Jump to content

 

 

 

 

 

 

  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Knvo

Anapolon kaynaklı kür içi yaşadığım sağlık sorunlarından sebep ilacı kesmeli miyim?

Önerilen İletiler

Knvo    5

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

8 gündür kullanıyorum. 10 gün daha kullanıp öyle kesmeyi düşünüyordum fakat burun kanaması, baş ağrısı gibi sebeplerden "Acaba şimdi mi kesmeliyim?" diye düşündüm.

Günde 50mg kullanıyorum ne yapmalıyım?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


heisenbergg    27

Bahsettiğin yan etkiler beklendik yan etkiler hali hazırda. Rahatsız edecek ve kontrol edemeyeceğin düzeydeyse bırak eğer ki bu şekilde devam edebileceğini ve kontrol edebileceğini düşünüyorsan bırakma. Su tüketimini de arttır.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    424
heisenbergg, 12 saat önce yazdı:

Bahsettiğin yan etkiler beklendik yan etkiler hali hazırda. Rahatsız edecek ve kontrol edemeyeceğin düzeydeyse bırak eğer ki bu şekilde devam edebileceğini ve kontrol edebileceğini düşünüyorsan bırakma. Su tüketimini de arttır.

Yaşadığın burun kanaması ve baş ağrısı ciddi olabilir. Bu yüzden, ilacı hemen bırakıp bir doktora görünmen en iyisi. Bol su içerek vücudunu destekle ve dinlenmeye özen göster. Sağlığını riske atmamak için genel pratisyen veya iç hastalıklardan yardım alman önemli.

  • Beğen 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rıza333    59
heisenbergg, 13 saat önce yazdı:

Bahsettiğin yan etkiler beklendik yan etkiler hali hazırda. Rahatsız edecek ve kontrol edemeyeceğin düzeydeyse bırak eğer ki bu şekilde devam edebileceğini ve kontrol edebileceğini düşünüyorsan bırakma. Su tüketimini de arttır.

Anapolonun bu tarz yan etkileri varmı O.o

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: metropol
      Merhaba değerli arkadaşlar,
      Son zamanlarda eczane anapolon kullanmış olan var mı etkileri nasıldı ? 
    • Yazan: Ritalin
      Selamlar,
      Bu güne kadar Anapolonu hep sabah 1 adet şeklinde kullandım. Son bir haftadır sabah yarım tablet, akşam yemeğinden sonra da yarım tablet şeklinde alıyorum. Bu şekilde daha işlevsel olduğunu düşünmeye başladım.
      Sizce mantıklı olan nedir?
    • Yazan: pechkoo
      Herkese merhabalar,
      2 gündür 25mg ANAPOLON  kullanmaya başladım (25mg hepsini bi seferde almıyorum yarı yarıya seklinde) yaklaşık 1 gün sonra böbreklerim ağrımaya başladı bu normal mi yoksa acilen test yaptırmam mi gerekiyor? Bu arada böbrek ve karaciğer konusunda hangi testleri yapmam gerektiğini anlatırsanız çok mutlu olurum.
    • Yazan: kanofit
      Selamlar. Bulk kürüm devam ederken çalıştığım hocamdan anapolon temin ettim ancak markası ile ilgili internette hiçbir yorum vs. bulamadım. Şuan 3.günümdeyim ve etkilerini görüyorum baş ağrısı gibi ancak yinede emin olamadım doluluk oranları vs nasıldır daha önce aranızda kullanan varsa bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
      https://en.iranhormone.ir/ markanın sitesi bu iran markası ayrıca ürün orijinal sitedeki görselle elimdeki birebir aynı. Genelde irana sağlam diyorlar ancak dediğim gibi hakkında internette yorum bulamamam biraz şaşırttı beni.
    • Yazan: napervaq
      Arkadaşlar merhabalar herkese iyi forumlar.
      İlk kürümde
      1-20 hafta
      Testo Bolde 400er mg Araya 6-8 hafta
      200mg tren enanthate  Şeklinde kullanım yapıp 20 hafta sonrası düşük doz testo kullanıp 23-24 haftalık bir kür bitirmiştim. İnanılmaz güzel verim aldım yıllardır spor yapmanın vermiş olduğu altyapıyla resmen bağımlı oldum  .
      O dönem boyunca ciddi anlamda östrojen sorunu yaşadım, herhangi bir kitle vs hissetmedim, jino olmadım. Bu süreçte düzenli aromasin ve tamoksifen kullanımı yaptım işin ilginç yanı kür bitiminden 1.5 ay sonra PCT yapmak amaçlı test verdiğimde döngüm yerine gelmişti inanamayıp 3 hafta sonra tekrar test verdim ve durumda gözle görülür bir değişiklik yoktu, libido veya sertleşme problemi de yaşamadım hatta bununla ilgili konu açtım ve @rastlantisal hocam yardmcı olmuştu. O dönem ailevi kayıplar yaşamam sebebiyle araya giren bu dönemde sporu çok aksattım düzenim değişti hatta martta bu küre girecektim ancak yine @rastlantisal hocam doğru olmadığını kendimi toplarlayıp kullanmam gerektiğini söylediği için tavsiyelerine uydum. Geçmişi şöyle bir özetledikten sonra şimdi 2. kürüme geçmeyi düşünüyorum. Şuan 81-82 Kg civarında üst çatım her ne kadar iyi durumda olsa da belimde yağlanma var ve üst karın kaslarım hafif görünür şekilde.
      Yeni serüvende ise:
      500 Testo 250 Deca 1-12 hafta ve günlük 25 ila 50 Mg Anapolon Kullanmayı düşünüyorum. Yanına başka bir ilaç eklemek istemiyorum. Bu süreçte geçmiş dönemi göz önüne alarak düzenli tamoksifen veya aromasin kullanımı yapmam ne kadar doğru olur? Anapolonu kaç mg almalıyım ve günün hangi saatlerinde kullanmam verimi arttır?. Tavsiyeleriniz benim için altın değerindedir, şimdiden teşekkür ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×