-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Unrest
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yara izini azaltmak için 28g insülin iğne uçları arıyorum. Medikallerde 29g nin altında yok. Bununla aburaihan gibi kalın yağlı ilaçlar çok zor itiliyor. 28g vey a 27g uçları 100 lü paketlerde alabileceğim bir yer bilen var mı ?
Yurtdışı marketlerde var ama Türkiye de bulamadım. 27 bile bulamadım desem yeri. En küçük 26 var....
-
Yazan: bora_c19
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Omuzdan sustanon vuracağım, hangi renkte enjektör ucu kullanmamı önerirsiniz? Omuz kısmında da hatam varsa lütfen düzeltin...
-
Yazan: Pnshr
Hocalarım merhabalar,
Enjektörün iğnesini değiştirirken yere düştü (iğne takılı değildi) düşer düşmez aldım.
Normalde direk atarım ama anında aldım ve ilaca bi içim gittti kullanılabilir mi?
-
Yazan: battlejesus
Merhaba arkadaşlar,
Az önce kalçadan 1ml evigenle testo prop 1ml karıştırıp 5lik enjektörle enjekte ettim fakat enjektörü çekerken etrafında kan olduğunu fark ettim ve normalden biraz uzun sürdü acısı.
Damara enjekte etmiş olabilir miyim ? Kanama kontrolü yaptım ayrıca damara enjekte edilirse hemen anında bayıltır mı vücut nasıl gibi bi tepki gösterir ? -
Yazan: ardas
Merhaba arkadaşlar,
Omuzdan enjeksiyon yapacağım sizce kahverengi uç mu almam lazım? Yoksa yeşil uç mu almalıyım? Ekstra olarak 2ml ilaç enjekte edeceğim:
1 sağ enjeksiyon 1 sol enjeksiyon Diye ayırayım mı yoksa direk tek omuz alır mı ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-