Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Vurursungov

Marten marka gh - kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var?

Önerilen İletiler

Vurursungov    0

Merhabalar herkese. Uzun zamandır bu markayı (MARTEN) araştırıyorum ne bir yorum ne başka bir satıcı bulabiliyorum. Telegram kanalında yaklaşık 250 üyesi olan birisi bu markayı satıyor. Kanal içindeki bir kaç kişi hariç kullanan görmedim.

Satıcıyla iletişime geçmek istediğimde sağ olsun hemen aradı. Uzun uzun detaylıca anlattı muhabbet ettik. Ve thaiger ürün sattığını hatta bu ürünlerin orjinal thaiger olmadığını kendisi hammaddeye thaiger ambalajı etiketi yaptığını çünkü bu markayı sevdiğini söyledi.

Dürüstlüğü iyi hoş fakat ürünleri kullanan ve herhangi bir bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi? Ek bilgi olarak. Ürünün sitesine girdiğimde çıkan ürünün ambalajıyla satıcının sattığı ürünün ambalajı farklı. Paylaştığım fotoğraf site fotoğrafı. 

IMG_7332.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


EmreGundi    261

Eczane gh varken kimse aklını kaçırıp ne olduğu belli olmayan satıcılardan gh almaz diye düşünüyorum ayrıca satıcılar her zaman başta böyle gözükür sonradan cıvıtır başka bir yerde bulamıyorsanız büyük ihtimalle dediğiniz gibi kendi üretimidir

forumca tavsiyemiz tanıdık eczacı ile gh pazarlığı yapmanız en garanti yöntemdir

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vurursungov    0

Eczane maalesef aşırı pahalı olduğu için insan farklı alternatifler arıyor. Tabi ki bende isterim para olsun kafam rahat olsun fakat durum başka. Ki çoğu insan bu yüzden güvenilir satıcılar arıyor. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.127
Vurursungov, 1 saat önce yazdı:

Eczane maalesef aşırı pahalı olduğu için insan farklı alternatifler arıyor. Tabi ki bende isterim para olsun kafam rahat olsun fakat durum başka. Ki çoğu insan bu yüzden güvenilir satıcılar arıyor. 

Başka markadan 4 iü kullanacağına eczaneden 1-2 kullan. En azından gerçekten gh vuruyorsun başka marka içinde ne olduğu bile belli değil. Gh kullanıyorum diye boş su basarsın kendine 

  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×