Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

wecira

Only sustanon kürü yapacağım fakat yardımınıza ihtiyacım var!

Önerilen İletiler

wecira    0

Merhaba arkadaşlar,

Kürümde:

• Pazartesi: 125mg Susto
  • Perşembe:125mg Susto

Normalde 500 Yapmayı Planlıyordum Ama Vücudumum Nasıl Tepki Verdiğini Görmek İstiyorum. Şu anlık Koruyucu Olarak 2 Adet Kdny Ve 2 Adet Lvr Kullanmayı Düşünüyorum Protein Oceanda Satılan Karaciğer Ve Böbrek Koruyucuları İnceleyebilirsiniz. Sizin Önerilerinizle Arimidexi Kürümden 1 Ay Sonra Kan Değerlerimin Ve Kişisel Hayatım Açışından Kullanmayı Planlıyorum Vücudum da Tepki Vermediğini Görürsem Dozu 400mg falan yapmayı planlıyorum.

Lütfen Planlarımı Değerlendirin PCT Dönemime Girdiğimde Bana İlaç Önerilerinizi Vermenizi Umuyorum Kürü 3 Ay Yapacağım Ardırdan 1 Ay PCT Yapacağım Sonrasından Tekrar 3 Ay Susto Kürü Yapabilirmiyim Bu Soruyuda Yanıtlarsanız Sevinirim.

Not: Susto Kürüne Girme Gibi Söylemlere Girmeyin Lütfen En Kolay Ve Ucuz Yolla Ulaşabildiğim Güvenilir Bir İlaç Salonlarda Adamların Ne Sattığı Belli Değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar.Sustanon içinde prop esteri bulunduran bir ilaç. Bu yüzden tam verimi almak için 3-4 veya her gün enjeksiyon yapman daha mantıklı olur. 1ml kullanacaksın haftada,e o zaman pazartesi -carsamba-cuma-cumartesi günleri 0,25ml şeklinde bölerek yaparsan daha fazla verim alırsın aksi takdirde ruh dalgalanmalarını çok fazla hissedersin

Koruyucu içinde ursactive kullanabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511

Bu koruyucular dışında vitamin alıyorsundur diye düşünüyorum ondan orayı es geçiyorum kürü bitirdikten 1 ay sonra tekrar küre giriceksen pct yapma boşuna 2-3 ay gibi bir süre ara verceksen yada daha uzun o zaman yapman daha mantıklı onun yerine trt sustanon git.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    161

Hocam ben 18 haftadır kürdeyim, sustanon ve rimo. Haftada 2 enjeksiyon yapıyorum ve inan bana o kadar fazla ruh hali değişimi yaşamadım kısaca 4 enjeksiyon elzem değil ama en verimli yöntemdir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wecira    0
ardas, 2 saat önce yazdı:

Bu koruyucular dışında vitamin alıyorsundur diye düşünüyorum ondan orayı es geçiyorum kürü bitirdikten 1 ay sonra tekrar küre giriceksen pct yapma boşuna 2-3 ay gibi bir süre ara verceksen yada daha uzun o zaman yapman daha mantıklı onun yerine trt sustanon git.

Hocam Ben Şimdi 6 Ay Susto Kürü Yapsam Sence Hormonlar İflas Etmez Mi

Tony Montana, Bir saat önce yazdı:

Hocam ben 18 haftadır kürdeyim, sustanon ve rimo. Haftada 2 enjeksiyon yapıyorum ve inan bana o kadar fazla ruh hali değişimi yaşamadım kısaca 4 enjeksiyon elzem değil ama en verimli yöntemdir

Açıkçası Bende Çok Enjeksiyon Yapmayı Planlamıyorum Ama En Sağlıklı Yöntemle Gitmek İyidir 

ardas, 2 saat önce yazdı:

Kdny, Lvr, Omega 3, D3, Milk Thistle, Multivitamin, Q10, Bromelain, Glutatyon.

