-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Egfr ve kreatinin değerlerimde değişiklikler söz konusu ne yapmalıyım?
Oluşturan:
kaaneth, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onur129
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yarın dış istek olarak hormon ve kan testi vermeye gideceğim neler isteyeceğimi biliyorum ama böbrekler için tam hakim değilim birisi isteyeceğim şeyleri sırasıyla yazarsa çok memnun olurum.
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Pct sürecindeyim yaklaşık 21 gündür.
Sormak istediğim soru şu;
Pct sürecinde creatin vb. Supplementlerin kullanımı nasıl olmalı ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Vezuchiy
2 ay önce tren küründen çıktım (1ay devam etti tren kürü apseden dolayı bıraktım 2ml testo e 2ml tren e)
Şuan aktif olarak:
30mg oxandrolone 50-75mcg tiromel kullanıyorum. İltihap için kan testi verdim ama bu değerlerde çıktı yanında egft referans dışı olduğu için endişe ettim anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi?
-
Yazan: pechkoo
Herkese merhabalar,
2 gündür 25mg ANAPOLON kullanmaya başladım (25mg hepsini bi seferde almıyorum yarı yarıya seklinde) yaklaşık 1 gün sonra böbreklerim ağrımaya başladı bu normal mi yoksa acilen test yaptırmam mi gerekiyor? Bu arada böbrek ve karaciğer konusunda hangi testleri yapmam gerektiğini anlatırsanız çok mutlu olurum.
-