-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sustanon ve anapolon kürüme ekstra ne ekleyebilirim?
Oluşturan:
Ritalin, in Bulk Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: murta
Merhabalar,
Şu anda haftalık 4 ml sustanon kullanıyorum küre anapolon eklemek istiyorum ama etrafta çok fazla farklı bilgi var anapolon hakkında kullanan bir tanıdığıma sorduğumda anapolonda kazanılan kütlenin tamamı bırakınca gitmez diyor bazıları ise bıraktığın gibi tüm kütle idrar yoluyla gider diyor bu anapolon konusunda kafam karıştı idrar yolu ile tüm kütle gider diyenler için merak ettiğim bir konu var bu anapolon sadece ödem mi tutuyor hiç mi kas kütlesi eklemiyor yani hiçbir artısı kalmayacak mı bana bu anapolonu bıraktığımda ve sustanona devam ettiğimde?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: fatman
Merhaba bugün eczacı arkadaşım verdiği bilgiye göre sustanonlar bugünde itibaren satışı reçeteli olup, reçetesiz satış yapılmayacakmış.
Hepimize geçmiş olsun sürekli zam dalgasından dolayı elimin altında 60 adet depolamıştım.6 aylık sustanonum var artık bitince eczane dışına devam.
-
Yazan: altuh
Merhabalar...
Yaşım: 19 Boyum: 1.75 Kilom: 83 Yağ Oranım: 12-15 arası Spor Geçmişim: 3 yıl Yılda en az 9 ay spora giderek 3 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, tamamen vücut geliştirmeye başlamadan önce atletizm ve futbolla ilgilendim. Kaldırdığım kilolar natural olarak yeterince iyi olduğunu düşünüyorum, 140x1 bench press, 90x1 overhead press, 170x1 squat. Etrafımda güvendiğim testosteron enanthate, boldenon gibi anabolikleri elde edebiliceğim biri yok bu yüzden ilk kürümü eczaneden yana kullanmaya karar verdim. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra alttaki 12 haftalık sustanon-rimobolan kürünü yaptım. Yağsız bir şekilde kütle eklemek istiyorum, 12 haftanın sonunda yağ oranımı 10-11 seviyelerine düşürüp 90 kiloya çıkmam mümkün mü?
Programa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı? Haftada 4 gün spora gidiyorum bunu 5 veya 6 güne çıkarmama gerek var mı? Bir yerde duymuştum ama tam emin değilim kür esnasında ufak pctler yapmaya gerek var mı? Beslenmemde, 5 tane large yumurta, 500 gram tavuk göğsü, 800 gram baldo pirinç var. Yani almam gereken macroları alıcam.
Alacağım takviyeler ve koruyucular:
Sabah aç karnına sirke ve enginar suyu Multivitamin D Vitamini K Vitamini C Vitamini Omega 3 Nac 600 Tribulus Biotin Çinko Ginkgo Biloba Saw Palmetto Milk Thistle Bromelain Bunlar yeterli mi yoksa eklemem veya çıkarmam gereken bir şey var mı?
Kırmızı renkle yazdığım haftalarda kan vermeye gidicem.
-
Yazan: vevcil
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 22 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgiliyim. Zaman zaman naturel olarak iyi formlar yakaladım ancak süreklilikte ve istikrarda biraz sıkıntılarım oldu. birkaç yıl ara verdiğim dönemler de girdi araya sağlık sorunlarından dolayı. Yaşım şu an 38. Antrenmanlarda kaslara gerekli şiddeti verebildiğimi düşünüyorum. Yaş ilerledikçe vücudumun toparlanması ve gelişmesi de yavaşladı doğal olarak.
Biraz araştırma sonucu Anavar kullanmaya başladım günde 20mg olarak. Performansa etkisi oldu. Bunun yanın testo eklenmesini öneren çokça yazı ve videolar gördüm. Güvenilir olduğundan dolayı Sustanon'da karar kıldım ve haftada 250x2=500mg olarak Anavar ile birlikte kullanmayı düşünüyorum.
SORULARIM:
Bu kür hakkında ne düşünüyorsunuz? Kan tahlillerinde nelere özellikle dikkat edilmesi gerekir, hangi değerleri istemeliyim? İstanbul Avrupa yakasında kan tahlili için önerebileceğiniz uygun fiyatlı yerler nereler? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: KnossosR
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
8 hafta deca testo kürü yaptım. Şuan pct yapıyorum, 1 ovitrelle vurdum şuanda ise klomen ve tamoksifen kullanıyorum.
İdmandan önce 1 tane anapolon atsam pctyi baltalar mı?
-