Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Casanova

Yağ yakımı için tek bir sarms tercih etmem gerekiyor olsa hangi sarmı tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

Casanova    1

Merhaba,

  • Tek bir adet sarm aldığımda verim alabilirmiyim ?
  • Orjinal Sarm fiyatları nedir ? 
  • Amaç yağ yakmak, güç kazanmak. bunun için tek bir sarm önerseniz hangisi olur ? 

Yağ oranım bi hayli fazla olduğu için 2 aydır diyet yapıyorum günlük 1500, max2000 kalori ve max 100gr karbonhidrat alıyorum.

 80kg 170cm boy, başladığımda yağ oranı ölçtürmedim lakin 100cm bel ölçüm vardı, şuan 72kg 94cm bel ölçüsüne indim.

1 gün antreman 1 gün off ağırlık çalışıyorum, kardiyo yapmıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Deu    3

Ha, tabii aynı anda cardarine ve steanabolic kullanıp ayda 10 kg verenler var.

Bir tanesi ne kadar etki eder bilmem. Kardiyo yapmadan da yağ yakımının çok yavaş olacağını düşünüyorum. 

  • Beğen 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Baris10    35

Dostum tek sarmsla yağ yakıp güç kazanmak zor olur gibi. Yağ yakım kürüne girecek olsam GW501516 + RAD140/MK2866 yapardım muhtemelen. En iyisi alttaki whatsapptan sorabilirsin en doğru hangi ilaç, fiyat konusunu. Diğer yerlerde orijinal bulman zor olur.

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Casanova    1

valla dostlar açık konuşmak gerekirse sarm fiyatları uçuk  maaşın yarısını sarm'a veremeyeceğim malesef tek GW501516/carderine al verim alırsın diyorsanız alırım lakin öteki türlü 2-3 çeşit sarma maaşın yarısını bağlayamam, kısacası ya tek ya hiç :)

Bu markayı tecrübe eden oldumu ?

qt9zb3x.png

tarihinde Casanova tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    433

Tek bir SARM kullanarak yağ yakımı ve güç kazanımı mümkün olabilir. Ostarine bu amaç için iyi bir tercih olabilir. Ancak SARMlerin etkisi kişiden kişiye değişebilir ve sonuçlar sınırlı olabilir. Orijinal SARMlerin fiyatları genellikle değişiyor, bu yüzden güvenilir bir kaynaktan alman önemli. Diyetin iyi gidiyor, kardiyo eklemek yağ kaybını hızlandırabilir. Antrenman yaparken düşük dozlarla başla.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
6arrows    189

yağ yakarken haftalık antrenman sayısı 5-6ya çıkarılabilir. kardiyo yapmak seni çok daha ileriye götürecektir. 2 öğüne düşür ve alman gereken makroları 2 öğünde al açlık süreni uzatabildiğin kadar uzat sabahları. hedefine iyice yaklaşıp ilerlemen durunca sarmsa başvur

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Casanova    1
6arrows, 10 saat önce yazdı:

yağ yakarken haftalık antrenman sayısı 5-6ya çıkarılabilir. kardiyo yapmak seni çok daha ileriye götürecektir. 2 öğüne düşür ve alman gereken makroları 2 öğünde al açlık süreni uzatabildiğin kadar uzat sabahları. hedefine iyice yaklaşıp ilerlemen durunca sarmsa başvur

2 öğün yiyorum zaten şuan sabah kahvaltı etmiyorum, kahve protein tozu bol su  ile öğlen kadar idare ediyorum, öğlen Max 500-600 kalori karbonhidratsız yemek.

akşam yemeğini geç saate bırakıyorum akşam 10 gibi yiyorum o zaman kadar çok acıkırsam karpuz , ceviz veya elma yiyorum.

Akşam bol proteinli güzel bir 700-800 kalori 100gr geçmeyecek karbonhidrat ve gün kapanıyor. Suplementlerden gelen kalori olmasa 1500-1600 kaloriyi geçmiyor. öbürgün öğlenden sonraya kadar hiç birşey yemiyorum 12-14 saat falan ediyor açlık süresi toplamda.

kardiyo yapmamamın sebebi 40kg bir dobermanım var hergün 1 saat gezdiriyorum ve çok çekiyor kardiyo yerine sayıyorum bunu :)

2 antreman 1 off yapmaya başlayacağım pazartesiden itibaren.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    226
Casanova, 11.08.2024 - 01:54 yazdı:

Merhaba,

  • Tek bir adet sarm aldığımda verim alabilirmiyim ?
  • Orjinal Sarm fiyatları nedir ? 
  • Amaç yağ yakmak, güç kazanmak. bunun için tek bir sarm önerseniz hangisi olur ? 

