Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Oktay5060

Enjeksiyon sonrası ödem problemi yaşıyorum ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler



Diver    2.167
Oktay5060, 1 saat önce yazdı:

Enjeksiyonum feci şekilde ödem yaptı bi cözümü olan yardımcı olabilirmi?

Geçmiş olsun bu konu sana yardımcı olacaktır.

 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Powercı
      Merhaba arkadaşlar,
      ilacı 2. Kullanışım ilkimde hiç bir şey olmadı tanıdığım biri vurdu 2. De sağlık kabininde yaptırdım kalcam ödem tuttu iğneden sonra eli ile dağıtmadı ondan mıdır e vitamini de kullandım! bolde testo masteron alıyorumm 1 ml ..
    • Yazan: ahmethoca
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aydır only tesyo küründeyim iran enanthate ile başlamıştım ama son 2 haftadır hellasa geçtim 250-250 olacak şekilde salı cumartesi bacaktan vuruyorum. iran vurduğum zamanlarda çok ağrı olmazdı max 2 gün az bi ağrı olurdu. ama hellasa geçtiğinden beri 3-4 gün neredeyse topal kalıyorum hatta 2 haftadır bacak çalışamıyorum bu yüzden. enjeksiyonu hep yeşil uçlu iğne ile 3/4 ü girecek şekilde ayarlayıp vuruyorum. bacak çalışabilmem için bu ağrıyı azaltmanın bi yolu var mı. vurduğum gün ağrı olmuyor 2. gün başlıyor bacağı enjeksiyonu yaptıktan sonra çalışsam sıkıntı mı olur?
      Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: KreatinEnjoyer
      Selamlar abiler kardeşler,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Kürümün 7. haftasındayım kendi kendime enjeksiyon yapıyorum 2mg sağ pazartesi 2mg sol perşembe olarak kalçadan enjeksiyon yapmaktayım lakin son zamanlarda taşmalar oluyor az da olsa.
      SORULARIM:
      Kas içi ilaç birikimi olmuş olabilir mi? Çözümü nedir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba değerli dostlar,
      Kürümdeki enjeksiyon sıklığını her güne dağıtmaya başladım.
      SORULARIM:
      Benim gibi bu şekilde yapan var mı? Treni de her güne yaymam mantıklı olur mu sizce? KÜR İÇERİĞİM:
      Ptesi 0.5 testo 1 ml rimo 1ml tren Salı masteron 0.5ml 0.5ml testo Çarsamba 1 ml rimo 1ml tren  Persembe masteron 0.5 ml Cuma 1 ml rimo 0.5ml  testo 1ml tren Ctesi 0.5ml masteron Pazar 1 ml rimo Her gün sabah akşam 3 iu gh toplam 6 iu Not : Sadece tren ve masteron kısa diğerleri uzun.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: KreatinEnjoyer
      Selamlar abiler kardeş,
      Yaklaşık 6 haftadır testo bolde turinabol küründeyim yaklaşık 10 gündür de mk-677 kullanıyorum günlük 20 mg ve ellerimde, ayaklarımda ödem olmaya başladı bunun sebebi ne olabilir saatim elimden geçmiyor.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×