Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

solarbex

Testo Kürü alınacak kazanç

Önerilen İletiler

solarbex    0

Arkadaşlar Testo P 1-10 Hafta 100mg 2Günde bir 6-10 Winstrol 30mg Hergün şeklinde küre gireceğim öncesinde beslenme düzenim yağsız kalmak istediğim için düşük karbonhidrat vs tüketiyordum bu yüzden bi süredir aynı kilolar arasındayım yanlış yaptığımı düşündüm üstüne steroidte ekleneceği için değerleri arttırmak istedim ve kendimce şöyle bir program hazırladım değerler şu şekilde

 

Yaş, 19

Boy, 169

Kilo, 71

Yağ oranı, %13

 

Alacağım Değerler

Kalori :2579-2728

Protein:226,99-234,36

Karbonhidrat: 299,3-322,91

Yağ: 49 - 50g

Lif 12,9-22,1

 

Toplam 5 Öğün protein tozu ile birlikte bu şekilde arkadaşlar beslenme programı doğruysa buna sadık kalarak + haftanın 5 günü sıkı bir antreman programıyla yaklaşık kazançlarım ne olur acaba değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


KaiGreene    34

70 kilo ve yüzde 13 yağ oranına sahipsin . Benim görüşüm önce temiz bir hacim kürüne gir sonra definisyona dönersin .

 

Şunu da ekleyim . Klasik belki ama söylemeden geçemeyeceğim. Bu yaşta ne bu acele :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
solarbex    0

Artık dediğim ürünleri aldım maalesef malum yazda geldi Bulk kürünü kışın düşünüyorum bu şekilde hatrı sayılır bir kas kütlesi elde edilmezmi tahmini verdiğim oranlar 3 aşağı 5 yukarı ne şekilde olur mesela 75 kg 10-11 bf gibi hocalarımız tahmini birşeyler söylerseniz sevinirim diyetime sıkı sıkı sarılmak için biraz olsun motive olmak istedim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzdalkilic    81

Dostum sana kilonun 3 katından fazla protein alman gerektigini kim soyledi ya? 150-175 gr protein alman yeter de artar 70 kilosun 234 gr protein ne demek ya? Hayır ekstra bi faydası da yokki boyle bişeyin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
solarbex    0

Yaklaşık 180 gram civarı birşeyi hayvansal protein kalanı bitkisel onlarıda eklemek istedim protein değerlerine .. bu tablodan yola çıkarak merak ettiğim asıl soruları cevaplayacak yokmu :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

hem yağ oranımı düşüreyim hemde kütle kazanayim diyorsan o işler yaş bu ilaçlarla yani :)

300 mg testosteron aldın diye yanına da winstrol koydun diye kas yağacak zannediyorsun fakat o iş öyle değil kimse sana veremez bir değer fakat beginner gainz ini yaptığını varsayarak konuşursam kürden sonra yüzde 9-10 yağ oranına inersen 72 kg maksimum olursun. kütle katacak bir ilaç yok çünkü burada sana fakat senin formunu bilmiyorum görmedim beginner seviyesini geçmediysen daha çok olman da mümkün.

 

dn:beginner seviyesi= kilox1.5 katı bench 2 katı squat 2.5 katı deadlift (1 tekrarda)

 

ayrıca sizin verdiğiniz bilgiler ışıgında Haftada 3-4 gün antrenman yaptığınızı varsayarak almanız gereken kalori 2600 yağ yakımı için 2200 bulk için 2900 belirleyeceğiniz amaca göre beslenme programınızı da biraz değişmeniz gerekecek bu şekilde aynı kiloda sabit kalırsınız.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
solarbex    0

beginner seviyesine gelememişim henüz hocam ama bilmiyorum normalde aldığım karbı bu diyette 2katına çıkardım 2.5 ay takip eden spor + beslenmeninde etkisiyle biraz olsun kas kütlesi kazanırım diye düşünmüştüm galiba yanılmışım :)

 

-- önerilerinizi dikkate alıcam hocam öyleyse bulk a yönelik bir diyet yapalım en azından biraz olsun kütle almış olurum teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×