-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Bulk dönemi mide (yanması) sorunları yaşıyorum ne yapmalıyım?
Oluşturan:
mustfj, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Panoramic
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
BAŞLANGIÇ NOTLARI:
Ben doğal şekilde vücut geliştirme ile uğraşıyorum. 3 aydır güzel beslenmeye çalışarak ve kardiyo ile 11 kilo verip 62 kiloya düştüm, 72 kilodan. Boyum 1.70. Bu süreçte kastan da bir miktar kaybım oldu maalesef yeterli protein tüketemedim maddiyat dolayısı ile. Ama alt göbeğimi halen eritemedim, yaz geldi ufaktan karın kaslarım olsun istiyorum. Nasıl eriteceğiz bu göbeği yahu bi 5 kilo daha mı vermem lazım o zamanda incecik kalacağım. Şuanda tavuk pilavla devam ediyorum bazı zamanlar karbonhidratı minimuma çektiğim oluyor ama o zamanda kaslarım çok boş duruyor. Kardiyoya da ara verdim topuk dikenim çıktı şuan koşu yapmam zararlı, kardiyo yapmıyorum.
Tecrübelerinizden faydalanmak isterim teşekkür ederim.
-
Yazan: Sinan06
Merhaba,
Testesteron enantat ve boldenon kürünün 4. Ayına girdim ve 2 haftadır tren enanteth kullanıyorum haftada 400 mg 200- 200 olacak şekilde, yalnız kullanmaya başladıktan 10 gün sonra midemde aşırı yanma , ekşime , acı acı geğirme gibi sorunlar oldu, iştahımı da kesti bu durum, başına gelen veya bunun çözümünü bilen var mı acaba?
Not : acı yemiyorum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: thekingx
Merhaba,
1 yıldır düşük kalori ile besleniyordum yavaş yavaş kaloriyi arttırmaya başladım yemekleri sebzeyle beraber sakince ve bolca çiğneyerek tüketiyorum. 1 aydır bulk yapmaya çalışıyorum ortalama bir öğünde 100gr basmati 300 tavuk yiyorum fakat midem kabul etmiyor. Yemek sonrası midemde kramp, ağrı, halsizlik ve isteksizlik oluşuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Ciddi olarak sıkıntı yaşıyorum, midemin şişkinliği depresyona bile sokuyor. @metinav @Askabar @rastlantisal @GHOST
Önerilerinizi rica ediyorum.
-
Yazan: Tarık34
Merhaba,
Konuyu açmamın sebebi biraz önce çok fazla olmasa da hızlı bir şekilde tavuk pilav yedim.
Sorularım:
Akabinde acayip bir mide bulantısı baş gösterdi sebebi ne olabilir ? Elimde metpamid var kullanmalı mıyım ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: Ritalin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2. gün oldu iştahım biraz azaldı ama aslında karnım gayet de aç olmasına rağmen midem çok yanıyor, gh yapar mı bunu ya?
Uyumaktan yemek yiyecek ve spor yapacak vakit de bulamadım ayrıca..
-