-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Enjeksiyon esnasında sürekli yanma durumu oluyor bu sorunu nasıl aşabilirim?
Oluşturan:
Lvy, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ardafit67
Merhabalar kolay gelsin herkese,
Ben ilk enjeksiyonumu sağlık kabininde yaptırdım fakat hemşire insülin iğnesiyle testosteron enanthate enjekte etti.
SORULARIM:
Bu uygun mu sizce? İnsülin enjektörüyle olur mu? İlaç kasa ulaşmış mıdır? ENJEKTÖR GÖRSELİ:
-
Yazan: Eampowered
Enjeksiyondan sonra enjeksiyon yaptığım noktadan gelen kan ve bu kan ile dışarıya akan bir miktar ilaç beni huzursuz ediyor halbuki iğneyi içerde oynatmıyorum bile önceki enjeksiyonlarımdan kalan ödem ile alakalı bir şey olabilirmi bu dışarıya kan ile karışık ilaç gelmesi 1cc yaptığım ilacın sanki yarısı dışarıya dökülüyor gibi hissedip huzursuz oluyorum enjeksiyondan hemen sonra pamuk müdalesinin yada ipneyi içerde bir müddet bekletmenin bir yararı olabilir mi?
-
Yazan: Kapukaya
Dostlar şimdi enjeksiyon yapicamda 1.5ml sol omza yapıp çıkarıp aynı uçla sağ omza 1.5ml yapsam totalde 3 ml yapsam problem olur mu?
-
Yazan: Ahmedovic
Merhaba arkadaşlar,
2 ay önce son enjeksiyon omzumdan vurdum ve enjeksiyon vurduğum yerin biraz altında bir yumru gibi bir şey var etrafı da biraz ödemli. Dokunduğumda öyle çok bir ağrı olmuyor ama hareket ederken o ödem ve yumru baskı yaptığı için hareket ederken ağrı oluyor. Omzumdan başka bir sakatlık için mr çekildim orası için birşey çıkmadı.
İlaç mi dağılmadı mı yoksa ödem mi var anlayamadım çözümünde bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
-
Yazan: mark
Merhaba arkadaşlar,
İki haftadır yaptığım enjeksiyon stilini göstereceğim.
Bir hafta boyunca vuracağım her ilacı tek flakona doldurup günlük olarak vuruyorum.
Örneğin, benim enjeksiyonumda: (Haftalık)
Rimo 5 ml 500 mg Maste 5 ml 500 mg Testo 2 ml 500 mg NPP 4 ml 400 mg Tüm ml'leri tek flakona boşaltıp günlük olarak 2 ml vuruyorum. Bir haftada bitiyor. Bu şekilde hiç dalgalanma olmadan sürekli ilaç vücudumda oluyor. Sizce nasıl başka yapan var mı ?
-