Vitaminler Böyle Hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    312
wecira, 41 dakika önce yazdı:

Açıkçası Bende Çok Enjeksiyon Yapmayı Planlamıyorum Ama En Sağlıklı Yöntemle Gitmek İyidir 

Vitaminler Böyle Hocam

Vitaminlerin, koruyucuların gayet ideal. 4-6 hafta sonra kan değerlerine göre durumu değerlendiririz. Benim 1 yıldır aralıksız testosteron kesmediğim dönemler oldu, hormonlar iflas etmez. Sadece sağlıklı ve düzenli takibini yap yeterli olur. Sustanon güzeldir ben severim ama ilk kür için doğru gelmiyor bana göre. Ent / Cyp esterlerini tercih etmek daha sağlıklı. Ürün konusunda bilgi ve destek istersen sol aşağından Wsapp butonundan destek alabilirsin güzel kardeşim. Bol şans 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28
wecira, 6 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar,

Kürümde:

• Pazartesi: 125mg Susto
  • Perşembe:125mg Susto

Normalde 500 Yapmayı Planlıyordum Ama Vücudumum Nasıl Tepki Verdiğini Görmek İstiyorum. Şu anlık Koruyucu Olarak 2 Adet Kdny Ve 2 Adet Lvr Kullanmayı Düşünüyorum Protein Oceanda Satılan Karaciğer Ve Böbrek Koruyucuları İnceleyebilirsiniz. Sizin Önerilerinizle Arimidexi Kürümden 1 Ay Sonra Kan Değerlerimin Ve Kişisel Hayatım Açışından Kullanmayı Planlıyorum Vücudum da Tepki Vermediğini Görürsem Dozu 400mg falan yapmayı planlıyorum.

Lütfen Planlarımı Değerlendirin PCT Dönemime Girdiğimde Bana İlaç Önerilerinizi Vermenizi Umuyorum Kürü 3 Ay Yapacağım Ardırdan 1 Ay PCT Yapacağım Sonrasından Tekrar 3 Ay Susto Kürü Yapabilirmiyim Bu Soruyuda Yanıtlarsanız Sevinirim.

Not: Susto Kürüne Girme Gibi Söylemlere Girmeyin Lütfen En Kolay Ve Ucuz Yolla Ulaşabildiğim Güvenilir Bir İlaç Salonlarda Adamların Ne Sattığı Belli Değil.

Sistemi kapatıyorsun ama sonuçta almıyorsun niye??? Sustanon ağır ve yağlı bir ilaç bunu yerine ilk ay pazartesi perşembe olacak şekilde 125-125 iran enanthe öneririm. Daha sonra 2 ay pazartesi perşembe 250-250 şeklinde devam edersin. Fiziğin şuan ne durumda bilmiyoruz ama yanına ilk ay 200 sonraki 2 ay 400 primlolon eklersen daha güzel bi sonuç elde edebilirsin. Son igneden 20 gün sonra test verip sonuçlarına göre pct başlayabilirsin. Daha sonra hemen bir küre gireceksen pct yapman çok yanlış olur. Sen en iyisi 2. Kür için vücudunu pct bitiminden en az 6-9 ay aralığında dinlenmeye bırak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wecira    0
burak23822, 5 saat önce yazdı:

Sistemi kapatıyorsun ama sonuçta almıyorsun niye??? Sustanon ağır ve yağlı bir ilaç bunu yerine ilk ay pazartesi perşembe olacak şekilde 125-125 iran enanthe öneririm. Daha sonra 2 ay pazartesi perşembe 250-250 şeklinde devam edersin. Fiziğin şuan ne durumda bilmiyoruz ama yanına ilk ay 200 sonraki 2 ay 400 primlolon eklersen daha güzel bi sonuç elde edebilirsin. Son igneden 20 gün sonra test verip sonuçlarına göre pct başlayabilirsin. Daha sonra hemen bir küre gireceksen pct yapman çok yanlış olur. Sen en iyisi 2. Kür için vücudunu pct bitiminden en az 6-9 ay aralığında dinlenmeye bırak.

hocam yazdım sustanon kullanmak istiyorum 

AREN, 5 saat önce yazdı:

Vitaminlerin, koruyucuların gayet ideal. 4-6 hafta sonra kan değerlerine göre durumu değerlendiririz. Benim 1 yıldır aralıksız testosteron kesmediğim dönemler oldu, hormonlar iflas etmez. Sadece sağlıklı ve düzenli takibini yap yeterli olur. Sustanon güzeldir ben severim ama ilk kür için doğru gelmiyor bana göre. Ent / Cyp esterlerini tercih etmek daha sağlıklı. Ürün konusunda bilgi ve destek istersen sol aşağından Wsapp butonundan destek alabilirsin güzel kardeşim. Bol şans 

hocam çok teşekkür ederim ama bir sorum olucak benim kollarımda gerçekten fazla sivilce sorunu var yüzümde bacaklarımda tek sivilce bile yok ama kollarımda bir sürü var kürde bile değilken bunun önüne nasıl geçerim, eğer bu durumu yaşadıysan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
burak23822    28
wecira, 21 dakika önce yazdı:

