Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

mtnsk25

Kür içi halsizlik, yorgunluk durumu ile karşı karşıyayım bu sorunu nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

mtnsk25    1

Merhabalar,

2 ay süreyle:

  • testo prop 300mg
  • masteron 300mg
  • 500 enanthat
  • 500 boldenona

Geçtim ve 15 gündür bu şekilde devam ediyorum. Son zamanlarda uyuşukluk yataktan kalkamama halsizlik çalıştığım günlerde de spora giderdim şimdi işe gitmesem de spora gidecek halim olmuyor pre workout da artık eskisi gibi etki göstermiyor 2-3 ölçek sonrası da mide bulantısı yapıyor zaten.

Bu halsizliği yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan abilerimin cevaplarını bekliyorum. Bir de enjeksiyonu kendim yapıyorum bazen sanki tam kas içine vurmuşum gibi bazen de kastan dışarı vuruyor gibi hissediyorum. Omuz enjeksiyonu kendim yapıyorum 1ml sağ 1 ml sol. İlacın yanlış enjeksiyon sonucu çalışmama ya da vücudun kullanamama durumu var mıdır?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Tarık34    45
gönderildi (düzenlendi)

Enantat 2 hafta civarında etki göstermeye başlıyor. Muhtemelen halsizliğinizin sebebi olabilir.

Beslenmeyi gözden geçirmek ve bir süre kafein/pre ye ara verip 1 ölçeği geçmiyecek şekilde tekrar başlarsanız pre/ kafein etkisi bozulmaz.

Enjeksyon yanlış yapılırsa apse vb. sonuçlar oluşur, damara vurulursa malumunuz...

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mtnsk25    1
Tarık34, 2 dakika önce yazdı:

Enantat 2 hafta civarında etki göstermeye başlıyor. Muhtemelen halsizliğinizin sebebi olabilir.

Enjeksyon yanlış yapılırsa apse vb. sonuçlar oluşur, damara vurulursa malumunuz...

Daha önce 2 kez apse oluşumu yaşadım birini kendim omuzdan çektim zamanla düzelmişti biri de kalçamdaydı o da zamanla gitti. Damarı deldiğim zamanlar oluyor sonrasında omuz etrafı sararıyor. Almanyadaki doktorum hayati tehlikesi olmaz ama hissedersen ilacın hepsini damardan vermemeye dikkat et demişti. Çarpıntı yapabilirmiş dediğine göre. Ama asıl merak ettiğim yanlış enjeksiyonda yine de ilaç ulaşması gereken yere ulaşır mı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    45

Apse için konuyu inceleyebilirsiniz. Ne kadar yanliş vurulduğuna göre degişir deri altına vurusanız kasa geçemiyecegi için orda kalacağını tahmin ediyorum. Daha bilgili hocalarım yarın cevaplayacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mtnsk25    1

Omuzdan kullandığım iğne 16mm ve iğnenin komple içerde oluyor neredeyse. Deri altında olma şansı yok

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    45
mtnsk25, 2 dakika önce yazdı:

Omuzdan kullandığım iğne 16mm ve iğnenin komple içerde oluyor neredeyse. Deri altında olma şansı yok

Veya kemik kas arası.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mtnsk25    1
Tarık34, 1 dakika önce yazdı:

Veya kemik kas arası.

Ben de onu merak ediyorum😅 bazen sanki ilaç vücudumda dolaşıyor gibi oluyor sırtımda bacaklarımda 

  • Gülümse 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Sinan06
      Merhaba hayırlı akşamlar herkese,
      Definasfon küründe 3. Ay a girmek üzereyim:
      Testo prioponat Tren acetat Masteron Oxsandrolon tablet Wistrol tablet Igf1 lr 3 (1 aydır) Fragment (1 aydır) kullanıyorum Yaklaşık 15 gündür ağırlık antrenmanı yaparken çok yoğun halsizlik yaşıyorum, bitse de kurtulsam düşüncesine giriyorum ilk hareketten , ayrıca kür içi libido isteğimde gitti, sizce bunun nedeni nedir, ne yapmam gerekiyor bu sorunu aşabilmem için şimdiden teşekürler yardımcı olan herkese
    • Yazan: BBurak
      Merhaba sevgili forum üyeleri. Herkese hayırlı geceler dilerim.
      Yaklaşık 2 aydır diyet sürecindeyim ve 4 haftadır sarms kullanmaktayım. Her şey güzel gidiyordu fakat  geçen hafta başında aldığım karbonhidratı 100-150 gram civarından 50 grama çektiğimde hafta boyunca yorgunluk ve hastalık benzeri bir havaya girdim. Kendimi mental olarak zorlaya zorlaya haftanın kardiyo ve ağırlık idmanı hedefini tamamladım. Cuma akşamı yattığımda overtraning hissiyatı geldi ve pazar öğlenine kadar sadece öğünlerim için yataktan çıkabildim kemiklerim bile ağrıyordu. Diyetin bitmesine 15 gün kadar kaldığından sert bir şekilde devam ediyordum fakat sanırım duvara tosladım.
      Güncel boy : 178 Kg : 75.55  Bel: 82/83  Kol: 38 Bugün 1.5 saat düşük nabızlı kardiyo yaptıktan sonra 1500 kalorilik cheat meal yaptım. 
      Haftaya başlarken makro dağılımımı düzenlemeli miyim? Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?  Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim ilk 10 hafta:
      500 testo e. 500 bolde Yaptım, ilaçlar on numara çalışıyor 6. haftada deli gibi iştahım açıldı ama sonraki hafta bir mod düşüklüğüyle beraber sersemlik olmaya başladı, sanki kafam güzelmiş gibi dolaşıyorum etrafta boş boş bir yerlere bakıp dalıyorum sürekli ayrıca enerji ve libido da düşük. 2 haftadır npp ile devam ediyorum ve bu durumu hala yaşıyorum, ben ilk kürümde deca yapmıştım buna rağmen deli gibi libidom ve enerjim vardı. Şuan libidom ve enerjim düşük.
      Bu sorunu nasıl aşabilirim ? En son Mart ayında tahlil verdim sadece hormonlarıma bakmışlar, kan tahlili yok bir daha vericem. Prolaktin 7.22 aşağıda gözükmemiş. Bazen çok duygusal hissediyorum ondan dolayı arimidex kullanıyordum e2 o yüzden böyle.
       
    • Yazan: Emir32
      Merhaba arkadaşlar, kürün son 5 haftası anlık olarak:
      testosteron rimobolone Kullanıyorum son iki haftadır uykulu halsiz enerjisizim antremanlarda bu yüzden sorun yaşıyorum.
      Uyku düzenim:
      02:00 08:30 Her gün bu düzendeyim beslenmem normal. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
      @rastlantisal @SPECTRE @GHOST @Diver @otopsicikedi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×