordur.Vucudun su tutmayan mezomorf tipinde...

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav, 46 dakika önce yazdı:

Şuan kürdeysen lh ve fsh sıfır veya sıfırlı değerlerde olmalı, bunda ters bir şey yok...Bakman gereken değer total testosteron...E2 çok düşerse de libidoyu olumsuz etkiler fazla olursa da...O tatlı sorunsuz değeri, dozlamayla yakalayabilirsin...

Formun gayet iyi...

Provironu da bırakabilirsin, belki sana yaramıyordur.Vucudun su tutmayan mezomorf tipinde...

teşekkürler hocam 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cbenn    1

Dostum hemoglobinin yüksekse hacamat yaptır, veya kan ver bi sağlık kabininde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
steroidnediryahu, 18 saat önce yazdı:

hocam merional bulamadım gonal-f kullansak onun yerine uygunmudur ve hcg ile beraber mi kullanalım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenbolonavcısı, 8 saat önce yazdı:

hocam merional bulamadım gonal-f kullansak onun yerine uygunmudur ve hcg ile beraber mi kullanalım 

hcg tek basinada olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.