Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sitka

Bacak enjeksiyonum da ilaç çok zor enjekte oluyor bu sorunu nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

sitka    2

Arkadaşlar merhaba,

Bacaktan turuncu iğne ile 1ml Testosteron Enanthate ve 1 ml Bolde vuruyorum. Ancak ilaç çok zor gidiyor baya baya güç uyguluyorum bunun bir çözümü var mıdır? 

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    487

siyah uç kullanmak boldenon zor geçer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sitka    2
ardas, 42 dakika önce yazdı:

siyah uç kullanmak boldenon zor geçer.

Evingen faydası olur mu peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    76

ben turuncu uçlu aşı iğnesi kullanıyorum bacaktan hep yapıyorum, kesinlikle tavsiye ederim, hem siyah uçlu iğne kadar canını yakmıyor hemde bacağında o kadar ödem yapmıyor, ondada güç uyguluyorsun ama zaten ilacın yavaş zerk edilmesi daha iyi bizim için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    487
gönderildi (düzenlendi)
sitka, 9 saat önce yazdı:

Evingen faydası olur mu peki

evigen e vitamini seyreltmek için.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sitka    2
ardas, 3 saat önce yazdı:

evigen e vitamini seyreltmek için.

Evet yani ilacı e vitamini ile seyreltirsem daha kolay gidebilir diye düşündüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    487
gönderildi (düzenlendi)
sitka, 3 saat önce yazdı:

Evet yani ilacı e vitamini ile seyreltirsem daha kolay gidebilir diye düşündüm

gitmez ödem yanma filan oluyorsa o zaman kullanırsın siyah uçla yap bence ,yağ bazlı ilaç zor gider yada yavaş yavaş yapıcaksın.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28
sitka, 18 saat önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

Bacaktan turuncu iğne ile 1ml Testosteron Enanthate ve 1 ml Bolde vuruyorum. Ancak ilaç çok zor gidiyor baya baya güç uyguluyorum bunun bir çözümü var mıdır? 

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

E vitamini ilacın yoğunluğunu azaltabilir siyah uçlu igne biraz can yakıcı oluyor. Turuncu uçluyla devam et

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    487
burak23822, Bir saat önce yazdı:

E vitamini ilacın yoğunluğunu azaltabilir siyah uçlu igne biraz can yakıcı oluyor. Turuncu uçluyla devam et

hahaha bide yanlış cevap demişsin seyreltmenin ne anlama geldiğini bilmiyorsun daha 1ml de 200 boldenon var ise kiminde ödem yapabiliyor sen bir miktar evigen eklersen 1.5 ml de 200 olmuş oluyor ödem ve ağrı olasılığı azalıyor yağ bazlı ilacı yağlı vitaminle mi kolay enjekte edebilcek hale getirceksin :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28
ardas, 20 dakika önce yazdı:

hahaha bide yanlış cevap demişsin seyreltmenin ne anlama geldiğini bilmiyorsun daha 1ml de 200 boldenon var ise kiminde ödem yapabiliyor sen bir miktar evigen eklersen 1.5 ml de 200 olmuş oluyor ödem ve ağrı olasılığı azalıyor yağ bazlı ilacı yağlı vitaminle mi kolay enjekte edebilcek hale getirceksin :D 

Yaşın yetmez tecrübelerime. Evet e vitaminini zamanında bu şekilde çok kullandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    487
burak23822, 6 dakika önce yazdı:

Yaşın yetmez tecrübelerime. Evet e vitaminini zamanında bu şekilde çok kullandım.

iyiymiş zeytinyağını  içine zeytinyağı koyup yoğunluğunuda azaltırsın o zaman milletin konusununda altına atarlı atarlı yorumlar hahaha milletin konusunun altına yazdığın agresif mesajlardan belli tecrüben dostum. Atomu parçalamıyosunuz ilaç iğnenin ucundan çıkıyor turuncudan siyaha geçersen sorun kalmaz bu kadar düşünmeye gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.686

Bende @ardas ile hemfikirim turuncu ile yağ bazlı ilaçlar yavaş gidecektir. İçine e vitamini koymak birşeyi değiştirmez bizde tecrübe ettik 😄 Ben her türlü ucu kullandım turuncu kullanılması taraftarıyım yavaş enjeksiyon daha sağlıklı olur. Yaklaşık iki yıldır bacaktan turuncu ile yapıyorum. 

