-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: evange
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sitesinden check kodu ile taradım orijinal dedi. Şişeyi sağa sola çevirdiğimde su gibi akıyor. Enanthate yağlı değil miydi su gibi sağa sola hareket ediyor. Ürün sahte olabilir mi?
-
Yazan: bilgazli
Arkadaşlar merhaba,
Çoğunuzun bildiği üzere only testo ile güzel bir ilerleme kaydetmiştim fakat geçen yıl atlattığım talihsiz bir olay yüzünden sporu bırakmak durumunda kalmıştım 2.5 aydır tekrardan geri döndüm fakat normal de 50’in üzerine çıkmayan E2 seviyelerim 380 gibi absürt rakamlara çıktı
Kürüm de kullandığım ilaçlar:
500mg testo enanthate 400mg trenbolone enanthate Kullandığım marka SP LABS isim vermek yasak olduğu için veremiyorum bu ilaçlar sahte mi arkadaşlar trene testo mu basmışlar normal de prolaktin yüksek olması lazımken 380 E2 nedir?
Kan testi sonucum:
-
Yazan: kisetet55
Herkese iyi formlar,
SORULARIM:
SP labs kullanan yada duyan var mı? Ürünleri çalışıyor mu? Tam dolu mu ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.