Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

zyon1903

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

zyon1903 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Metal-hard rock şarkılar

    Yanliz sarkilar benim genclik yillarimdaki hit parcalar. Buna benzer bir album arabada Mp3 var, arada dinliyorum.
  2. Clear pharma- clear labs

    Yasadigim ulkede marka ile ilgili yorum goremedigim icin sormustum demek ki Turkiye'ye de gelmis urun. Biraz detayli arastirdigimda firmanin HongKong'da kayitli oldugunu ve piyasada oldugunu gordum. WP grubundaki arkadaslarda verim aldilarsa demek ki umut var. Deneyip gozlemlemekten baska care yok.
  3. Clear pharma- clear labs

    Merhabalar, Gecenlerde elime Clear Pharma diye bir markanin Boldenone'u gecti. Fotograf uzerinde yazan site yok, buyuk ihtimal merdiven alti urun. Turkiyeye gelip gelmedigini bilmiyorum henuz urunun. Urunu temin eden tanidik, bilindik birisi ve calistigini soyluyor. Bu markayi duyan, bilen, goren, kullanan var mi?
  4. Analiz sonuclari

    ilk test yaklasik 25 gun sonra, ikinci test 45 gun sonra yaptirdim. Il ktestte testo dusuk ciktigi icin ikincide sadece testesterone icin analiz yaptirdim. Ilk analizde ilaveten genel kan analizi yaptirmistim tum degerler referans icindeydi.
  5. Analiz sonuclari

    Bugun sadece testo icin analiz verdim, sonuc 16.85 olarak cikti. (referans 8.9-42) Yeni kure baslamak icin yeterli duzeye geldigini dusunuyorum, sizlerin de yorumlarini ogremek isterim. Simdiden tesekkurler.
  6. Analiz sonuclari

    Hayir, PCT yapilmadi
  7. Watson pharma

    Bugun Rusyadaki hocayla konustugumda Rusya piyasasinda bu markanin satildigini ve urunlerinin kotu olmadigini soyledi. Rus mali mi nerede uretiliyor diye sordugumda ise emin olmamakla birlikte Rusya'da uretildigini tahmin ettigini belirtti.
  8. Watson pharma

    Acikcasi bu marka ile ilgili Rusyanin en buyuk roid sitelerinde fazla bir bilgi bulamadim. Salondaki hocaya sorarim markayi taniyor mu diye olmazsa (salon Rusya'da, hoca Rus bu arada) Rusca anlayanlar varsa roid imalatcilarinin tartisildigi Rus sitesi http://4rama.com/forums/manufacturers/ Olymp Labs ana listede olmasa da alttaki konularda tartisilmis, Turk markasi olarak bir kullanici begenmis, diger yeni baslayan birinde yan etki gostermis.
  9. Andropen 275

    Iyi gunler. Forumu uzun zamandir takip etmeme ragmen yeni kaydoldum, o yuzden oncelikle kendimi tanitmakla baslayabilirim. Yasim 42, 4 yildir duzenli olarak (son 2 senedir haftada minimum 4, maksimum 6 gun) BB yapiyorum. Yurtdisinda yasiyorum. Subat ayinda ilk olarak Oral Turinabol ile basladim, gunde 30mg toplam 1 ay kullandim, akabinde 3-4 hafta ara verip yine hafif Boldenone solo kurune girdim, haftada bir enjeksiyon 1ml=250mg kullandim, bu hafta 9. hafta bitti ve kur sona erdi. Acikcasi yeni basladigim icin hem kimyasallari ogrenme acisindan hem de alisma acisindan bu iki hafif ve kur bile denmeyecek bolumden cok bir kutle almadim, zaten beklemiyordum da, sadece hatlarda belirginlesme oldu, birazda guc kazandigimi hissettim. Simdi biraz ara verip yeni kure baslamayi dusunuyorum. Henuz kendi kendime enjeksiyon yapamadigim icin baskasindan yardim aliyorum ve bu yuzden de mumkunse haftada bir enjekte edecegim bir kur ariyordum, salonda calistigim hoca bana Andropen 275 diye bir mix tavsiye etti. Icerigine bakinca 1ml =275gramda Acetate : 20mg Decanoate:90mg Propionate:45mg Phenylpropionate:45mg Cypionate:75mg olarak bulunmakta. Ilk basta haftada 1ml ile baslayip ilerleyen haftalarda dozu biraz daha arttirmayi tavsiye etti hoca, kurun ortalarina dogru da gunde 1 kapsul Klomid 30 gun boyunca PCT olarak kullanilmasini ongorduk. Tecrubeli arkadaslardan bu Mix'i duyan, bilen var mi? Arastirdigima gore Turkiye'de pek bilinmiyor ama burada yayginca kullanilan bir mix oldugunu goruyorum. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×