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    487
Diver, 24 dakika önce yazdı:

Bende @ardas ile hemfikirim turuncu ile yağ bazlı ilaçlar yavaş gidecektir. İçine e vitamini koymak birşeyi değiştirmez bizde tecrübe ettik 😄 Ben her türlü ucu kullandım turuncu kullanılması taraftarıyım yavaş enjeksiyon daha sağlıklı olur. Yaklaşık iki yıldır bacaktan turuncu ile yapıyorum. 

Bende aynı fikirdeyim hocam bazı arkadaşlar yağ ile yağı karıştırıp yoğunluğu azaltıcağını savunuyor fakat çözüm basit ya turuncu ile yavaş yada siyah ile.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sitka    2
ardas, Bir saat önce yazdı:

Bende aynı fikirdeyim hocam bazı arkadaşlar yağ ile yağı karıştırıp yoğunluğu azaltıcağını savunuyor fakat çözüm basit ya turuncu ile yavaş yada siyah ile.

üstad bende turuncu ile yavaş yavaş yapmaya karar verdim bazı arkadaşlar ampulü sıcak suda biraz bekletip enjektöre çekerek yaparsam daha hızlı ve rahat akacağını söylemiş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    487
sitka, 5 saat önce yazdı:

üstad bende turuncu ile yavaş yavaş yapmaya karar verdim bazı arkadaşlar ampulü sıcak suda biraz bekletip enjektöre çekerek yaparsam daha hızlı ve rahat akacağını söylemiş 

Dostum niye bu kadar hızlı gitmesine taktın anlamadım değişik aksiyonlar arama bence siyah iğneyle yapsanda aynı his olcak turuncu da yani daha fazla acıtmıcak siyahla yapıcaksan yap yoksa turuncuyla yavaşça yap.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sitka    2
ardas, 2 saat önce yazdı:

Dostum niye bu kadar hızlı gitmesine taktın anlamadım değişik aksiyonlar arama bence siyah iğneyle yapsanda aynı his olcak turuncu da yani daha fazla acıtmıcak siyahla yapıcaksan yap yoksa turuncuyla yavaşça yap.

Dostum sorun ilacın yavaş gitmesi değildi bildiğin son 0.5 ml gitmiyordu ondan taktım bugun beybi enjektör aldım turuncu uç 1.5 dk da 2 ml ilacın tamamı gitti sorun enkektördeymiş anlaşılan. Herkese fikri için teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Aragontak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kalçadan enjeksiyon oluyordum vuran şuan olmadığı için bacağa geçtim ama aşırı ödem ve ağrı oldu hocama sordum bacaktan olmaz kalçadan yapmak lazım dedi ne yapacağım yardımcı olur musunuz testo/bolde vuruyorum ...
    • Yazan: matiquew133
      Arkadaşlar Merhaba,
      5ml şırıngaya 1ml boş hava çektim sonra testoya verdim 1ml çektim. Boldenon da da 1ml çekmem gerekiyordu boldenona soktum iğneyi ilacı aşırı zor çektim kolay yöntemi var mıdır? Bu arada şırıngaya ilaç çekerken ters şekildeydi.
      Örnek:

• Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar,
      Az önce enjeksiyon olduğum kalçamda kızarıklık fark ettim şişlik vardı ama geçer diye bakmamıştım geçiyorda yavaş yavaş enjeksiyon sonrası hastada olmuştum şuan iyiyim bu riskli birşey mi? Az bir kızarıklık var aşırı birşey değil.
      Rimobolanı başka bir eczaneden almaya başladığımdan beri ödem sıkıntılarım arttı rimobolanı sahte veriyor olabilirler mi?
    • Yazan: 5am5unlu
      Selamlar bacaktan enjeksiyon yaparken iğneyi soktuktan sonra piston kontrolü yaptım ilacı zerk ettikten sonra bir kez daha içim rahat etsin dedim ve tekrar kontrol ettim enjektöre bir miktar kan geldi bunun sebebi ne olabilir kan kontrolü yaparken biraz fazla çekiyorum pistonu bundan dolayı olabilir mi şuan herhangi bir yan etki yaşamıyorum her şey olması gerektiği gibi.

• Yazan: wecira
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftalık 500mg sustanon Kürü için enjeksiyon programı nasıl olmalı ?
      Detaylı anlatırsanız sevinirim teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.