Jump to content

• Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

EmreGoksen

33 hafta kürde kaldım ve şimdi pct yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

EmreGoksen    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

33 hafta kadar sadece sustanon kullandım 250 ile başlayıp  son aylarda  150 75 şeklinde düşerek vücudumu alıştırarak son enjeksiyonumu yaptım şuan 18 gün geçmiş  bir kaç gün öncesinde de testlerimi yaptırdım genel değerler olarak bir problem yok yıllardır temiz beslenen belli seviyeye gelmiş bilinçli bir şekilde aktif vücutçuyum ama ilk defa testo kullandım onu da sadece uzun süre sustanon ile yaptım pct hakkında kürden sonra ne yapılır bilgim yok maalesef  elimde  ovitrelle  klomen tamoxifen ve arimdex bulunmakta pct yapmalı mıyım süreç nasıl olmadı yardımcı olursanız sevinirim dostlar  Maalesef elimde  kür öncesi  lh fsh  yok  kür öncesi testo  kür ortası testo   ve kürden sonra testo ve lh fsh var  LH FSH  Enjeksiyondan 14 gün sonra baktırdığım sonuçlar   testo da  17 gün sonra olan sonuçlar. 

Adsız.png Adsız2.png adsız.png3.png Adsız4.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    431

Testosteron seviyen 435.93 ng/dL normal aralıkta ancak PCT yapman faydalı olur.

• Ovitrelle: Haftalık 500-1000 IU doz 2-3 hafta.
  • Clomid: İlk 2 hafta 100 mg/gün ardından 50 mg/gün toplamda 4 hafta.
  • Tamoxifen: 20-40 mg/gün 4 hafta.
  • Arimidex: Yalnızca östrojen seviyen yüksekse kullanmalısın PCT sırasında genellikle düşük dozda kullan veya hiç kullanma.

Bu ilaçlarla PCT yaparak doğal testosteron üretimini desteklee.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGoksen    0

hocam 435 olan kür öncesi  son  attığım fotoğraf değil bir öncekinde  kür sonrası yaptırdığım total testo  ama farklı birim kullanmışlar   

nmol/L  ng/dL  2  ikisi farklı  dönüstürünce  7.37   212 yapıyor diğer birime göre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
EmreGoksen, 2 saat önce yazdı:

hocam 435 olan kür öncesi  son  attığım fotoğraf değil bir öncekinde  kür sonrası yaptırdığım total testo  ama farklı birim kullanmışlar   

nmol/L  ng/dL  2  ikisi farklı  dönüstürünce  7.37   212 yapıyor diğer birime göre 

1. Ovitrelle: 2-3 hafta boyunca haftada 2 kez 500 IU veya 3 kez 250 IU.
  2. Clomid: İlk 2 hafta 100 mg/gün sonraki 2 hafta 50 mg/gün.
  3. Tamoxifen: 4 hafta boyunca günlük 20-40 mg.
  4. Arimidex: Östrojen seviyen yüksekse gerektiğinde düşük dozda kullan.

7.37 nmol/L testosteron seviyesi yaklaşık 212 ng/dL bu da düşük kabul edilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
gönderildi (düzenlendi)
EmreGoksen, 13 dakika önce yazdı:

hocam şimdi  Ovitrelle  yanlış anlamadıysam 1 kutusu 250 mcg oluyor du  onu bölerek mi yapmam gerekiyor 

Ovitrelle genellikle 250 mcg içeren tek dozluk bir enjektör olarak gelir. Haftada 3 kez her seferinde 1 kutu (250 mcg) enjekte edeceksin.

tarihinde AS1L tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Ovitrelle kullanırken arimidex alabilirsin fakat Pct de arimidex ile tamoxifeni aynı anda almayın. Arimidex alıyorsan tamoxifen off. Tamoxifen alıyorsan arimidex off. Genelde tahlil verilip sık kontrol yapılmadığı için tamoxifen daha güvenli olur. Kanında halen testesterone mevcut fakat ovitrelle kullanımına başlayabilirsin. Klomen ve tamoxifene sonra başla.

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
asdasdasdsad

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGoksen    0
AS1L, 17 saat önce yazdı:

Ovitrelle genellikle 250 mcg içeren tek dozluk bir enjektör olarak gelir. Haftada 3 kez her seferinde 1 kutu (250 mcg) enjekte edeceksin.

