-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürüm biteli ortalama 3 ay oldu ve son 2-3 haftadır saçlarım dökülüyor. İncelme olduğunu fark ediyorum saçlarımda ve DHT hormonundan şüpheleniyorum.
SORULARIM:
Kür de olmasam dahi DHT hormonlarım yüksek seyredebilir mi ? Bunun için ne tür önlemler alabilirim ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ahmets
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Deca kullanırken prolaktini dostinexle kontrol altına almamıza rağmen dht den dolayı cinsel problemler olabiliyor. Bu yüzden dht türevi bir anabolizan ekliyorlar deca yanına. Sorun aynı tür ikisi de nandrolone ailesinden olan treni kullanırken de dht türevi eklemek şart mıdır? @rastlantisal @Diver @metinav @ardas @heisenbergg
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: KaderdenBekir
Kürümde çok aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bundan dolayı kürüme DHT baskılayıcı propecia eklemeyi planlıyorum.
Sorularım:
DHT yi baskılamam kürün verimini çok düşürür mü? Saç dökülmesi için öneriniz var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: reviaces
Pfizer genotropin kullanıyorum, ilk hafta 3 ünite kullandım her ay 1 ünite arttırmam gerekiyordu 5 e kadar. Ben ilk haftadan sonra kalemde son 5 ünite kaldığı için direk onu bastım diğer haftalarda 5 ünite kullandım yani 1 haftadır 5 ünite basıyorum. @rastlantisal @Askabar @otopsicikedi @Diver
SORULARIM:
Kademeli dozaj arttırmam gerekiyordu yeniden 3 üniteden başlayabilir miyim şuan yoksa 5 devam mı etmeliyim? Kalemde 3 ünite 5 ünite 6 ünite kalıyor bunları tek seferde basıyorum sıkıntı çıkarır mı? Teşekkürler.
-
Yazan: Yasinakda
Arkadaşlar bunlar yüksek sorun olur mu yeni bir küre giricem ?
@rastlantisal @Diver @godofdark @otopsicikedi
-