Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

EmirSfk

Rad140 kullanırken libido, cinsellik konusunda iniş, çıkışlar var ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

EmirSfk    6

Arkadaşlar merhaba,

Ayın başından beri noxy rad140 kullanıyorum bu süreçte gerçekten ilacın etkilerini kas kütlesi olsun pump olsun sağlam bir şekilde hissettim tüm bu olumlu taraflar dışında son zamanlarda aklıma takılan bir konu var. Cinsel ilişki/masturbasyon her ikisinde de şuan sanki biraz daha zor boşalıyor gibiyim buna ilacın çalışır oldugu normal bir etki olarak mı bakmalıyım yoksa bu bir yan etkimi.

Rad kullanırken omega 3 , c vitamini , daa gibi takviyelerde kullandım kullanmaya devam ediyorum şuan hali hazırda bir kan testim yok sizlerin görüşlerini-önerilerini bekliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Nargsten    4

Günlük kaç mg kullanıyorsun? Ben 20 mg kullanırken aynı sorunlarla başlamıştım sonra ereksiyon bozukluğuna kadar gitmişti ciddi seviyede. Benim kullandığım ürün sahteydi ama sen yine de bi kan testi yaptır, total testosteron, estradiol, prolaktin, fsh ve lh ına bakalım. Gitmişken diğer değerlerine de baktırabilirsin genel bir sağlık durumuna bakarız alt ast hdl kolestrol ldl kolestrol tam kan sayımı diğer vitamin değerlerinle birlikte. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmirSfk    6

günlük 10mg ürün orjinal burak hocadan temin ettim. Ayrıca henüz bir ay dolmadı üründe 1 haftalık daha kaldı onu bitirmemde bir sakınca olmaz heralde bitirmeyi düşünüyorum çünkü

tarihinde EmirSfk tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Nargsten    4
EmirSfk, 2 dakika önce yazdı:

günlük 10mg ürün orjinal burak hocadan temin ettim.

Dediğim kan testlerini vermelisin, değerlerine bakalım ona göre hareket edilir. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nickarmada    16

noxy rad 140 bende kullandım.  wpden aldığım bir kere  sıkıntı çıkarmadı ereksiyonda vs. her gün 2 defa götürüyordu hatta. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    7

Sıkıntı yaratmiyordu rad 140 ben kullanırken de ama sivilce yapıyor mu sende hocam bendeki tek sorun sivilcelenmekti o yüzden kullanmaya korkuyoum 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmirSfk    6
nickarmada, 23 dakika önce yazdı:

noxy rad 140 bende kullandım.  wpden aldığım bir kere  sıkıntı çıkarmadı ereksiyonda vs. her gün 2 defa götürüyordu hatta. 

Belkide ben psikolojik yapıyorum tam çözemedim açıkcası yoksa ereksiyon vs bende de sıkıntı yok.

Yok bende herhangi bir sivilce durumu olmadı karaciğer koruyucu olarak aynı anda grimlabs liver detox aldım onu kullanıyorum şuana kadar o açıdan bi yan etki görmedim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Furkan ersem
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KULLANDIĞIM MARKA:
      Nordic labs KULLANDIĞIM ÜRÜN:
      Rad - 140 Günde 10 mg alıyorum aldıktan sonra gün içinde vücutta özellikle ellerde hafiften bi titreme boşluk hissi oluyor.
      Bu normal bir şey mi yoksa sorun mu teşkil ediyor?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Yasar
      Merhabalar abilerim kardeşlerim,
      Bundan öncesinde :
      rad 140 yk 11 Kullanmıştım fakat o zamanlar cahilce bir kullanım yaptım sanırım bu sefer daha akıllı daha bilinçli bir şekilde büyümek ve büyürken kardiyo yaparak düzgün beslenerek yağlardan da kurtulmak istiyorum iğne ve enjeksiyonu kendim yapamam diye düşündüğüm için sizden sarms yada oral yollu Steroid kürü istiyorum.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×