öylemi tamamdır hocam    o zaman bana 2 hafta için 6 kutu ovitrelle lazım dimi  ve ovitrelle 2 hafta bitirip ondan sonramı klomenle tamoxifene başlamalıyım yoksa ovitrelle beraber mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
EmreGoksen, Bir saat önce yazdı:

öylemi tamamdır hocam    o zaman bana 2 hafta için 6 kutu ovitrelle lazım dimi  ve ovitrelle 2 hafta bitirip ondan sonramı klomenle tamoxifene başlamalıyım yoksa ovitrelle beraber mi 

Önce 2 hafta boyunca Ovitrelle kullan. Ovitrelle tedavisini bitirdikten sonra Klomen ve Tamoxifen başla. Ovitrelle ile Klomen ve Tamoxifen aynı anda kullanma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGoksen    0
AS1L, 3 saat önce yazdı:

Önce 2 hafta boyunca Ovitrelle kullan. Ovitrelle tedavisini bitirdikten sonra Klomen ve Tamoxifen başla. Ovitrelle ile Klomen ve Tamoxifen aynı anda kullanma.

tamamdır hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. son bir şey daha sormak istiyorum sizide yeterince sıktım ama kusura bakmayın   Ovitrelle enjeksiyonu bacaktan yapabilir miyim ? testoyu da öyle yapıyordum bir sorun  olur mu acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
EmreGoksen, 21 dakika önce yazdı:

tamamdır hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. son bir şey daha sormak istiyorum sizide yeterince sıktım ama kusura bakmayın   Ovitrelle enjeksiyonu bacaktan yapabilir miyim ? testoyu da öyle yapıyordum bir sorun  olur mu acaba 

Ovitrelle enjeksiyonunu bacaktan yapabilirsin tıpkı testosteron enjeksiyonunda olduğu gibi. Ovitrelle genellikle cilt altına uygulanır ve uyluk veya karın bölgesine yapılır. Bacaktan enjeksiyon yaparken cilt altına enjeksiyon tekniğini kullanmalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGoksen    0
AS1L, 16 saat önce yazdı:

Ovitrelle enjeksiyonunu bacaktan yapabilirsin tıpkı testosteron enjeksiyonunda olduğu gibi. Ovitrelle genellikle cilt altına uygulanır ve uyluk veya karın bölgesine yapılır. Bacaktan enjeksiyon yaparken cilt altına enjeksiyon tekniğini kullanmalısın.

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum  son soru  2 hafta Ovitrelle den hemen sonra klomenle tamoxifen e başlayabilir miyim yoksa belli bir süre beklemem gerekiyor mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: pamol
      24 HAFTA BOYUNCA:
      250mg sustanon 250mg rimobolan 8 HAFTA BOYUNCA:
      375mg sustanon Kullandım 1.5 ay önce bıraktım tamamen. 
      PCT konusunda ne yapmam gerek yardım edebilir misiniz ? 

• Yazan: yanis
      İkisinde de prolaktin referansın 5-6 katı fakat psikolojik olarak bir sıkıntı hissetmiyorum, libidom biraz düşük ama çok kötü değil. Düşürmeli miyim sizce yoksa olduğu gibi mi bırakayım ? Ayrıca takriben kaç hafta daha devam etmem gerekir pct ye ? @Diver @ardas @rastlantisal
      Sürekli kan testi verme imkanım yok...
      1.PCT DÖNEMİ 5. HAFTA KAN DEĞERLERİM:

2.PCT DÖNEMİ 3. HAFTA KAN DEĞERLERİM:

Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: devtycon1211
      İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
      Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
      Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
      1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg  Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
      Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
      Değerlerim :
      FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum 

• Yazan: samuray
      1 haftaya yakındır spora gitmiyorum spora ve ilaçlara ara vermek istiyorum ptcye girmek istiyorum  bunun için yardımcı olma imkânınız var mı ben araştırma yapmıştım tamoksifen, klomen kullanıyorlardı bunları kaç gün ne kadar kullanacağım bilmiyorum ilaçları şu şekilde kullandım sormak isterseniz.
      Testesteron Bolde Turinabol Haftada toplam olanı söylüyorum 3 ml testo 2 ml bolde şeklinde her gün sabah 2 akşamda 2 turinabol alıyordum 2. ay testo bolde haftada 2 ml testo 2 ml de bolde şekilde gene turinabol u her gün sabah 2 akşam 2 şekilde alıyordum.
      28 gün boyunca hergün 50mg klomen 20mg tamoksifen
      Haftada 3 kez 1 tane arimidex tablet
      Benimle ilgilenen hocamın önerdiği pct bu sizin düşünceleriniz nelerdir?
    • Yazan: KnossosR
      8 hafta deca testo kürü yaptım. Şuan pct yapıyorum, 1 ovitrelle vurdum şuanda ise klomen ve tamoksifen kullanıyorum.
      İdmandan önce 1 tane anapolon atsam pctyi baltalar mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.