Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

zyon1903

Andropen 275

Önerilen İletiler

zyon1903    0

Iyi gunler.

Forumu uzun zamandir takip etmeme ragmen yeni kaydoldum, o yuzden oncelikle kendimi tanitmakla baslayabilirim.

Yasim 42, 4 yildir duzenli olarak (son 2 senedir haftada minimum 4, maksimum 6 gun) BB yapiyorum. Yurtdisinda yasiyorum. Subat ayinda ilk olarak Oral Turinabol ile basladim, gunde 30mg toplam 1 ay kullandim, akabinde 3-4 hafta ara verip yine hafif Boldenone solo kurune girdim, haftada bir enjeksiyon 1ml=250mg kullandim, bu hafta 9. hafta bitti ve kur sona erdi. Acikcasi yeni basladigim icin hem kimyasallari ogrenme acisindan hem de alisma acisindan bu iki hafif ve kur bile denmeyecek bolumden cok bir kutle almadim, zaten beklemiyordum da, sadece hatlarda belirginlesme oldu, birazda guc kazandigimi hissettim.

Simdi biraz ara verip yeni kure baslamayi dusunuyorum. Henuz kendi kendime enjeksiyon yapamadigim icin baskasindan yardim aliyorum ve bu yuzden de mumkunse haftada bir enjekte edecegim bir kur ariyordum, salonda calistigim hoca bana Andropen 275 diye bir mix tavsiye etti.

Icerigine bakinca 1ml =275gramda

Acetate : 20mg

Decanoate:90mg

Propionate:45mg

Phenylpropionate:45mg

Cypionate:75mg

olarak bulunmakta. Ilk basta haftada 1ml ile baslayip ilerleyen haftalarda dozu biraz daha arttirmayi tavsiye etti hoca, kurun ortalarina dogru da gunde 1 kapsul Klomid 30 gun boyunca PCT olarak kullanilmasini ongorduk.

Tecrubeli arkadaslardan bu Mix'i duyan, bilen var mi? Arastirdigima gore Turkiye'de pek bilinmiyor ama burada yayginca kullanilan bir mix oldugunu goruyorum.

Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mhmt22    79

Yaptığın kürler kür değil Testosteron suz kür olmaz.

Testo Enanthat Boldenon yapabilirsin hafta da bir enjeksiyon. O dediğin Andropen hafta da bir enjeksiyon kullanılmaz sana Testosteron suz Boldenon Turinabol kim kullandırtiysa ve Andropen hafta da bir enjeksiyon yap diyen kişiden uzak dur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zyon1903    0

Cevabiniz icin tesekkur ederim.

Onceki Turinabol ve Boldenon 'a acikcasi bilerek ben Testo eklemedim. Dedigim gibi yeni basladigim icin ve yas itibariyle belli bir seviyeye geldigim icin boyle bir yol denedim.

Andropen 275'te yazidigim icerikler Testesterone Acetate, Testesterone Decaonate, Testesterone Propionate, Testesterone Phenlypropionat ve Testesterone Cypionate'dan olusuyor. Dedigim gibi amacim bir anda yuklenmek degil, hafif hafif yukleme yaparak biraz hacim kazanmak. Yoksa 42 yasindan sonra musabakaya katilmayi dusunmuyorum.

Tavsiyenizi dinleyerek Enanthat ve Boldenone enjeksiyonunu dusunecegim, tavsiyeniz icin tesekkur ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.