Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kaaneth

Kürüme trenbolone veya npp eklemek istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

kaaneth    4

Merhaba hocalarım,

5 ay iran testo 2ml 3 ay sustanon 2ml olarak devam ettiğim kürüme trenbolone ve npp ya da ikisinden birisini kullanmak istiyorum. Bu konuyu açma sebebim de ne gibi etkiler alırım ne gibi yan etkiler alırım kullanan arkadaşlardan ricam yaşadığınız etkileri ve nasıl baş ettiğinizi açıklarsanız çok sevinirim. Korktuğum için düşük doz gitmek istiyorum. Doz konusunda da ne kadar dozlarda ve ve ne kadar süre gitmem gerekiyor hiçbir fikrim yok. Sal günü kan testi alacağım aldığımda değerlerimi de burada paylaşacağım. 1 ay öncesinde karaciğerim tertemiz böbrek değerim referans aralığından çok çok az aşağıdaydı.

Hedefim bulk yapmak:

  • Kilom 81
  • Boyum 178-180cm
  • Spor geçmişim 1.5 yıl üzerindedir
  • Yaş 21
  • Öğrenciyim

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


kaaneth    4
Tony Montana, 3 dakika önce yazdı:

Npp yanına bolde ya da rimo olabilir veya sadece bolde ya da rimo sana kalmış.

rimo toplamakta zorlanıyorum ve çok pahalı boldenonun da yaptığı tansiyondan hoşlanmıyorum kaç mg npp almalıyım peki sadece npp alsam sustanon ile beraber...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    95
kaaneth, 23 dakika önce yazdı:

rimo toplamakta zorlanıyorum ve çok pahalı boldenonun da yaptığı tansiyondan hoşlanmıyorum kaç mg npp almalıyım peki sadece npp alsam sustanon ile beraber...

Daha önce kullanmadım tecrübem yok ama genelde 200 ile 400 arası öneriyorlar. Ben olsam 200 sabit ve maks 10 hafta alırdım. Ama bu protokolde yanına bolde de eklesen fena olmaz, tansiyon için ufak ilaçlar alabilirsin belki yine tercih sana kalmış 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaaneth    4
6arrows, 16 dakika önce yazdı:

yağ oranın 15 ve üzeriyse bolde gir altındaysa npp yap ben öyle yaprdım

yağsızım baya karın kaslarim hala gorunur seviyede bolde npp dusunuyorum su an 250 boldenon az mı sizce 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tony Montana    95
kaaneth, 32 dakika önce yazdı:

yağsızım baya karın kaslarim hala gorunur seviyede bolde npp dusunuyorum su an 250 boldenon az mı sizce 

Bence az bi doz, 400 iyidir 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    425

Trenbolone: Güçlü kas kazanımı sağlar, ama psikolojik ve fiziksel yan etkileri (sinirlilik, uyku bozuklukları, terleme, akne) yoğun olabilir. Düşük dozla (150-200 mg/hafta) başlamanı öneririm.

NPP: Kas kazanımı ve eklem sağlığı için iyidir. Yan etkileri (su tutma, jinekomasti) trenbolone göre daha azdır. Düşük dozla (200-300 mg/hafta) başlaman uygun olabilir.

