Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

EmirSfk

Sarms kürü yapacağım! formuma göre bana kür önerisinde bulunur musunuz?

Önerilen İletiler

EmirSfk    6

Merhaba arkadaşlar,

23 yaşındayım yaklaşık 5 6 yıldır fitness ile ilgileniyorum istikrar ve devamlılık sorunum olduğundan dolayı geçirdiğim bu süreç boyunca iyi bir fiziğe ulaşamadım fakat hayatımın hep bir parçasıydı bu spor. 1 ay önce turkestrone yohimbine + daa kullanıyordum iş sebebiyle düzen oturtamadım şimdi tekrardan başlayıp bi sarms kürüne gireceğim. En büyük sorunum bugüne kadar net bir hedef belirleyememekti yağ mı yakmalıydım yoksa kütle koyup büyümeli miydim bir türlü karar veremiyordum şuanda sizden istediğim bana biraz yol göstermeniz ve bu yolda giderken yağ yakıcı bir sarms mı kullanmalıyım yoksa rad 140 mı almalıyım?

Şimdiden teşekkür ediyorum. :)

Formu aşağıya bırakıyorum;

IMG_6102.JPEG IMG_6104.JPEG IMG_6105.JPEG IMG_6106.JPEG

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


AS1L    426

Form durumuna göre oldukça iyi bir seviyedesin kas kütlen ve genel yapın dengeli. Ancak net bir hedef belirlemek ilerleyişini optimize etmek için çok önemli. Eğer yağ yakmayı ve daha tanımlı bir vücut elde etmeyi hedefliyorsan Cardarine veya Stenabolic kullanmayı düşünebilirsin. Bu tür ürünler kardiyo performansını artırır ve yağ metabolizmasını hızlandırarak vücut yağını azaltmada yardımcı olur.

Daha fazla kas kütlesi eklemek ve hacim kazanmak istiyorsan RAD-140 gibi anabolik etkisi yüksek bir SARMs tercih edebilirsin. RAD-140 kas kütlesi kazancını desteklerken genellikle su tutma yapmaz bu da kasların daha sert görünmesini sağlar. Sonuç olarak hedeflerine uygun bir karar vermelisin. Eğer yağ oranını düşürmek istiyorsan Cardarine veya Stenabolic kas kütlesi artırmak istiyorsan RAD-140 kullanabilirsin. Her iki durumda da düzenli bir beslenme ve antrenman programı ile desteklemek en iyi sonuçları almanı sağlayacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmirSfk    6

Rad140+ cardarine yada stenabolic yapmamız doğru olurmu? ekstra olarak bunların yanında bahsettiğim turkestrone yohimbine takviyelerini almamda sakınca varmıdır? ayrıca yorumunuz için teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    426
EmirSfk, 30 dakika önce yazdı:

Rad140+ cardarine yada stenabolic yapmamız doğru olurmu? ekstra olarak bunların yanında bahsettiğim turkestrone yohimbine takviyelerini almamda sakınca varmıdır? ayrıca yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Rad140, Cardarine veya Stenabolic kombinasyonu kas kütlesi artışı, dayanıklılık ve yağ yakımı için uygundur. Turkesterone kas gelişimini destekler. Yohimbine yağ yakımını artırır. Bu kombinasyon genellikle güvenlidir ancak Rad140 hormon seviyelerini etkiler ve Yohimbine uyarıcı etkileri nedeniyle dikkatli kullanmalısın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Baris10    35

Rad140 bazı kişilerde kalbi fazla yorabiliyor, yohimbinede uyarıcı etkileriyle kalbi yorabilir ikisini kombinlersen dengeli bir beslenme programıyla güzel bir şekilde yağ yakıp kas kazancı sağlayabilirsin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmirSfk    6

Rad140 kalp bağlantısını duymamıştım. Sanırım Rad140 ile start verip diğer ay yanına ürün ekleyeceğim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: burak23822
      Herkese selam dostlar,
      29 yaşındayım kilom 89 boyum 1.77 İngiltere'de yaşıyorum. Yaklaşık 10 yıla yakındır inişli çıkışlı fitness ile uğraşıyorum.
      Daha önce 2 kür geçmişim oldu. Deneyimlerim:
      Testo deca dananol primobolon masteron Kürleri ile tecrübem var. Vücudum ilaçlara ve pct’ye çok tepki veriyor bu yüzden sarmsları denemek istiyorum. Yağ oranım 20’lerde olabilir tamamen kendi tahminim. 12 Hafta definasyon yapmak istiyorum. Cardarin, sr9011 ve yohimbe ile kafamda bi plan kurdum. Bana daha uygun önerileriniz olursa mutlu olurum.
      Sorularım:
      Hangisinden kaç kutu ve günlük ne kadar almam gerekiyor? Bana maliyeti ortalama ne kadar olur? Pct yapmam gerekir mi? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
       
    • Yazan: Yasar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bugün yağlı görüntümü görünce bulk dan önce ilk önce kilo vermem gerektiğini anladım diyet yaparken yağ oranını düşürmeme yardım edecek sarms kuru yada enjeksiyonsuz bir ilaç tavsiyeniz var mı?
    • Yazan: Bakkal
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      s4 - andarine sarm kullanacağım fakat kafamı kurcalayan bazı sorular var bana yardımcı olur musunuz?
      Nedir o sorular?
      Sarm kullanırken karaciğer koruyucu kullanmalı mıyım? Kullanmam gerekiyorsa hangi ürünü tercih etmeliyim? Sarm kullanırken ekstra nelere dikkat etmeliyim? @rastlantisal @Diver @AREN @AS1L @GHOST
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×