Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Emrah Can 52

15 Haftalık Boldenon Kürü ve PCT

Önerilen İletiler

Değerli arakadaşlar yaşım 23 ilk kürüme başladım 6.hafta oldu. Yağ oranım %13de sabit kaldı alt yapım iyi olduğu için uzun zamandır spor yaptığım için temiz temiz büyümeye devam ediyorum. Aklıma takılan bir kaç şey var.

Haftalık 500 testo enanatat 500 boldenon kullanıyorum. 250-250 haftada 2 enjeksiyon olucak şekilde

 

Kür Planım

1-15 hafta Boldenon

1-10 hafta Testo Enantat

1-4 Hafta Dianabol

10-15 hafta Testo Pripionat

10-15 hafta Winstrol

 

Amacım ilk kürde temiz temiz büyürerek kazandığım adeleyi temiz beslenme düzenli idmanla bir kaç sene korumak her sene kür yapmamak. Böyle bir şema izledim.

 

Suplementleri düzenli bir şekilde alıyorum.

Korunmak için hergün nac 600,b vitamin kompleks,balık yağı,çinko ve magnezyum alıyorum.

 

PCT Programı

Arimidexi 2.haftadan itibaren haftada 2 gün 1 er tablet alıyorum.

Kür bittikten 1 hafta sonra eczaneden nolvadex-d ve klomen kullanmaya başlıcam. 4 hafta boyunca hergün 2 tablet nolvadex 2 tablet klomen şeklinde alıcam

Bu ilaçlara başlanıldığı günden itibaren pregnyl enjeksiyonuda yapılacak( pregnyl 1 adet 1500 likvurulacak 5 gün sonra 1 adet daha 1500 lük vurunacak)

 

 

Bu noktaya kadar eksiğim var mı ?

İlaçları parti parti alıyorum 10.haftada da kesebilirim fakat kalıcı kütle ve maksimum verim için bunu araştırıp buldum 15-16 hafta arası ideal dedikleri için böyle yol çizdim siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Winstrol ve testo propianatı yağ ve su oranımı aşağı çekmek için küre ekledim sizce doğru mu ?

En önemlisi PCT programım doğru mu ? Başka korunmak vücudu tamir etmek için önerileriniz var mı ? Doğru PCT ile zararsız yada en az zararla atlatabilir miyim kürü ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


oguzdalkilic    81

Güzel gözüküyo, sanırım milk thistle eksik. Birde tek bi tavsiyem var eger yarısma oncesi bi kür degilse bu,kesinlikle winstrol yerine clenbuterol koy. Winstrol suyu atmaktan baska pek bi işe yaramayacagı gibi attıgın suyun da cogunukürden sonra mutlaka geri alacaksın. Ama clen ile güzel yag yakarsan o formu koruma sansın var.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Eyvallah kardeşim nac 600 ile karaciğeri korumayı düşünüyorum. Bu kürde aklıma en çok takılan ve çekindiğim şey PCT olayını doğru yapabilecek miyim ve kürü bırakınca yine disiplinli idman ve beslenme yaparsam form adele kaybım olucak mı vücut eski düzenine dönecek mi problemi.

Winstrole emin değilim 10.haftadaki formuma bağlı ama bolde testo kürünü kalıcı adele sağlamak için 15 hafta uzatmayı kesin düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Nac 600 tek basına yetersiz olabilir o yuzden soyledim. Kürü 15 hafta yapmak mantıklı boldenon kürü icin. Pct icin de pregnyl kafana gore vurma test yaptır hic üşenme. Deca,trenbolone gibi kürlerden sonra bile gerek kalmayabiliyorken,boldenondan sonra kafana gore vurmamalısın pregnyl.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim kardeşim pct de pregnly için son enjeksiyondan sonra mı test yaptıriyim ? Nolvadex kloremen kesin var değil mi ? Hangi testler olduğunu biliyorum ama kür öncesi yaptırmadım. Gerçi şuan libido düşüşü vs yok.

oguzdalkilic yazdı:
Güzel gözüküyo, sanırım milk thistle eksik. Birde tek bi tavsiyem var eger yarısma oncesi bi kür degilse bu,kesinlikle winstrol yerine clenbuterol koy. Winstrol suyu atmaktan baska pek bi işe yaramayacagı gibi attıgın suyun da cogunukürden sonra mutlaka geri alacaksın. Ama clen ile güzel yag yakarsan o formu koruma sansın var.

Clean yerine yine pramid olarak ventolin kullanmak aynı verimi verecek midir ? Etki mekanizması benzer midir ? Yoksa clean daha güçlü ama daha fazla vücudu yoran bir ilaç mıdır ? Daha önce ventolin kullandım ama clean olayına hiç girmedim. 5 hafta Testo pro ile boldenonuda ekleyince definasyonda kas kaybını en aza indirmeyi planlıyorum.

Arkadaşlar forumda mesaj kalabalığı yapmak istemiyorum ama sizlerinde bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var. Araştırmak öğrenmek için konuları okudum ama aklıma takılanları size sordum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×