Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

pugrex

Ostarine & cardarine tecrübelerim hk.

Önerilen İletiler

pugrex    0

Selamlar arkadaşlar,

Sarms kullanmayı düsünen arkadaşlara bilgilendirme olur diyerek bu başlığı açıyorum doğru yer mi emin değilim, moderatör düzenlerse sevinirim 🙏 

  • Yaş 28
  • kilo 71
  • boy 172

17 Temmuzda başladığım ost+card ile tecrübelerimi güncelleyerek bu başlıkta paylaşacağım. 3. Haftaya giriyorum yarın, daha yeni olduğu için çok bir tecrübemi paylaşamayacağım ancak hiç yoktan iyidir diye düşündüm. İngiltereden receptorchem üzerinden satın aldım o sebeple orjinallik konusunda sorun olacağını sanmıyorum. 12.5mg ost 10mg cardarine sıvı şeklinde. Yanında günlük xpecia(saç dökülmesi için) ve kingsize'ın black guardian'ını kullanıyorum.

Etkilere başlarsak; İlk hafta düzenli kullandığımda hiç bir etki görmemiştim ancak 2. haftaya girdiğimde kafadan bi 10kg eklemeye başladım ağırlıklara. Çok hafif bir kalori açığı veriyorum o güçsüzlüğü giderdi diyebilirim. Cardarine etkisini hala hiç görmedim, yabancı forumlarda bahsettikleri o üçüncü akciğer gibi cardiodaki faydalari görmedim daha. Herkeste aynı çalışmıyor demekki. 

Yan etkileri: Yaşadığım tek yan etkisi aşırı sıcaklama ve terleme oldu. Normalde hiperhidroz'a sahibim yani aşırı terliyorum ama kür'ü kullandığım günler anormal bir terleme var. Antalya yazı da olunca iyice artıyor. Hatta görenler denizden mi çıktın diyor o derece saç baş her tarafım ıslak dolanıyorum, kafede otururken dahi durmuyor terleme. :) O yüzden dışarı çıkacağım günler genelde eve döndüğümde içiyorum, 24 saati geçmiş oluyor ama mecbur :/

Kullanmayı düşünenlere tavsiye eder miyim? Evet, güç artışı konusunda bu kadarını beklemiyordum açıkcası. Tabii yaş konusunu dememe gerek yoktur diye düşünüyorum ama en azından 26-27 altı kullanmasın derim. Ve kesinlikle xyol gibi sitelerde satılan kapsüllerden uzak durulması gerektiğini düşünmekteyim, uzun araştırmalarım sonucunda ülkede alınabilecek tek yerin bu sitede olduğunu öğrendim. İngiltereye gitme durumum olmasaydı buradan alacaktım. Özellikle "Amerikan menşei" diyerek bi yabancı bir de Türkçe websitesi açan yerler mevcut, bu sözde yabancı sitelerde whois gibi mecralardan kontrol ettiğinizde karşınızda Türkçe şeyler çıkıyor, yani sözde amerikan menşeili firmanın amerikan sitesinin kodlamalarında Türkçe şeyler mevcut :D

Kür sonunda ve değişiklikler oldukça güncelleyeceğim, umarım bir kişiye de olsa faydası dokunur. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rıza333    59

Cardarine alıpta kullanamamış biri olarak terlemenin sebebi olduğunu düşünüyorum 

  • Tamam 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pugrex    0
EmreGundi, 8/6/2024 - 19:09 yazdı:

Ostarine baş ağrısı yaptı mı sende ?

Hayır hocam. 

 

Baris10, 8/6/2024 - 19:22 yazdı:

ostarine ağırlık artışı harici etkisi oldu mu?

başka bir etki görmedim açıkcası daha

 

gazomika, 8/6/2024 - 20:21 yazdı:

hangi marka kullanıyosun

receptorchem 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Baris10
      Selamlar, 8 haftadır sarms küründeyim. Mental hep bir çöküşte, sürekli depresifleşiyorum. Kütle arttıkça mental düşüyor. Günlük hayatım zaten karmaşık geçiyor üstüne ilaçların da etkisi olunca iyice mod düşüyor, anksiyete vs. tetikleniyor diye düşünüyorum. Bu durum için tavsiyesi olan var mı?
      Teşekkürler.
    • Yazan: 24.oguzz
      Merhabalar tamamen yağ yakmaya odaklı bir ay hedefledim bütçem suanlık 1 adet sarmsa yettim kür yapamıyucam yani sr9009mu yoksa cardarine mi tercih ediyim sizce makroları tam alabiliyorum günde 1500 2000 kalori arası alıp üstüne 1.5 saat tam tempo basketbol idmanı yapıyprum yaklasık 1000 1200 kaloride o yakıyor bu idman her gün var bu idman varken gym yaparken günde 1500 2000 kalori almak bana çok koymuyor kilo 94 boy 180.
    • Yazan: 24.oguzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Önümüzdeki yaza kadar planım eylül ayı boyunca dragon pharmanın cy3 ürününü kullanıp sadece yağ yakmaya odaklanmak ekimde yağ yakımı + azda olsa kütle kazanımı ve kasım 1 den itibaren nisana kadar bulk yapmak sorum şuki cy3 kullanan var mı nasıl ürün.
      Ekim ayında kullanacağım kür nasıl olmalı ve artı bilgi olarak;
      178 cm 95 kg Biriyim 6 ay önce natty bi define sürecine girmiştim 24 günde 11 kg vermiştim bu süreçte günde 2000 kalori alıp ayrıca her gün 1000 1200 kalori yakan bir kardiyo yaptım(basketbol idmanı) simdi bu kalorileri alıcam yine ve yine o şekil kardiyo yapacağım amacım bulk öncesi yeniden bir forma girmek ufaktan bulk da nasıl bir kür yapmalıyım sarms olarak ayrıca marka öneriniz var mıdır .... var ondan ürün alıcam güvenilir midir ne düşünüyorsunuz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×