Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sw1ssz

Kür sonrası halsizlik, bitkinlik durumları var ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

sw1ssz    4

Merhaba dostlar gününüz umarım iyi geçiyordur

uzatmadan gireceğim konuya

yaşım 20

aile genlerimden dolayı testosteron eksikliğim var ve 13-14 yaşındayken 4 ay sustanon kullanmıştım ve şu anda kürü bıraktım 5 aydır kürdeydim fakat bu sustanondan sonra vucudum iyice yıprandı 6 yıldır hemen hemen hergün halsizlik yorgunluk sürekli bir baş ağrım var bu durumda önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir? 
kan testimi bulamadım en son ağustosdaki kürden kalma kan testim mevcut.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mustafaskh    74

Düşük ve yüksek e2 baş ağrısı yapabiliyor aynı şekilde d3 vitamini eksikliği de yapabiliyor ama eğer hormonlarında sorun yok ise nöroloji uzmanına görün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sw1ssz    4
mustafaskh, 34 dakika önce yazdı:

Düşük ve yüksek e2 baş ağrısı yapabiliyor aynı şekilde d3 vitamini eksikliği de yapabiliyor ama eğer hormonlarında sorun yok ise nöroloji uzmanına görün.

Gözüktüğümde bi sıkıntı yok dedi ama bilemiyorum hayatımda çok koşuşturmacalı değil

E2 60-70 arası d3 düzenli 2 adet kullanmaktayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

Geçmiş olsun dostum. Son kan tahlilinin ekran görüntüsünü atar mısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    687
sw1ssz, 02.10.2024 - 16:32 yazdı:

Merhaba dostlar gününüz umarım iyi geçiyordur

uzatmadan gireceğim konuya

yaşım 20

aile genlerimden dolayı testosteron eksikliğim var ve 13-14 yaşındayken 4 ay sustanon kullanmıştım ve şu anda kürü bıraktım 5 aydır kürdeydim fakat bu sustanondan sonra vucudum iyice yıprandı 6 yıldır hemen hemen hergün halsizlik yorgunluk sürekli bir baş ağrım var bu durumda önerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir? 
kan testimi bulamadım en son ağustosdaki kürden kalma kan testim mevcut.

geçmiş olsun bitkisel kürler adlı paylaşımlarıma bir göz at istersen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sw1ssz    4

Şu anlık bir test mevcut değil ama tren timo test kullandığım ağustos ayında mevcut kan testini atamam e devlet hesabımda sorun var hemen kan testlerini gönderiyorum aşşağıya

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    74
sw1ssz, 8 dakika önce yazdı:

Şu anlık bir test mevcut değil ama tren timo test kullandığım ağustos ayında mevcut kan testini atamam e devlet hesabımda sorun var hemen kan testlerini gönderiyorum aşşağıya

hocam yanlıs anlama ama bu nasıl bir cümle normal bir cümle giris-gelisme-sonuc olur. Senin ki sonuc-giris-gelisme şeklinde olmus.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sw1ssz    4

En son bulabildiğim test bu kürdeyken

IMG_8852.jpeg IMG_8855.jpeg IMG_8854.jpeg IMG_8853.jpeg IMG_8856.jpeg IMG_8857.jpeg IMG_8858.jpeg

mustafaskh, 3 saat önce yazdı:

hocam yanlıs anlama ama bu nasıl bir cümle normal bir cümle giris-gelisme-sonuc olur. Senin ki sonuc-giris-gelisme şeklinde olmus.

Ozur dilerim hocam beynim eridi son kürde

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731

1. Kortizolun düşük bunun için bir şey kullandın mı? Kan tahlilini saat kaçta yaptırdın?

2. Tiroid değerlerin yok. Tren küründe t3 ve t4 üretimi düşer.

3. Tavsiyem biran önce kan tahlili yaptırman. Aşağıya attığım testleri yaptır değerlerini görelim ona göre yardımcı oluruz.

• Lh
  • Fsh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Progesteron 
  • Kreatinin, ck ve egfr 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sw1ssz    4

Hocam kortizol için birşey kullanmadım dojazlar şu şekildi 500 test e 300 rimo 100mg tren enantat

kan testini sabah uyandıktan 1.30 saat sonra yaptırdım 10-11 civarıydı aç gittim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.731
sw1ssz, 19 dakika önce yazdı:

Hocam kortizol için birşey kullanmadım dojazlar şu şekildi 500 test e 300 rimo 100mg tren enantat

kan testini sabah uyandıktan 1.30 saat sonra yaptırdım 10-11 civarıydı aç gittim

Yukarda yazdığım gibi troilerde sorun olabilir test üzerinden daha iyi yardımcı oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.