-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
10 senelik gelişimim sırasıyla. (öncesi ve sonrası)
Oluşturan:
Dejavu1992, in Üyelerin Öncesi ve Sonrası
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: enes2525
herkese merhaba oral steroid olarak dianabol kullanımında etki veya yan etki gören var mı kas ve güç artışı sağlıyor mu ve yağ yakımına etkisi var mı etki edenlerde etkisi ne zaman farkettiriyor herkese iyi forumlar
-
Yazan: Yavuz
Beyler selam 12 haftalık kür bitti testo prop. Ve masteron kürü ile diyete de hep uydum böyle sizce sonuç iyi mi. Eski - yeni diye yazıyor resimlerin üstünde yaklaşık 2.5 ay. Ocak ayına kadar şimdi 1 hafta ara verip bu küre aynen devam edeceğim hoca eşliğinde çalışıyorum.
-
Yazan: anak1nskyw4lk3r
Merhabalar. Yaklaşık 2.5 aylık natural gelişim. Yaş 21, 178 boy. Başlangıç kilo 65 güncel 71. Kol soğuk 37. Sitrülin ve maltodekstrin kullanıyorum. Günlük kalori 3000 üstü, dirty bulk gibi bir şey, gün içerisinde abur cubur (bağımlıyım) tükettiğim bir düzenim var fakat tavuk pilav, ton balığı vs aksatmadan devam. Nizami bir before after paylaşımını da yapacağım fakat şu anlık fotoğraflarla amacım omuz kol proporsiyonu ve üst vücut duruşundaki göze çarpan değişiklikler hakkında yorum almak. Omuzlara son 2 hafta yüklenmeye başladım ve sonuç bu şekilde. Arnold split programındaki gün düzenini kendi hareketlerimle uyguluyorum. Ektomorfun tillahı gibi bir şeyim, bir kaşık yemekten 2 dakika sonra tuvalete gidiyorum. Müthiş zor kilo alıyorum. Metabolizma hızı dezavantajıma karşılık, kas-adele genetiğimin iyi olduğunu düşünüyorum bunun hakkında fikirlerinizi duymak isterim. 2.5 aylık süreçte neler katabilmişim değerli yorumlarınızı bekliyorum. (Not: Yüzümü karaladığım için kusuruma bakmayınız geçici bir durum.)
@metinav @rastlantisal
-