-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dowan
Merhabalar böyle bir ürün karşıma çıktı, içeriği genel olarak hoşuma gitti. Daha önce kullanmış olan ve tecrübelerini paylaşabilecek birileri var mıdır? İlk defa sarms kullanmayı düşünüyorum. Güzel yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim
-
Yazan: gokhangrsys
Böyle sarm satan kişiler bunlara pct gerektirmez sorun yaratmaz etkisini ilk kullanımda görürsün vs diyolar bu doğru mu ?
-
Yazan: alkif
Herkese selamlar.
Rad140 kürümün 8. Günündeyim. Günde 15 mg olarak alıyorum.
KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
liv52(2 kapsül) cystone(2 kapsül) speman forte(2 kapsül) omega 3(2000mg) apikobal(1 tane) Alıyorum.Yarından itibaren liv52 yi çıkarıp nac600 almayı ve günde 1 tane içmeyi düşünüyorum.Bu kürden temiz ve sağlıklı bir şekilde çıkmayı istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
-
Yazan: alkif
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
1 hafta önce günde 15mg rad140 kürüne başladım yanında liv52,cystone,omega 3 ve speman kullanıyorum.Son birkaç gündür testislerimde ağrı başladı ve arada duruyor arada başlıyor.
Ben alışma süreci olduğunu düşünüyorum sizin düşünceleriniz nedir bu konuda?
-