Yağ oranım bi hayli fazla olduğu için 2 aydır diyet yapıyorum günlük 1500, max2000 kalori ve max 100gr karbonhidrat alıyorum.

 80kg 170cm boy, başladığımda yağ oranı ölçtürmedim lakin 100cm bel ölçüm vardı, şuan 72kg 94cm bel ölçüsüne indim.

1 gün antreman 1 gün off ağırlık çalışıyorum, kardiyo yapmıyorum.

Sarm olarak tek bir seçeneğin varsa açık ara cardarine tek başına en etkilisi.

yanına makul dozlarda clen eklersen hem 2. bi sarmsdan daha az para verirsin ve muhtemelen daha çok etki alırsın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: sarmslover
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      İştah sorunları yaşadığımdan ve yavaş geliştiğimden ötürü sarm kürüyle kendimi desteklemek istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 21 Boy 176 Kilo 71 Yağ oranım 15 Bel çevrem 86 KÜR PLANLAMAM:
      Sarm Mk677 Sarm Rad140 ALTERNATİF PLANLAMAM:
      Sarm s23 Sarm Yk11 KÜR DÖNEMİ MCT GRUPLARI:
      nac600 balen enginar plus omega 3 c vitamini d3k2 zma Ürünleri Amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum Chemyo marka ancak ürünlerde kararsızım. Chemyo ürünler 50ml olduğu için 50 gün kullanma şansım var.
      SORULARIM:
      Yukarıdaki varyasyonlardan hangisini tercih etmeliyim? Geçen sene ekim gibi kan verdim kür öncesi dahiliye + ürolojiye gitmeyi düşünüyorum sizce hangi değerlerime baktırmalıyım? Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ömer altın
      Merhabalar hocam iyi günler,
      Clean bulk için sarms ve suplement planlaması yapmak istiyorum tecrübeleriniz ve önerileriniz benim için önemli daha önceden alt yapım mevcut.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 25 Yağ oranım : %19 Spor geçmişim : 2 Yıl Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler.
    • Yazan: rosenlow
      Arkadaşlar merhaba,
      Analiz raporu paylaşmış adamlar ne düşünüyorsunuz? 
       
    • Yazan: eraay
      Merhaba öncelikle,
      Bugün sadece sırtımda fazlasıyla bulunan sivilce sorunlarından ötürü doktora gittim ve tedavi sürecinde zoretanin (sabah10mg-akşam20mg) olarak kullanmam gerektiğini bunun yanında da sivex jel kullanmam gerektiğini söyledi, çok yakın zamanda da sarms kullanma gibi planım vardı.
      SORULARIM:
      Tedavi süreci boyunca 1 ya da 2aylık bir sarms kullanımı zararlı bir etki bırakır mı? Karaciğer ya da diğer sağlık sorunları açısından nasıl bir sorun oluşur? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: EmirSfk
      Arkadaşlar selamlar,
      7 yıldır düzensiz olarak fitness hayatımda yer alıyor bu süreçte tamamen hayatımdan çıkarmasam da sporu iradeli ve istikrarlı şekilde devam ettiremedim özellikle Jinekomasti olduğundan dolayı sürekli bi motivasyon düşüklüğü moral bozukluğu yaşıyordum tüm estetikliğimi bozduğundan dolayı plajda havuzda yada tişörtü üstümden çıkarmam gereken herhangi bir yerde sürekli elim göğüs uçlarıma gidiyor, sertleşsin çirkin durmasın diye uzun süredir bunu yaşıyorum.
      Asıl konumuza gelirsek Şuan ki asıl amacım jinekomastiyi ameliyatsız yok edemeyeceğim için yağ oranımı olabildiğince azaltma derdindeyim aynı zamanda karnımı da eritmek yaza formda girmek istiyorum. Daha önce bir anabolik kullandığım hiç olmadı sadece gectiğimiz kasım ayında cok kısa rad140 kulandım yağ yakım sürecimi hızlandıracak bi ürün kullanmak istiyorum.
      Aklımda olanlar;
      cardarine fragment Bu konuda sizin önerilerinizi almak istiyorum. Antrenman sürecim son 1 aydır haftanın 5 günü ppl şeklinde ilerliyor her antrenman öncesi 20mg yohimbine kullanıyorum ağırlık antrenmanı sonunda ise eğimli kardiyomu yapıyorum aynı zamanda protein odaklı diyetimle desteklemeye çalışıyorum. 
      Güncel Form;
      183 boy 88 kilo    

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×