Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Whats Your Purpose

Ilk kürüme gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Işık oyunu yok kameram zaten kötü 480p 

Sizce genetik nasıl? 

Seneye küre giricem testo bolde

Ama ilk only testo düşünüyorum ilk kürde önermiyolar anabolik ekleyerek ilk kür daha verimli olurmuş doğrumu?

Screenshot_20241008_121723.jpg Screenshot_20241008_121858.jpg Screenshot_20241004-195208_Gallery.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Cagan_drd
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testosteron kürü yapmayı planlıyorum.
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      2,5 yıllık spor deneyimi 170 cm boy 74 kg SORULARIM:
      Haftalık kaç ile başlayıp nasıl artırmalıyım? Min. kaç hafta kullanmam gerekiyor?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Mootyy
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim yaşım 18, büyüklerim bu konu hakkında cahillik diyebilir saygım sonsuz ne yapmam gerektiği hakkında pek bilgim yok 3 hafta oldu haftada 1 ml susta 1ml evigen alıyorum, 12 haftalık bir süreç düşündüm pct konusunda pek bilgim yok tecrübeli bir ağabeyim sayfayı önerdi her türlü konuda yardımcı olurlar dedi bende tecrübelerinizden istifade etmek için ne yapmam gerektiği konusunda bilgilendirirseniz sevinirim saygılar sunarım...
      SORULARIM:
      NE TÜR KORUYUCULAR KULLANMALIYIM? NELERE DİKKAT ETMELİYİM? İLAÇ NE ZAMAN HİSSİYAT OLARAK KENDİNİ GÖSTERİR? İLAÇ NE ZAMAN AYNADA KENDİNİ GÖSTERİR? PCT NASIL YAPILACAK? İLK KÜR İÇİN MG NE OLMALI?
    • Yazan: Yusufak
      Merhaba, nasılsınız?
      Kişisel özelliklerim;
      22 yaş 170 boy 63 kilo %9 yağ oranı 12 aydır spor yapıyorum. Kür planım ilk 2 hafta 250 mg Testo E, 200 mg Boldenon. 2-16. hafta 500mg Testo E, 400 mg Boldenon kullanmak. Kolay kilo alabilen birisi değilim. Düzenli olarak yüksek kalorili besinler tüketince ayda 1-1.5 kilo Alabiliyorum.
      Sizce hangi günlerde kaç mg enjeksiyon kullanmalıyım? İlk kür için alternatif bir plan söyleyebilir misiniz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: AnarchyZone
      Herkese merhaba öncelikle,
      Baştan anlatmak gerekirse tüm detaylarıyla her şeyi kendim planladım. Bu konuda eksiklerim ve yanlışlarım olabilir. Hata veya eksik gören değerli arkadaşlarım ve abilerim yardımcı olurlarsa sevinirim. @rastlantisal @Diver Spor geçmişime gelecek olursak amatör futbol oynadım 4-5 sene. Çapraz bağ yırtık nedeniyle bıraktım. Sonra Spor Bilimleri fakültesini bitirdim. Aktif olarak fitness ile ilgileniyorum. Geçen sene talihsiz bir sakatlık nedeniyle 3 el parmağım kırıldı. 1 sene spor yapamadım. Formum idare ederdi. 75-76 kg çıkmıştım. Sonra aradan sonra beslenmeyi de salınca 63-64lere kadar düştüm. Şimdi tekrardan 1 ay doğal olarak devam edip vücudu biraz toparlama sürecine soktum fakat yetersizmiş gibi geldi. Düzenli olarak konuyu güncel tutmaya çalışacağım bir sağlık problemi yaşamaz isem. Gelelim yaptığım kür ve detaylara.
      Başlangıç Kürü (20 Hafta planladım)
      Testo En. 500mg Bolde 400mg Elimde 100 tablet Oxan. da mevcut ama kür başlangıcına eklemek ne kadar doğru olur bilemediğim için eklemek istemedim.
      Kullanılacak Vitaminler
      Multivitamin D3 Kalsiyum, Magnezyum, Çinko Omega 3 Milk Thistle Güncel Kilo ve Boy
      Boy 1.68 Kg 63 Yağ Oranım %14
      Güncel kan değerlerim ve güncel formum aşağıdadır.
          
       
    • Yazan: sıfıraura
      Merhabalar iyi günler herkese,
      KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
      24 yaş 110 kg 1.87 cm KÜR DETAYLARIM:
      Testo Prop. Masteron Tren Acetat Clean Winstrol Tedarikçi dozajlarını sorduğumda piramit şeklinde gideceğimizi söyledi. 
      BESLENME PLANLAMAM:
      Sabah:
      50 gr yulaf 2 tam 2 beyaz yumura Salatalık,Zeytin çok ufak bir parça peynir de olabilir( bunlar zorunlu değil tercihine göre) Öğlen:
      Mevsim meyvesi (1 Adet muz 1 Adet yeşil elma 1 Adet portakal vs vs herhangi birinden 1 adet) 10 Adet çiğ badem,ceviz,fıstık(tuzsuz) veya 1 tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi (Tuğba kuruyemiş te var şekersiz) Antrenman öncesi (En az 2 saat önce yemiş ol) 180-200 gr arası tavuk balık hindi kırmızı et yağsız kıyma bunlardan biri. 50gr pirinç. Bol yeşillik (Brokoli karnabahar ve ıspanak ta olabilir haşlama) 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi veya ceviz badem fıstık tuzsuz 10 adet Antrenman sonrası 180-200 gr arası tavuk balık hindi kırmızı et yağsız kıyma bunlardan biri. 50gr pirinç. 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Bol yeşillik (Brokoli karnabahar ve ıspanak ta olabilir haşlama) Bana bir öneriniz veya yanlış bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×