-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Jinekomasti şüphem var bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Sinan06, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: subjectibra
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
Yaş : 23 Spor deneyimim : 8 yıl Vücut geliştirme yapıyorum aralıklı olarak zamanında çok kafayı taktığım bu jinekomasti tekrardan kafamı bulandırmaya başladı. Spor hayatım boyunca steroid vs kullanmadım kullanmak gibi bir düşüncem var 2 tane sorum var bu konuda...
Küre girdiğim zaman bu büyür mü? Jinekomasti olduğu takdirde göğüs kasları geç gelişim gösterir mi? Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkür ederim.
-
Yazan: yavuz.26
Arkadaşlar 3,4 aydır only 400 mg testesteron kullanıyorum , 1 haftadır sol göğüs ucumda batma, kaşıntı var. Kan testi verdim e 2 seviyem 100 üstünde , 4 gün sadece arimidex almayı düşünüyorum mantıklı mı ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: bunuyazanTosun
Selam Jinekomasti şüphem vardı Elle muane ve görüntülüme tetkiti sonucu Doku olmadığına sadece yağ olduğuna karar verdi doktor.
Yağ oranım %15 ama göğüslerim yağlı liposuction yaparız dedi özel hastane başka alternatif yok mu yabancı forumlar da pbserum-aqualyx gibi şeyler okudum.
Bölgesel yağ yakıcak bir şey var mı "liposakşın" hariç ? Bilginiz var mı dostlarım ?
-
Yazan: muhammedberk
Bulktayım jinekomastim olduğunu düşünmeye başladım sizce görünüşte jinekomastim var gibi duruyor mu ve yağ oranım çok yüksek mi definasyona geçmeli miyim?
-
Yazan: owlimagine
2 yıldır düzenli spor yapıyorum 18 yaşında başladım şuan yaş 24 jinekomasti var ergenlikten kalma kollarımda bileklerimde nerdeyse yağ yok omuzlarım da lif lif gözüküyor ama derim kalın hafifte alt göbek var ve gitmiyor sizce bu e2 den dolayı mıdır libidom filan gayet yerinde tek başını arimidex veya letrozol kullanmam gerekli mi ?
-