Trenbolone daha güçlü ama daha fazla yan etki yapabilir, NPP ise daha yumuşak ve eklem sağlığına faydalıdır. Kan testlerini yaptıktan sonra daha spesifik tavsiyelerde bulunabilirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: wecira
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde Haftalık:
      500mg Sustanon Pazartesi / 250 Perşembe / 250 Enjeksiyon Günlerim Olmasını Planlıyorum Protein Ocean da Satılan Böbrek Karaciğer Koruyucuları Kullanıcam Ve Östöjen Seviyemi Dengede Tutmak İçin Günlük 1mg Arimidex Almayı Planlıyorum. Bu Kürü Yaklaşık 3 Ay Yapmayı Düşünüyorum 3 Ayın Sonunda 1 Ay Pct Yapıcam Pct Dönemimde Haftada Pazartesi Günü 100mg Clomid Kullanmayı Planlıyorum.
      Ardından Tekrar 3 Ay Susto Kürü Yapabilir miyim ? Bu Konuda Yanlışım Varsa Düzeltin Ve Olası Yan Etkileri Söylerseniz Sevinirim Psikolajik Sıkıntılar Çekmem Sorun Değil Ama Erkeklik Hormonumu Kaybetmek İstemiyorum Hiç Kimse Sustanon Kullanmayı Önermiyor Ama Ben Dışardan Streoid Almakda İstemiyorum Eczaneden de Başka Bir Seçenek Yok.
      Yardımcı Olur musunuz ?
    • Yazan: bunuyazanTosun
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İran da eczane de deca satılıyor arkadaşlar bunu sağlık için kullanan insanların yanına testesteron eklediğini hiç sanmıyorum. Tek başına DECA kullanmak hakkın da ne düşünüyorsunuz ? Decanın tedavi edici özelliği var natürel bir arkadaşım var sürekli sakatlıklarla uğraşıyor hediye etsem, iyi olur mu sizce, yanına testo eklemez ama ?
    • Yazan: Savac77
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür kullanırken proviron kullanılır mı çok arada kaldım proviron testestrone seviyesini normal değerlere çektiğini biliyorum o yüzden pct sırasında kullanıyordum şuan testo masterone gireceğim provironda kullanmayı düşünüyorum testestrone seviyemi düşürür mü ?
    • Yazan: colw1n
      Arkadaşlar merhaba,
      AAklımdan npp kullanımı geçiyor.
      Eğer ki deca dick gibi bi durum yaşanırsa npp bıraktıktan ne kadar süre sonra deca dick etkisi kalkar?
      Elimden geldiğince prolaktin ve e2yi dengede tutmaya çalışıcam.
      Şimdiden hepinize teşekkürler.
    • Yazan: mogger
      Merhaba dostlarım.
      Testo E. Trenbolone E. Boldenon kürümün 4. haftasındayım.
      Kürüm şu şekilde;
      1-16 Hafta 500mg Boldenon, 1-8 Hafta 300mg Trenbolone Enanthate, 0-16 Hafta 600mg Testosteron Enanthate Clean bulk yapıyorum ve bu on altı haftadan sonra clean bulk bitecek.  Ancak ben ve anabolizanlar bir türlü anlaşamadık.
      Başlamadan yaklaşık 2 ay önce uzun zamandır açılma isteği duyduğum hanımefendiden red yemiştim. Normalde bana koymaz next der geçerdim. Yapım gereği pamuk gibi bir adamım aynı zamanda. Ancak küre girdiğim andan itibaren değil, tren'i küre eklediğim zamandan itibaren bu psikolojik olarak bana sürekli depresyon ve üzüntü hali vermeye başladı. Yalnız bir insanım normalde, çok samimi arkadaşım bir elin beş parmağını geçmez. Dışarı falan şu sıralarda arkadaşlarımla takılmaya falan çıkmam, hep geri planda kalırım. Bu samimi arkadaşlarımın bir tanesi bu hanımefendi ile ortak arkadaşımdı. Ben ona bu durumları anlatınca ve ne kadar üzüntülü olduğumu farkedince bu da hanımefendi ile konuşmuş ve hanımefendinin doldurmalarına gelmiş bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Saman alevi gibi TELEFON KONUŞMASINDA parlayıp evde kendi kendime kafamda olay kurmaya başladım. Ancak dayanılacak gibi değil bu durum. Şuan bu olayı burada konu açarak anlatmam bile bana iyi geliyor. O kadar kötü durumdayım. (İntihara meyilim kesinlikle yok.)
      Sizlere sorum şu, Tren'in dozunu azaltmam mı gerek, ya da son vermem mi gerek? Belki kendiliğinden geçecektir, devam mı etmeliyim? Sebepleri ne olabilir? Trenbolone hakkında daha tecrübeli arkadaşlar var ise belirtirse çok güzel olur. Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×