-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Ester değişiminde proviron köprü olarak mı kullanılmalı?
Oluşturan:
EgeK, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: trenbolonavcısı
Arkadaşlar merhaba iyi forumlar,
Diyetde Proviron kullanımı sizce mantıklı mı aktif olarak kürdeyim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Masteron Provironu gün içinde düşük enerji için kullanmak ve bi tık yorgunluktan düşen libido için kullanmak istiyorum ama önerisi olabilecek başka bişeyler var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Narkozcu1928
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Deca testo küründeyim ilk haftam ama proviron bulamıyorum.
İzmir’de elinde olan eczane bilen var mı?
Teşekkürler.
-
Yazan: nattybuilder
Merhabalar değerli forum üyeleri,
Benim bir sorum olacaktı öncelikle herhangi bir steroid kürü yapmadım şuana kadar ama gündelik olarak çok aktif çok yüksek tempoda olduğum bi dönemden geçiyorum. Zaman zaman libidoda dalgalanmalar oluyor bazen çok istekli olurken aynı zamanda sertlik olarak herhangi bir sorun yaşamazken bazen isteğim çok olmadığı için sertleşmede minimal azalmalar yaşayabiliyorum.
Şu dönem içerisinde proviron kullanımı hem enerjimi arttırmaya hem de sertlik olarak her zamanki formunu korumaya kayda değer bi etkisi olur mu? Aynı zamanda araştırdığım kadarıyla fsh lh döngüsü üzerinde bi baskı olmadığını da okudum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Yazan: BRABUS
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Cjc 1295 Ghrp 6 SORULARIM:
Bu kürde östrojenik etkilere karşı hangi koruyucuları kullanmalıyım? Bu koruyucuları ne zaman kullanmalıyım? Bu koruyucuları hangi dozda kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: ahmets
Herkese selamlar.
Şuan only test yapıyorum. Östrojen için arimidex alıp kürün verimini de düşürmek istemiyorum.
Bunun için proviron kullanacağım. Kaç mg almalıyım?
-