Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ahmet377

Sosyal medya reklamlarında iran testosteron aldım ve dolandırıldım!

Önerilen İletiler

ahmet377    35

Evet arkadaşlar herkesede ders olsun diye bu konuyu açıp insanları bilgilendireyim dedim, 1.5-2 hafta önce yaklaşık önüme sponsorlu bir reklam düştü iran testoyu 550 tl den toptan getirdik satıyoruz diye bende bu rakamı görünce sazan gibi atlayıp hemen 2 kutu aldım, hesabın yaklaşık 1500 takipçisi vardı  parayı hemen gönderdim bir baktım aradan nerdeyse 1 hafta geçmesine ürün elimde yok mesajlarımada cevap vermiyorlar ve o esnada dolandırıldığımı anladım hesabı bu gün bir kaç arkadaş şikayet edip kapattırmayı başardık şimdi bu parayı geri alabilmemin bir yolu varmı veya şikayet edeceksem kime şikayet edebilirim adamın ibanını ve adını biliyorum ...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SERKO    517
ahmet377, 4 dakika önce yazdı:

Evet arkadaşlar herkesede ders olsun diye bu konuyu açıp insanları bilgilendireyim dedim, 1.5-2 hafta önce yaklaşık önüme sponsorlu bir reklam düştü iran testoyu 550 tl den toptan getirdik satıyoruz diye bende bu rakamı görünce sazan gibi atlayıp hemen 2 kutu aldım, hesabın yaklaşık 1500 takipçisi vardı  parayı hemen gönderdim bir baktım aradan nerdeyse 1 hafta geçmesine ürün elimde yok mesajlarımada cevap vermiyorlar ve o esnada dolandırıldığımı anladım hesabı bu gün bir kaç arkadaş şikayet edip kapattırmayı başardık şimdi bu parayı geri alabilmemin bir yolu varmı veya şikayet edeceksem kime şikayet edebilirim adamın ibanını ve adını biliyorum 

Geçmiş olsun cimer kardeşim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirix    0

Kanka ..... sayfasından almışsın galiba bana ulaş paranı geri alalım ben geri aldım paramı serefsizlerden tclerinden telefonlarını buldum benide 2200 dolandırdılar. 5 gündür mesaja bakmıyolardı dün tıpış tıpış paramı aldım. Ulaş bana senin işini halledelim. 

Sude pelin erdoğan isimli ibana attın dimi parayı? Ulaş bana sana telefon numaralarını, ailelerini, adreslerini vericem. Arayınca zaten direk korkuyolar numaramı nerden buldunuz diye buna seninkini buldum şu isimdeki babanınkini de bulurum dedim korktular 10dk içinde aldım paramı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    1.441

Bankaya dilekçe yaz dostum. Gerekli yönlendirmeyi onlar yapıyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emirix    0

Banka falan boş iş. Ben ibanından adreslerine sülalesine kadar bulup arayıp paramı geri aldım bunlardan

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    106
emirix, 19 dakika önce yazdı:

Banka falan boş iş. Ben ibanından adreslerine sülalesine kadar bulup arayıp paramı geri aldım bunlardan

İbanından nasıl buldunki

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    36
gönderildi (düzenlendi)
Yusufdemir1995, 8 dakika önce yazdı:

İbanından nasıl buldunki

Satın alımda iban paylaşmış sanırım satıcı. Tam isminide yazdığı için panelden... ( panel kullanımı illegal)

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    601

Herkese ders olsun :D:) 

Bu konuyu okuyun :) @Loving 2022 de anlatmış oltalama demiş böyle kandırıyorlar web sitelerinde veya reklamlarda.

Üzüldüm ama iyi olmuş dedim sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: speddyx
      Selamlar Peptid Türkiye ailesi aranızda iran gh kullanan oldu mu?
      Verim alan küründe olan bilgi verebilir mi daha doğrusu verim alan?
    • Yazan: damdeok
      Haftalık 500 mg only testo (iran) kulanıyordum ancak çalışmadığını düşündüğüm için bu hafta overdose marka testo enantat aldım. sonra yeni ilaca geçmeden bi kan testi vereyim dedim sizce iran testo enantat çalışmış mı?
      Bu arada en son vurumu 2.5 hafta yapmıştım ilacın kanda kalma süresini falan bilmedigim icin buraya soruyorum geç test verdiğim için anlaşılır mı bilmiyorum.ve son olarak testimi yorumlarsanız sevinirim bu kırmızı olanların bi zararı var mı vb.
      İyi forumlar arkadaslar simdiden tesekkur ederim.
        
    • Yazan: Aslanbektass
      Öncelikle selamlar,
      Kutu bana biraz farklı geldi onun için bi şüpheye düşmedim değil. Sizce orjinalliği ne forumdaki diğer konularda kutu farklı gözüküyor. Kullanan arkadaşlarım varsa yardımcı olabilir mi?

    • Yazan: dornm7890
      İran testo 4. Haftam bitti hala hiçbir fark göremiyorum 650tl gibi bir fiyata aldım haftalik pazartesiden pazartesiye 500mg enjeksiyon yaptım gözle görülür bir fark yok güç libido kas sertliği olarakta daha önce sitede konusu dönen bir satıcı sahte olduğunu söyleyen yoktu. Yaşım 19 184boy 92 kilo yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: Tekin2321
      Daha önce kullanan var mı arkadaşlar?
      canada peptide boldenon iran test enanhate  

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×