-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Iran testosteron kullanıyorum fakat istediğim performansı alamıyorum sebebi ne olabilir?
Oluşturan:
roonies328, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onurs4d
merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
(dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok)
-
Yazan: Dagcıkomando
Selamlar herkese,
6 yıldır düzensiz biçimde evde-salonda vg, son 6 aydır düzenli boks+evde ağırlık antrenmanı şeklinde bir spor sürecim var. Belirli bir kas kütlem oluştu, tişörtlerin içinde kütleli duruyorum fakat ciddi bir göbeğim var. Spora rağmen fast food ve hamurlu yiyeceklerden kopmadım (bekar evinde yaşıyorum).
Bu yaz 2.5 ay kardiyo ve sıkı bir diyetle makul bir kiloya inip, ardından aşağıda gördüğünüz küre başlamayı düşünüyorum.
Yaş 23 boy 170 kilo 82 1-8 hafta 250 mg test enanthate 8-20 hafta 500 mg test enanthate (20.haftada durumlara bakılıp uzatıp uzatmayacağıma karar vereceğim) 20-30 hafta 500mg test enanthate VEYA 250mg test +anabolik
Sorularım:
Uzun kürlerde testis küçülmesi yaşanacağı muhakkak, Buna kür ortasında nasıl bir çözüm bulabilirim? Tahmini hangi haftalarda hcg uygulamam gerekir? Only test giderken prolaktin baskılayıcıya ihtiyaç duyar mıyım? Görüşlerinizi bekliyorum.
-
Yazan: Mesutefe4
Arkadaşlar iran testoyu iki haftadır kullanıyorum hatta 3 olucak etki yok hala yan etkide yaşamadım daha önceki kürümde vortex kullandım birçok yan etkiyi yaşamıştım sahte olabilirmi
-
Yazan: Umutkkgz
Evet dostlar mart ortaları gibi ramazan ayında kas kaybetmemek için başladığım kürde 4.ayı doldurmuş bulunmaktayım
başlangıç olarak 63kg
boy:167
ilk kez trene başladım ve hissiyatı güzel ama ciğerlere çok vuruyor
-
Yazan: Greblan
Görseldeki ürünleri kullanan oldu mu? Birkaç kişiye sorduğumda iran eczane malı doludur dendi ama mavi kutu harici iran testo daha görmemiştim. Biraz araştırdığımda decasının nppsinin de olduğunu gördüm.
-