-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Sustanon enjeksiyon planlaması nasıl olamlı?
Oluşturan:
wecira, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KreatinEnjoyer
Selamlar abiler kardeşler,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Kürümün 7. haftasındayım kendi kendime enjeksiyon yapıyorum 2mg sağ pazartesi 2mg sol perşembe olarak kalçadan enjeksiyon yapmaktayım lakin son zamanlarda taşmalar oluyor az da olsa.
SORULARIM:
Kas içi ilaç birikimi olmuş olabilir mi? Çözümü nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: mark
Merhaba değerli dostlar,
Kürümdeki enjeksiyon sıklığını her güne dağıtmaya başladım.
SORULARIM:
Benim gibi bu şekilde yapan var mı? Treni de her güne yaymam mantıklı olur mu sizce? KÜR İÇERİĞİM:
Ptesi 0.5 testo 1 ml rimo 1ml tren Salı masteron 0.5ml 0.5ml testo Çarsamba 1 ml rimo 1ml tren Persembe masteron 0.5 ml Cuma 1 ml rimo 0.5ml testo 1ml tren Ctesi 0.5ml masteron Pazar 1 ml rimo Her gün sabah akşam 3 iu gh toplam 6 iu Not : Sadece tren ve masteron kısa diğerleri uzun.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: onewingedangel00
Herkese selamlar,
Bacaktan siyah uçlu iğne ile enjeksiyon yapıyorum yağ oranım fazla değil %14 civarı. Hepsini sokmuyorum %25 i dışarıda kalıyor genelde. Bugün piston kontrolünde kan gelmedi sıkıntı yoktu lakin dalgınlığıma geldiği için enjeksiyon sırasında sert bastırdım ilacı çok hızlı yaptım. İğneyi çıkardıktan sonra koyu kan aktı biraz, bir sorun teşkil eder mi? ilacın boşa gitme ihtimali var mı?
Primobolan ve Testo Enanthate kullanıyorum.
-
Yazan: MuhammedKecis
Saygı değer forum üyeleri sevgili abilerim,
Bugün birkaç günlük dozlarımı hazırlarken (her 4 günde bir 1,2 ml testosteron enanthate + 0,5 ml evigen e vitamini) aklıma dahiyane olabileceğini düşündüğüm bir fikir geldi. Genelde ben evigenin ampulünü kırıp her bir ampul 1,5 ml e vitamini içerdiği için 3'er şırınganın içerisine gerekli testosteronu ve evigeni çekiyorum bu sayede ampulü boşaltıp dozlarımı hazırlamış oluyorum.
Bu yaptığım işlemi 10 ml testosterone flakonu'nun içerisine her 1,2 ml başına 0,5 ml evigen olacak şekilde enjekte etsem, yani içinde sadece testosterone bulunan 10 ml flakonu yaklaşık 15 ml testo + e vitamini karışımı yapacak olsam;
SORULARIM:
Bu yağlar birbirlerine homojen karışırlar mı? Veya başka bir sorun ortaya çıkar mı? Deneme amaçlı bir şırıngaya çektim ve 10 dakika sonunda bir faz farkı göremedim ama bilmediğim bir şey bu forumda mutlaka çıkıyor sizlere de sorayım dedim, şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: Hakansteo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Genelde bacağımın sağ yüzüne enjeksiyon yapıyordum. Ama artık oraya ilaç gitmemeye başladı. Bu yüzden bacağın ön yüzüne vurdum yani diz kapağımın 4 parmak üstü gibi düşünün. Bugün bacağımı kıpırdatamıyorum adeta.
Var mı bir bilgisi olan sebebi ne olabilir?
-