Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Wgestelx

T4 değerim referans dışı çıktı ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Wgestelx    11

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Serbest t4 değerlerim referans değerinin hayli üstünde çıktı.

Bu tiroid bezi ile ilgili bir bozukluğu mu ifade eder ve kur içinde riskli bir durum taşır mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


AS1L    426

Prolaktin ve serbest T4 hormonların yüksek olması hipofiz bezinde bir tümör veya başka bir sorun olabileceğine işaret ediyor. Kesin bir teşhis için bir endokrinoloji uzmanına görünmen ve ileri tetkikler yaptırman lazım.

Serbest T4 seviyelerin yüksek olması tiroid bezinin aşırı çalıştığını gösteriyor ve bu durum kür içindeyken riskli olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    601

Ekstra bir ilaç kullandın mı hiç? Levitron vb?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wgestelx    11
GHOST, 33 dakika önce yazdı:

Ekstra bir ilaç kullandın mı hiç? Levitron vb?

Hayır kullanmadim daha ilk kürumu bile yapmadım yarın başlıyorum am prolaktin ve t4 degerlerim referans araliginin en ust noktasini. 3-4 katı çiktı daha önce gözden üveit gecirmiştim o yuzden adenom olabilirmi riski korkuttu beni

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Murat.55    4
Wgestelx, 26 dakika önce yazdı:

Hayır kullanmadim daha ilk kürumu bile yapmadım yarın başlıyorum am prolaktin ve t4 degerlerim referans araliginin en ust noktasini. 3-4 katı çiktı daha önce gözden üveit gecirmiştim o yuzden adenom olabilirmi riski korkuttu beni

Bu haldeyken küre baslamamalisin, @AS1L beyin dediği gibi konunun uzmanı bir doktora görünüp tedavini olup değerleri normale getirip daha sonra doktorla veya buradaki bilgili kişilerle küre başlayıp baslamamana karar verilmesi daha sağlıklı olur, yine de karar senin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: bunuyazanTosun
      Selam dostlarım,
      11 hafta hexarelin kullanıcam gh artıyor metabolizma yavaşlıyor daha önce deneyimledim hexrelini.
      8 hafta piramit sistem bitiron eklicem (metabolizma hızlansın diye) Son 3 hafta animal cuts kullanıcam (metabolizma hızlansın diye) Bu şekil de düşünüyorum 11 hafta sizce nasıl olur ?
      Elimde eczane anavar ve Yohimbine var sizce ekleyim mi bu küre, bence gerek yok biraz kas kazanıp güzel yağ yakacağımı düşünüyorum.
    • Yazan: Ahmetphenylprop
      Selamlar,
      TRT doz testosteron, 5iu gh alıyorum. GHın metabolizma hızını düşürdüğü gerçeği var bu durumu engellemek metabolizma hızını olması gereken yerde tutmak için tiromel mi levotiron mu alınmalıdır? 
       
    • Yazan: kodmaster28
      Merhabalar, iyi akşamlar herkese.
      Karantinadan sonra depolanan, üç senelik hareketsiz bir yaşam ve pis bir beslenme sonucunda yağlı bir obeze dönüştük haliyle. Şuan yağ oranım %28, futbol geçmişim var. Dört ay içerisinde lig açılacak, maçlara gideceğim. Bu dört ay içerisinde kısa sürede acilen forma girmem gerekli, en azından %15-10 arasına inmeliyim. Katı bir diyet ve ağırlık antrenmanı yapabilecek iradeye sahibim. Bu yağ oranında T3'ü haftalık olarak aşağıdaki piramit şeklinde kullanmak istiyorum.
      SORUMLARIM:
      Yanına ekleyebileceğim(wins,clen) gibi şeyler önerir misiniz? Bu piramit şekli nasıl, uygun mudur? UYGULAMA ÇİZELGESİ:
      hafta - 25mcg hafta - 50mcg hafta - 75mcg hafta - 100mcg hafta - 100mcg hafta - 75mcg hafta - 50mcg hafta - 25mcg Yardımcı olursanız teşekkür ederim, iyi akşamlar herkese.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×