Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Casanova

Yağ yakımı için tek bir sarms tercih etmem gerekiyor olsa hangi sarmı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Casanova    1

Merhaba,

  • Tek bir adet sarm aldığımda verim alabilirmiyim ?
  • Orjinal Sarm fiyatları nedir ? 
  • Amaç yağ yakmak, güç kazanmak. bunun için tek bir sarm önerseniz hangisi olur ? 

Yağ oranım bi hayli fazla olduğu için 2 aydır diyet yapıyorum günlük 1500, max2000 kalori ve max 100gr karbonhidrat alıyorum.

 80kg 170cm boy, başladığımda yağ oranı ölçtürmedim lakin 100cm bel ölçüm vardı, şuan 72kg 94cm bel ölçüsüne indim.

1 gün antreman 1 gün off ağırlık çalışıyorum, kardiyo yapmıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Deu    3

Ha, tabii aynı anda cardarine ve steanabolic kullanıp ayda 10 kg verenler var.

Bir tanesi ne kadar etki eder bilmem. Kardiyo yapmadan da yağ yakımının çok yavaş olacağını düşünüyorum. 

  • Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Baris10    35

Dostum tek sarmsla yağ yakıp güç kazanmak zor olur gibi. Yağ yakım kürüne girecek olsam GW501516 + RAD140/MK2866 yapardım muhtemelen. En iyisi alttaki whatsapptan sorabilirsin en doğru hangi ilaç, fiyat konusunu. Diğer yerlerde orijinal bulman zor olur.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Casanova    1

valla dostlar açık konuşmak gerekirse sarm fiyatları uçuk  maaşın yarısını sarm'a veremeyeceğim malesef tek GW501516/carderine al verim alırsın diyorsanız alırım lakin öteki türlü 2-3 çeşit sarma maaşın yarısını bağlayamam, kısacası ya tek ya hiç :)

Bu markayı tecrübe eden oldumu ?

qt9zb3x.png

tarihinde Casanova tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431

Tek bir SARM kullanarak yağ yakımı ve güç kazanımı mümkün olabilir. Ostarine bu amaç için iyi bir tercih olabilir. Ancak SARMlerin etkisi kişiden kişiye değişebilir ve sonuçlar sınırlı olabilir. Orijinal SARMlerin fiyatları genellikle değişiyor, bu yüzden güvenilir bir kaynaktan alman önemli. Diyetin iyi gidiyor, kardiyo eklemek yağ kaybını hızlandırabilir. Antrenman yaparken düşük dozlarla başla.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    170

yağ yakarken haftalık antrenman sayısı 5-6ya çıkarılabilir. kardiyo yapmak seni çok daha ileriye götürecektir. 2 öğüne düşür ve alman gereken makroları 2 öğünde al açlık süreni uzatabildiğin kadar uzat sabahları. hedefine iyice yaklaşıp ilerlemen durunca sarmsa başvur

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Casanova    1
6arrows, 10 saat önce yazdı:

yağ yakarken haftalık antrenman sayısı 5-6ya çıkarılabilir. kardiyo yapmak seni çok daha ileriye götürecektir. 2 öğüne düşür ve alman gereken makroları 2 öğünde al açlık süreni uzatabildiğin kadar uzat sabahları. hedefine iyice yaklaşıp ilerlemen durunca sarmsa başvur

2 öğün yiyorum zaten şuan sabah kahvaltı etmiyorum, kahve protein tozu bol su  ile öğlen kadar idare ediyorum, öğlen Max 500-600 kalori karbonhidratsız yemek.

akşam yemeğini geç saate bırakıyorum akşam 10 gibi yiyorum o zaman kadar çok acıkırsam karpuz , ceviz veya elma yiyorum.

Akşam bol proteinli güzel bir 700-800 kalori 100gr geçmeyecek karbonhidrat ve gün kapanıyor. Suplementlerden gelen kalori olmasa 1500-1600 kaloriyi geçmiyor. öbürgün öğlenden sonraya kadar hiç birşey yemiyorum 12-14 saat falan ediyor açlık süresi toplamda.

kardiyo yapmamamın sebebi 40kg bir dobermanım var hergün 1 saat gezdiriyorum ve çok çekiyor kardiyo yerine sayıyorum bunu :)

2 antreman 1 off yapmaya başlayacağım pazartesiden itibaren.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    228
Casanova, 11.08.2024 - 01:54 yazdı:

Merhaba,

  • Tek bir adet sarm aldığımda verim alabilirmiyim ?
  • Orjinal Sarm fiyatları nedir ? 
  • Amaç yağ yakmak, güç kazanmak. bunun için tek bir sarm önerseniz hangisi olur ? 

