Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

6arrows

Humax pharma deneyimleyen oldu mu?

Önerilen İletiler

Askabar    1.454
SAMOtrophin, 47 dakika önce yazdı:

abi sence serbest testo kısmı da elde tutulur bir veri değil midir çünkü bazen total zirveyken serbestin ona göre daha düşük kaldığı durumlar oluyor burada temel olarak hangisi almak gerek

Bu testi geçen sene 400 Dragon enanth ile almıştım.

Genelde testo değerlerine bakmadığım için eski sonuç var. Buradan yola çıkabilirsin az çok  Bu arada ref üst değeri 35

IMG_4561.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    72
Askabar, 15 dakika önce yazdı:

Ben humax ile geçen dinlenme döneminde 1 ml testo c ile 15+ gördüm :) İran enanth uzun zaman kullandım ama beni hiç tatmin etmedi. Libido yok oluyordu. Kan testlerinde optimal değildi o günden sonra bıraktım direkt 

Son 3 ampül kaldı sonrasında ben de humax’a geçeceğim. Zaten enjeksiyonu çok zor oluyordu daha da almam :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.098
ardas, 54 dakika önce yazdı:

@SERKO abide yazmıştı önceden bende yazdım almayın diye malesef yapıyorlar öyle bir sürü çakallık türedi iranlılarda iran testo yok türkiyede dolu ama sen düşün.

sakalımda var oysaki hemde cübbeli gibi hemde :D zaten bunca yıl iran testonun kendini bozmaması bana hep garip gelmiştir fiyat biraz artınca bizim firavun fareleri olaya el attılar bizi gururlandırdılar 

300 mg nessie cyp ile 2.hafta sonunda testo +1500 dü bilgillerinize sunulur

• Beğen 2
  • ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    39
SERKO, 2 saat önce yazdı:

sakalımda var oysaki hemde cübbeli gibi hemde :D zaten bunca yıl iran testonun kendini bozmaması bana hep garip gelmiştir fiyat biraz artınca bizim firavun fareleri olaya el attılar bizi gururlandırdılar 

300 mg nessie cyp ile 2.hafta sonunda testo +1500 dü bilgillerinize sunulur

Bir arkadaşım 250 mg enjeksiyon yaptı İran enanth ertesi gün kan verdi 1500+ çıktı. İran enanth bence de bu saatten sonra alınmaz şahit oldum calismadigina. Henüz yeni almış ürünü .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İlk başladığım haftalarda 250 ile 1500 üzeriydi ilginç şekilde şu an 500 le 1500 üzeri de oluyor ama son testte düşük geldi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    284
kisetet55, 3 saat önce yazdı:

Bir arkadaşım 250 mg enjeksiyon yaptı İran enanth ertesi gün kan verdi 1500+ çıktı. İran enanth bence de bu saatten sonra alınmaz şahit oldum calismadigina. Henüz yeni almış ürünü .

nasıl yani babamla kardeş miyim ben?

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    39
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

nasıl yani babamla kardeş miyim ben?

bahsettiğim kişiler aynı kişiler değil hocam. 2 farklı olay. geçenlerde arkadaş tahlil verdi maaelsef düşük çıktı sonuç. aktif kürde olan birisiydi.

tarihinde kisetet55 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    72
kisetet55, 2 saat önce yazdı:

bahsettiğim kişiler aynı kişiler değil hocam. 2 farklı olay. geçenlerde arkadaş tahlil verdi maaelsef düşük çıktı sonuç. aktif kürde olan birisiydi.

Bazı ampüller saf yağ herhalde :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.098
kisetet55, 16 saat önce yazdı:

e tamam +1500 çıkmış işte O.o

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    972
SERKO, 28 dakika önce yazdı:

e tamam +1500 çıkmış işte O.o

bir arkadaşının yüksek bir arkadaşının düşük çıkmış @Trenx in olay gibi adamlar ya bir dolu bir boş yada bir dolu diğerine koklattıkları için dolusunu vurup gidende 1500 üstü çıkmıştır diğerine boş yada düşük doz prop koymuşlardır ondan düşük çıkmıştır. Kısacası bence direk alınmaz artık deneyipte riske girilmez.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: nattybuilder
      Selamlar iyi akşamlar herkese,
      Aktif olarak kürdeyim. Son 2 haftadır yalnızca 250 test alıyorum. Oxandrolone ekleme gibi bir planım var.
      KÜR İÇERİĞİM: (8 haftadır)
      Testosteron 200mg Masteron 240mg 1 ay daha iyice deri altını temizledikten sonra humax pharma oxandrolone düşünüyorum. Satıcı 55$ fiyat verdi. Kullanan ve verim alan var mı? Açıkçası şüpheleniyorum danabol koyuyorlar içine diye. Kullananların yorumlarını rica ediyorum.
    • Yazan: Masquerade
      Herkese selamlar,
      SORULARIM:
      Humax Pharma hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir kaç söylentiye göre ZPHC ile aynı yerde üretildiğini duydum da kullanan var mıdır? Yorum yapabilirlerse sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.