Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bahadır YETKİN

Kür içi değerlerini referans aralığında tutma hk.

Önerilen İletiler

arkadaşlarım hocalarım abiler kardeşler herkese selamlarımı sunarım....

Kürü bitirdikten sonra uzun bir süre lh fsh prolaktin ve E2 seviyemi bir türlü senteye sokamamış bu konuda gerçek anlamda sorunlar yaşamıştım ki bir çok arkadaşım ve hocam da sağ olsunlar yardımcı oldular. Şimdi insan önce kendini bilecek dedi bir hocam geçenlerde kimde nasıl etkiler olur herkesin durumu farklılık gösterebilir dedi haklı bence.. 

sizden istediğim şu benim tam olarak,

testE ve masteron küründe kür içinde yerlere düşen lh fsh ve   

6. haftalarda yükselen ve agresif şekilde düşmemeyi beceren E2 ve prolaktin seviyelerimi kür içinde nasıl dizginlemem gerekiyor.

çoğu konuşmalarda fark ediyorum ki kür içinde kimse pct yapmıyor genelde hep kür sonrası vücudun vermiş olduğu tepkilere göre ayarlama yapılıyor. Ben ben dengeye getirdim bir şeyleri ciddi sertleşme sorunlarım vardı çok şükür iyiyim. @rastlantisal hocam bitkisel takviye önerisi de beni çok ileri taşıdı ona da ayrıca buradan selamlar gönderiyorum.

11. ayda küre başlayacağım testE masteron haftada 3 enjeksiyon ama 0,50 ml Tset 0,50 ml Mast şeklinde devam etmek istiyorum. kür içinde hem verim arttırmak hem de kürü uzun tutmak hem de pct dönemine geçiş yaparken çok yara almamak için kür içi ne yapmam gerekir.

Selamlarımla

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    3.653

Merhabalar.

Toparlamana sevindim. 

Öncelikle kürde ilk yapılması gereken şey, testler için bütçe ayırmak. Kür içi hormon testlerinde total testo, prolaktin ve E2 yeterli gelir durumunu anlamak ve dizginleri elde tutmak için. Tam kan testini aile hekimliğinde ücretsiz yaptırırsın zaten.

0,5ML X 3 yani 375mg testosteron alacaksın haftada ki bu iyi. Çok yukarlara çıkarma dozu. Sonra toparlaması çok uzun sürüyor.

• Ne kadar çok anabolik, o kadar çok androjenik reseptör.
  • Ne kadar çok androjenik reseptör, o kadar çok libido sorunu naturale döndüğünde.
  • Ne kadar çok libido sorunu, o kadar çok psikolojik sorun.

Bu yüzden kürlerde doz artırmak yerine zamana yaymak daha doğru bir yaklaşım. Nihayetinde bu acelesi olmayan sürek isteyen bir spor. Çünkü hızla gelen hızla gidiyor. 

Masteron dozunu ise E2 durumuna göre artırır yada azaltırsın. PCT'yi ise Testosteron esterine göre başlatırsan sorun yaşamazsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

o zaman şöyle bir planlama yapmam doğru olacaktır diye düşündüm,

tesE ve masteron belirlediğim ölçülerde başladıktan 1 ay sonra 1. test (prolaktin-E2-LH-FSH) dengelere göre kür içinde pct yapmaya ufak ufak başlarım.

ek ilaç girmek de istemiyorum Endomorf bir tipte oldupum için bende işe yaramıyor hem de aynı sorunları tekrar yaşamak istemiyorum psikolojim çok berbattı .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653
gönderildi (düzenlendi)

Kür içi PCT'nin sana bir faydası olmayacak. Kür sonu PCT'ni beraber tasarlarız dert etme. 

Kür içi pct yapmak, yangına sebep benzin akıntısı devam ederken ona su tutmak gibi. Evet faydası olur ama yangını da söndürmez. Harcadığın efor ise küllüm zarar.

Kürden sonra bir süre TRT doz gideriz. O da sürece yardımcı oluyor.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 08.10.2024 - 11:41 yazdı:

Kür içi PCT'nin sana bir faydası olmayacak. Kür sonu PCT'ni beraber tasarlarız dert etme. 

Kür içi pct yapmak, yangına sebep benzin akıntısı devam ederken ona su tutmak gibi. Evet faydası olur ama yangını da söndürmez. Harcadığın efor ise küllüm zarar.

Kürden sonra bir süre TRT doz gideriz. O da sürece yardımcı oluyor.

tamam hocam teşekkür ederim iyi hafta sonları dilerim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bahadır YETKİN, 11.10.2024 - 08:51 yazdı:

tamam hocam teşekkür ederim iyi hafta sonları dilerim

peki hocam e2 si çok agresif birisi olarak bulk küründe ne kullanmamı önerirsiniz mesela Test A Test E Test C / boldenon vs. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.