Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mahmutbzks

Only testosteron ilk kürüm olacak mct ve pct konusunda bilgisizim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

mahmutbzks    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

KİŞİSEL BİR KAÇ ÖZELLİĞİM:

• 18 Yaşındayım
  • 60 kiloyum.
  • 3 senedir spor yapıyorum.
  • Powerlifting sporcusuyum.

Artık kilolarım artmamaya başladı bir süredir o yüzden only testo girmeye karar verdim!

Siparişi de verdim haftalık 250 testosteron kullanacağım kür içi mct ve kür sonu pct için araştırdım biraz sanırım döngünün devam etmesi için kür bitiminde klomen kullanmamız gerekiyormuş bunu ortalama ne kadar süre ve dozajı ne şekilde olacak diye merak etmiştim tabi kan testlerine göre yorumlamanız daha doğru olur fakat ortalama ne kadar sürede yerine geliyor diye sormak istemiştim ve bu testosteron bitiminde beni derslerimde kötü etkiler mi acaba?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SERKO    687

18 yaşındasın doğal olarak da zaten yükselir testosteron seviyen, bir kaç yıl daha bulaşma bence bu işlere.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mahmutbzks    0
SERKO, 10 dakika önce yazdı:

18 yaşındasın doğal olarak da zaten yükselir testosteron seviyen, bir kaç yıl daha bulaşma bence bu işlere.

artik kilolarim artmiyor profesyonel yarismaciyim hem power hem bilekgüreşi ve artik u23 oldugumdan kullanmam gerekiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    60
mahmutbzks, 2 dakika önce yazdı:

artik kilolarim artmiyor profesyonel yarismaciyim hem power hem bilekgüreşi ve artik u23 oldugumdan kullanmam gerekiyor

Bu yarışmalarda profesyonel olmak için biraz erken gibi bence dostum. Kürde iken kan testlerini ihmale etme. Kür bitiminde de kan değerlerine göre pct yapılır ezbere klomen veya diğerlerini kullanma. Hocalar yardımcı olurlar sana kan değerlerine göre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tegoo    44

Derslerini ve piskolojini etkiler hormonlarınla oynaman 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mahmutbzks    0
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Bu yarışmalarda profesyonel olmak için biraz erken gibi bence dostum. Kürde iken kan testlerini ihmale etme. Kür bitiminde de kan değerlerine göre pct yapılır ezbere klomen veya diğerlerini kullanma. Hocalar yardımcı olurlar sana kan değerlerine göre.

profesyonel bilekguresi milli takim sporcusuyum aslında dostum erken ne alaka cozemedim tabi kan testlerine göre ama sonucta baskilanicak ya klomen kullanmak gerekiyor ortalama süreyi merak etmistim

Tegoo, 3 saat önce yazdı:

Derslerini ve piskolojini etkiler hormonlarınla oynaman 

odaklanma konusunda falanmı eger agresiflik duygusallik falan onlardan bahsediyorsan sorun yok o konuda

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tegoo    44

Birçok senaryo var E2 kaynaklı ; duygusallık ,agresiflik, libido veya ereksiyonda problem olabilir yani dolaylı yoldan piskoloji ve mentalite etkileniyor .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    63

Gerçekten gerekli ise hocan önerir zaten sen temiz kalmaya özen göstermen lazım  ağrı kesici gibi değil bu şeyler iciyosun ağrı geçiyor belki ama anında hayatını etkiler düzeyde yan etkiler yaşamaya başlıyorsun ereksiyon libido psikoloji bağımlılık vs farklı hedefleri olanlar için bunlar  forumda bitkisel kür konusu var onu aktara yaptırmaya kalksan sana diyecek bu yaşta buna ne ihtiyacın olabilir? Anladinmi

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tegoo    44

Kendini macun yaptırırken bulabilirsin dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mahmutbzks    0
rıza333, 2 saat önce yazdı:

Gerçekten gerekli ise hocan önerir zaten sen temiz kalmaya özen göstermen lazım  ağrı kesici gibi değil bu şeyler iciyosun ağrı geçiyor belki ama anında hayatını etkiler düzeyde yan etkiler yaşamaya başlıyorsun ereksiyon libido psikoloji bağımlılık vs farklı hedefleri olanlar için bunlar  forumda bitkisel kür konusu var onu aktara yaptırmaya kalksan sana diyecek bu yaşta buna ne ihtiyacın olabilir? Anladinmi

sandiginiz gibi 6ay vucut yapip olmuyo ya testo giricem seklinde degilim avrupada ülkemizide temsil ediyorum u23 sikletinde ilaçlı olmayan 1 kisi bile yok bende mecbur bu sene u23 oldum antrenorum zaten girmemi söylüyor ben ne soruyorum siz ne cevapliyorsunuz cözemedim gercekten milli sporcuyum ben kullanmayacamda kim kullanicak anlamadim ilacsiz pro card alamayacagin gibi ilacsiz güç sporlarinda biywre kadar ilerleyebiliyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tegoo    44

Küründe başarılar dostum , küre girmeden hormon testlerini yaptır ki naturel değerlerini bil ona göre pct yaparsın 👍🏻

Sorunun cevabını veriyim dostum PCT ile hormonlarını 4-6 hafta arası toparlarsın fakat olası problemler libido vs 1 seneye kadar sürüyor haberin olsun. 60 kilo powerliftercı olarak bizi avrupada gururlandır dostum 👊🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: pamol
      24 HAFTA BOYUNCA:
      250mg sustanon 250mg rimobolan 8 HAFTA BOYUNCA:
      375mg sustanon Kullandım 1.5 ay önce bıraktım tamamen. 
      PCT konusunda ne yapmam gerek yardım edebilir misiniz ? 

• Yazan: yanis
      İkisinde de prolaktin referansın 5-6 katı fakat psikolojik olarak bir sıkıntı hissetmiyorum, libidom biraz düşük ama çok kötü değil. Düşürmeli miyim sizce yoksa olduğu gibi mi bırakayım ? Ayrıca takriben kaç hafta daha devam etmem gerekir pct ye ? @Diver @ardas @rastlantisal
      Sürekli kan testi verme imkanım yok...
      1.PCT DÖNEMİ 5. HAFTA KAN DEĞERLERİM:

2.PCT DÖNEMİ 3. HAFTA KAN DEĞERLERİM:

Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: devtycon1211
      İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
      Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
      Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
      1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg  Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
      Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
      Değerlerim :
      FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum 

• Yazan: samuray
      1 haftaya yakındır spora gitmiyorum spora ve ilaçlara ara vermek istiyorum ptcye girmek istiyorum  bunun için yardımcı olma imkânınız var mı ben araştırma yapmıştım tamoksifen, klomen kullanıyorlardı bunları kaç gün ne kadar kullanacağım bilmiyorum ilaçları şu şekilde kullandım sormak isterseniz.
      Testesteron Bolde Turinabol Haftada toplam olanı söylüyorum 3 ml testo 2 ml bolde şeklinde her gün sabah 2 akşamda 2 turinabol alıyordum 2. ay testo bolde haftada 2 ml testo 2 ml de bolde şekilde gene turinabol u her gün sabah 2 akşam 2 şekilde alıyordum.
      28 gün boyunca hergün 50mg klomen 20mg tamoksifen
      Haftada 3 kez 1 tane arimidex tablet
      Benimle ilgilenen hocamın önerdiği pct bu sizin düşünceleriniz nelerdir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.