Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Ritalin

Ağır bir idman üstüne yemek ve gastrit

Önerilen İletiler

Ritalin    47

Başlıkta da belirttiğim gibi ağır bir idmanın hemen üstüne (yani 15-30 dk içinde) yemek yiyebilen adamdan kaçın. o adam aç kalırsa sizi bile yiyebilir, O adam kralını *** s 😂. Şaka bir yana ağır bir idman yaptıysam en az 1 saat sonra büyük öğün tüketebiliyorum, Çünkü zaten idmanda 1.5 2 litre su içiyorum ve ayrıyetten kronik gastrit,reflü gibi binbir çeşit mide hastalığım var.

(5 yıldır kullandığım gibi ömür boyu da mide koruyucu kullanmaya devam edeceğim)

Bunların hepsi birleşince ben oluşuyorum. Rezalet bir şeyim. Bir de üstüne ağır kürlere giriyorum. Çoğu zaman güzel kütle ekleyip mide problemlerim artınca kürü yarıda kesip yemeden içmeden de kesilip her bir emeğim çöp oluyor. Neredeyse 4 kere tekrarlandı bu, Bence midem benimle oyun oynuyor, Küre girmeyeyim,leş gibi besleneyim,zayıf kalayım,spor yapmayayım Midem; helal birader böyle devam sağlıklısın👍👍. küre gireyim,yüksek ve temiz besleneyim,ağır idmanlar yapayım Midem; birader ölüyoruz yemeği kes işi gücü bırak endoskopi yaptır h.pylori çıkarsa 2 hafta antibiyotik kullan ve sporu bırakıp kötü beslenmene dön, h.pylori çıkmazsa gastrit ve reflü için içtiğin ilaçları 2x yap 2 hafta boyunca kuru ekmekle beslen sonra tekrar sporsuz,steroidsiz,yüksek temiz beslenmeden uzak kal. Olay tamamen bundan ibaret beyler. Daha iyi anlaşılması için bu şekilde anlattım. Peki sence neden böyle oluyor diyecekseniz birkaç varsayımım var. 

1. Yüksek kalori alıp mide hacmimi genişletip gastrit ve reflüyü kudurtuyorum

2. Kullandığım Steroidler gastrit ve reflüyü dolaylı yoldan kudurtuyor

3. Tanrı benim 100 kg olmamı istemiyor

Öyle içimden gelenleri yazmak istedim iyi geceler 🙂

tarihinde Ritalin tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    3.440
gönderildi (düzenlendi)

Merhabalar.

Zamanında benzer sorunları yaşamış, ilaçla çözemeyip aktarla çözmüş biri olarak sana bir kaç tavsiyem olacak.

  • Daldan toplanmış zeytinden yapılan zeytin yağı
  • 1 tutam kantaron otu

Zeytinyağını çeyrek çar bardağı kadar gargara yaparak iç. Eğer seni rahatsız etmiyorsa doğru zeytinyağını bulmuşsundur.

  • Zeytinyağını yarım litrelik şişeye dök.
  • İçine 1 - 2 dal kantaron otu sokuştur.
  • Kapağını kapa ve ışık görmeyen yerde 2 ay beklet.
  • Sonra her sabah yemekten 1 saat önce 2 yemek kaşığı iç.

Göreceksin ki 2 hafta içinde o mide sapasağlam olacak.

Ayrıca böyle bir soruna sahipken vücudunla inatlaşman çok anlamsız. Boyun ne kadar ki 100+ kilo olmak istiyorsun? Mide sorunu yaşayan birinin oral steroid kullanımı çok tehlikeli. Sürekli mide koruyucu kullanmak da mineral emilimi açısından büyük dert. 

Bir karadeniz atasözü vardır: "Sevduğuni alamazsani alduğuni sevecesun" diye. Genetiğin / sağlığın 100kg olmaya izin vermiyorsa, sağlıklıca olabildiğin kilo da en iyi görüntüyü elde etmeye çalışacaksın.

Şu sorunlarınıza kaderci yaklaşım yerine analitik yaklaşsanız eminim sorunlarınızı çözeceksiniz. Yarın daha ağır sorunlar yaşayıp bu işi temelli bıraktığın da kimse de demeyecek ki sana "kendine rağmen mücadele etti helal olsun". Sana diyecekler ki "ya bu adamda tamamen fosmuş. İlaç gidince bir şey kalmadı". 

O yüzden tüm sosyal endişelerini bir kenara bırakıp tamamen çözüme odaklan ve sağlıklıca ilerleyebileceğin bir yol yarat kendine.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ritalin    47

Daha iyi bir açıklama olamazdı. Ellerine sağlık. teşekkür ederim

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×