-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kan testlerime göre böbrek sağlığı değerlerim referans dışı! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
turhanoğlu, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onur129
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yarın dış istek olarak hormon ve kan testi vermeye gideceğim neler isteyeceğimi biliyorum ama böbrekler için tam hakim değilim birisi isteyeceğim şeyleri sırasıyla yazarsa çok memnun olurum.
-
Yazan: kaaneth
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şu an trt düzeyi ilerliyorum;
Haftada 125 mg sustanon alıyorum. Yaklaşık 1 aydır trt gidiyorum. Su içmeme dikkat ediyorum. Sorularım:
1 ayda bu kadar kreatinin değerimin düşüp egfrmin yükselmesi normal mi? Sanki daha iyi bir iyileşme gerekmez mi? Cevaplar için teşekkürler.
EGFR İSE;
12 haziran 85 20 ağustos 73 Bugünkü tahlilde ise 77
-
Yazan: Vezuchiy
2 ay önce tren küründen çıktım (1ay devam etti tren kürü apseden dolayı bıraktım 2ml testo e 2ml tren e)
Şuan aktif olarak:
30mg oxandrolone 50-75mcg tiromel kullanıyorum. İltihap için kan testi verdim ama bu değerlerde çıktı yanında egft referans dışı olduğu için endişe ettim anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi?
-