Kardeşim benim cebime giren çıkan bişi yok ama sistemi kapatıp açıcaksın bir daha hiç bir zaman eski haline dönemeyeceksin. Pct dünya para harcayacaksın bari aynadaki fizik seni tatmin etsin gerisini sen bilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    511
wecira, 9 saat önce yazdı:

Vitaminler Böyle Hocam

sürekli pct yapılmaz 1 ay sonrs tekrar lüre başlıcaksın üretimi açıcaksın ama hormonlar eski haline gelmeden geri kapancak döngü ondan gerek yok.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
`Tesron    34
gönderildi (düzenlendi)
wecira, 9 saat önce yazdı:

hocam çok teşekkür ederim ama bir sorum olucak benim kollarımda gerçekten fazla sivilce sorunu var yüzümde bacaklarımda tek sivilce bile yok ama kollarımda bir sürü var kürde bile değilken bunun önüne nasıl geçerim, eğer bu durumu yaşadıysan

Yaş, Boy, Kilon nedir ?

Sivilceler ergenlikten kaynaklanıyor olabilir. Benim ne yüzümde ne kolumda bir tane bile çıkmadı. Benim direk kafamda çıkıyodu. Berbere giderken temkinli oluyodum.

tarihinde `Tesron tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
wecira    0
gönderildi (düzenlendi)
`Tesron , 12 saat önce yazdı:

Yaş, Boy, Kilon nedir ?

Sivilceler ergenlikten kaynaklanıyor olabilir. Benim ne yüzümde ne kolumda bir tane bile çıkmadı. Benim direk kafamda çıkıyodu. Berbere giderken temkinli oluyodum.

yaş 24, Boy 1.84, Kilo 90-85

tarihinde wecira tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: fatman
      Merhaba bugün eczacı arkadaşım verdiği bilgiye göre sustanonlar bugünde itibaren satışı reçeteli olup, reçetesiz satış yapılmayacakmış.
      Hepimize geçmiş olsun sürekli zam dalgasından dolayı elimin altında 60 adet depolamıştım.6 aylık sustanonum var artık bitince eczane dışına devam.
    • Yazan: altuh
      Merhabalar...
      Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü? 
      Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.

Alacağım takviyeler ve koruyucular:
      Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?

Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
    • Yazan: vevcil
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaklaşık 22 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgiliyim. Zaman zaman naturel olarak iyi formlar yakaladım ancak süreklilikte ve istikrarda biraz sıkıntılarım oldu. birkaç yıl ara verdiğim dönemler de girdi araya sağlık sorunlarından dolayı. Yaşım şu an 38. Antrenmanlarda kaslara gerekli şiddeti verebildiğimi düşünüyorum. Yaş ilerledikçe vücudumun toparlanması ve gelişmesi de yavaşladı doğal olarak.
      Biraz araştırma sonucu Anavar kullanmaya başladım günde 20mg olarak. Performansa etkisi oldu. Bunun yanın testo eklenmesini öneren çokça yazı ve videolar gördüm. Güvenilir olduğundan dolayı Sustanon'da karar kıldım ve haftada 250x2=500mg olarak Anavar ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Bu kür hakkında ne düşünüyorsunuz? Kan tahlillerinde nelere özellikle dikkat edilmesi gerekir, hangi değerleri istemeliyim? İstanbul Avrupa yakasında kan tahlili için önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler nereler? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      BİREYSEL NOTLAT:
      1.83 boy 96 kilo 6 yıldır spor yapıyorum Son 6 aydır yeniden aktif spora başladım Küre girmek istiyorum yarışma hedefim yok ama kendimi daha iyi görmek istiyorum only testo kullanmam mantıklı olur mu? Amacım daha hacimli ve estetik görünmek aklımda haftada 200mg enanthate düşünüyorum 2 ay kullanıp bi süre crusei yaparak bi süre kullanmayı düşünüyorum fikriniz nedir ?
    • Yazan: xendroov
      Merhaba.

Bir önceki kürümde trenbolone acetate ve testo propionat kürü yapmıştım ve dozaj olarak ise;
      400 tren acetate 500 testo propionat 10 hafta süresince kullanmıştım ve 2 ay boyunca trt devam ettim ve bugün tekrardan tren kürüne gireceğim fakat enjeksiyon sıklığı sürekli yorduğu için uzun ester gireceğim.
      Sustanon kullanmamın sebebi de; enanth ve prop formunu kullandım ve çalışan ürünlerdi fakat mix ester daha çok güç veriyormuş gibi hissediyorum.
      300mg trenbolone enanth 500mg sustanon kullanmak istiyorum, azaltmalı veyahut arttırmalı mıyım?

Trenbolone'yi Burak abi'den temin ettim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.