-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![emirix](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2024_10/11932.thumb.png.ddce9370f5211c64086cce9d1a207fa7.png)
Dikkat: magnus pharma labs çakallığı sırp markası gibi gözükse de aslında yerli üretim! (kanıtlarıyla)
Oluşturan:
emirix, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: unexpected13
merhabalar, güvenilirliğinden şüphe etmediğim bir satıcı Magnus Pharma satıyor. belki buradan da tanıyanlar vardır Magnus Pharma Deca için aşağı yukarı 350 TL gibi bir para istiyor ama bana bu fiyat çok düşük geldi.
benim de birkaç sorum var bu konu hakkında, şöyle ki:
Magnus Pharma güvenilir mi?
Magnus Pharmanın çakması üretiliyor mu?
Magnus Pharmayı nereden kontrol edebilirim, bildiğiniz bir doğrulama sitesi varsa paylaşır mısınız?
-
Yazan: shotpowertr
Arkadaşlar ilk kürüme başlayacağım ürünler geldi boyum 1.90 85kiloyum haftada 500 testo e 400 boldenon şeklinde gitmeyi düşünüyorum fakat forumda biraz araştırdığım zaman aldığım ilaçların sahtelerinin piyasada çok fazla bulunduğunu gördüm yardımcı olur musunuz ürünler çalışır mı?
-
Yazan: approches
Merhabalar, bundan 2 yıl önce 5 aylık bir küre girmiştim. Testo bolde danabol ardından 2 ayda testo gh tren olarak. Toplamda 5 ay kullanıp. 2. parti ilaçlarda işe yaramıyor gibi bir düşünceye girip bırakmıştım. Sonrasında maddi durumlar dolayısıyla sporu bırakmak zorunda kalmıştım. Yemeğe vs param yetmiyordu.
45 den 68 kg ya kadar çıkmıştım. Şu an tekrar düşüşteyim ve en son tartılmamda 42kg gördüm. Tekrardan küre girmek istiyorum.
Alternatif olarak: Moonlabs
Magnus
Overdose
ZPHC
Markaları bulunuyor. Tüm önerilere ve fikirlere açığım. Yönlendirmeler de yapabilirseniz sevinirim.
-
Yazan: ceman
Herkese iyi forumlar,
bulk kürü yapacağım ama 3 marka arasında kaldım magnus kullandım ama biraz etkisiz kaldi gibi
Proton Hellas Magnus Hangi markayı önerirsiniz?
-
Yazan: lightweightt
Herkese merhaba magnus pharma clenbuterol kullanmayı düşünüyorum fakat hiç deneyen oldu mu içi boş çıkma ihtimali var mıdır ?
-