-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selamlar Dhea için yardıma ihtiyacım var.
Bu Dhea tam olarak erkekler de bir işe yarar faydasını görürmüyüm ? (Kas yapımı için) Kaç hafta kaç mg kullanılır ? Pct gerektirir mi ? **Türkçe Bilgi çok az var hakkın da.Doğal olarak biraz daha fazla kas yapmak istiyorum,Dhea iş görür mü ?
Küre girmeme çok var çünkü.
-
Yazan: comolokkos35
Selamünaleyküm değerli forum üyeleri , merak ettiğim bir ürün bu DHEA bazı kaynaklarda doping olarak geçiyor ve takviye olarak vitamin gibi satışa sunulabiliniyor bu ürün , ben önceden hiç anabolik steroid kullanmadım Bu Ürünü kullansam gözle görülür etkisi varmı güç olarak kas olarak definasyonda kullanılabilirmi , doğal hormon dengesini bozarmı bu ürün yani bırakınca yoksunluğunu hisettirirmi yorgunluk vesaire , en iyi etki için kullanım şekli ve maksimum kaç mg kullanılır . Her türlü Detaylarını bilen varsa dheanın yazabilirmi .
-