-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Inevitable
Merhabalar,
Aktif olarak testo masteron küründeyim definasyondayım ve beslenmem düzgün olmasına rağmen sindirim problemim var çözemedim.
BESLENME PLANLAMAM:
Yumurta 5 adet (tavada sarılarını üstüne koyuyorum ekmek ile banıp yiyorum) 10gr yağ 200gr kepekli ekmek Ezine peynir ÖĞLE:
Pirinç unu 35gr 200ml süt 10 15gr bal AKŞAM:
400gr tavuk göğüş haşlanmış sadece tuz baharat yok 170gr pirinç Salata sebze 300gr salatalik 300gr domates Maydonoz 10gr yağ -
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Forumda araştırdım daha önce sorulmamış ben sorayım.
Şuan hafif bir grip başlangıcım var çok az halsizlik çok hafif ishal(bağırsaklarda az acı) şiddeti akşama doğru ilerlemekle birlikte gün ortalarında pek sıkıntı yok yani gece burnum akarken gün içinde akmıyor. Nette biraz araştırdım kimisi yapılır diyor kimisi yapılmaz diyor. Özellikle izlediğim 2 video beni biraz korkuttu sonu ölümle bile bitiyormuş. Sizce ne yapılmalı devam mı ?
-