Yağ oranım bi hayli fazla olduğu için 2 aydır diyet yapıyorum günlük 1500, max2000 kalori ve max 100gr karbonhidrat alıyorum.

 80kg 170cm boy, başladığımda yağ oranı ölçtürmedim lakin 100cm bel ölçüm vardı, şuan 72kg 94cm bel ölçüsüne indim.

1 gün antreman 1 gün off ağırlık çalışıyorum, kardiyo yapmıyorum.

Sarm olarak tek bir seçeneğin varsa açık ara cardarine tek başına en etkilisi.

yanına makul dozlarda clen eklersen hem 2. bi sarmsdan daha az para verirsin ve muhtemelen daha çok etki alırsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: asdar54500
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Aşağıda paylaştığım küre gireceğim ancak elimde bir antrenman programı yok 5 veya 6 günlük bana yardımcı olabilecek var mı? 
      KÜR İÇERİĞİM:
      S4 Carderine Clenbuterol GÜNCEL FORMUM:

    • Yazan: ysfk00x
      Merhaba arkadaşarlar, nasılsınız?
       Ostarine ve yohombine var elimde daha başlamadım ama başlıcam. Kullanmaya Başlarken karaciğer ve böbrek koruması için ne kullanmalıyım hangi vitaminler ve sebze türü tüketmeliyim baskılamaması için ne yapmalıyım veya baskılama durumunda ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevnirim.
      Şuan sadece supplement kullanıyorum sarms felan kullanmadım değerlerim şöyle genetik olarak kolestrol ve HDL kolestrol sınırın biraz üstünde.
      FSH
      LH
      Kortizol
      Sıkıntı yok testostron sınırın üstünde sarms kullanırken almayı düşündüğüm dozaj 10mg ostarin / 10mg yohombine şuan 71kg diyetteyim güncel ağırlık bulk sonunda en son 110pr attım diyette olduğum için ağırlıklar düştü.
    • Yazan: bcc1903
      Herkese iyi forumlar,
      1 sene önce mide ameliyatı geçirdim ve 130 kg dan 75 kg düştüm, bu süreçte hem yağdan hem de kastan oldukça kilo vermiş oldum. Güçsüzlükten en ufak ağırlığı bile kaldıramıyordum, öncelikle güçlenmek ve kas kütlemi biraz daha arttırmak üzerine Burak hocamla 8 Haftalık bulk kürümü planladık ve kürümü tamamlamış oldum. Burak @Loving hocama bu süreçte desteği ve ilgisi için çok teşekkür ederim.
      Kullandığım tüm ürünler: Noxy Labs - https://www.noxy-labs.com/
      1.Hafta
       
      1-8 Hafta
      Mk677+Rad140 Mix Mk2866 Özellikle 3.Haftadan itibaren inanılmaz bir güç ve ağırlık artışı oldu. 
      1.Hafta Ölçülerim
      Kilo: 75 Kg Omuz: 120cm Göğüs: 108cm Kol: 33cm Bel: 93cm 4.Hafta
       
      8.Hafta Ölçülerim
      Kilo: 82 Kg Omuz: 130cm Göğüs: 112cm Kol: 38cm Bel: 89cm Yağ oranım %16 8.Hafta
       
    • Yazan: Mehmet96
      Herkese selam dostlar,
      İngiltere'de yaşıyorum. 3-4 Yıl kadar spora ara vermiştim 3 ay önce tekrar başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boyum 1.78 cm Kilom 90 Yaş 29 KÜR İÇERİĞİM:
      SR9009 GW501516 YOHIMBINE Sizce bunlar 60 günlük bi kür için yeterli olur mu? Kilomu 78-80 arasına çekene kadar sıkı bir diyet ile devam edip sonra duruma göre bir bulk kürü planlaması yapacağım. Cardarin ve sr9009 daha önce kullanmadım. Günlük 20 mg cardarin ve günlük 15 mg sr9009 benim kilom için yeterli olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
        
    • Yazan: Furkantepeci
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kür öncesi ve kür içi tahlillerim (73 testo kür içi sonucum):
      KÜR İÇERİĞİM:
      Lgd-4 10mg sabah mk677 25mg akşam Bu testlerin yetersiz olduğunu biliyorum, dahiliyeden tam bir test yaptırmadan önce ürolojiden test yaptırmak istemiştim (dahiliye için randevu bulamadım). Meme ucunda hassaslaşma, testislerde küçülme veya erekte sorunu yaşamıyorum.
      Yorumlarınızı beklerim.
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×