Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mtnsk25

1. ay kan testi sonuçlarıma bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

mtnsk25    9

Merhabalar öncesinde ara vermeden 2 ay 300 testo p- 300 masteron kullanıyordum.

Şu an 500 testo enanthate - 500 boldenon kullanıyorum 1. Ay bitti.

Kan sonucumu yorumlar mısınız? :)

IMG_4251.thumb.jpeg.0994851057ebe1fd1167aae5401bcde8.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    1.909

Karaciğer koruyucu kullanman gerekiyor dostum. Bir dahaki teste hemograma da baktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mtnsk25    9
Diver, 13 dakika önce yazdı:

Karaciğer koruyucu kullanman gerekiyor dostum. Bir dahaki teste hemograma da baktır.

Yurtdışında yaşıyorum bidahaki 3 ay sonra olur🥲

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mstfefe7
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      ÖN BİLGİ:
      Kür işlerinde yeni ve biraz acemiyim. Küre gireli ortalama 7 hafta kadar oldu ilaçlarımın çalışıp çalışmadığını anlamak adına kan verdim ve test sonuçlarımı sizinle ekte paylaştım. Rica etsem bana yardımcı olur musunuz? @Diver @ardas @GHOST @heisenbergg 
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250 mg Trenbolone Enanthate 200 mg Oxandrolone 20 mg İLAÇ MARKASI:
      Dek Pharma NOT:
      Kan verme tarihim son enjeksiyondan 4 gün sonra bilginize.
      Tüm cevaplar için desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Jonturk
      Öncelikler Herkese Merhaba,
      Trt Tedavisi Ve Hipotroid Tedavisi Gören Biriyim 21 Günde Bir Sustanon 250 olmakdayım bu Ay kan Testi Vermek İstedim Çikan Sonuçlar Beni Tedirgin Etti Ustalarım Yorumlarsa Sevinirim sustanon vurulali 10 gün oldu.

• Yazan: battlejesus
      Arkadaşlar merhaba,
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 MG Testosteron enanthate 600 MG Boldenon Kullanıyorum kan tahlillerim bu şekilde. Yaklaşık 15 gün oldu küre başlayalı kan tahlili verdikten 3 gün önce enjeksiyon olmuştum ve kan testi vermeden önceki gün yarım tablet arimidex kullanmıştım.
      SORULARIM:
      Değerler nasıl olması gerektiği gibi mi? Yapmamı tavsiye ettiğiniz şeyler var mı?
    • Yazan: Alpertunga
      Merhabalar abilerim,
      Ben 19 yaşında natürel olarak bu sporu yapmaktayım dün bir kan tahlili verdim ve bir çok değerim referans dışı çıktı hangi takviyeleri almam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Dagcıkomando
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 4. haftasındayım ve kan testi vermek istedim sağlık konusunda sorun olup olmadığını anlamak için.
      KÜT İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250 mg Masteron 300 mg Tren acetat 200 mg KÜR İÇİ MCT GRUPLARIM:
      Nac 600 Milk thistle Omega 3 Alt dışındaki diğer değerler görece normal olduğu için koymadım. Tavsiyeleriniz var mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.